Citiraj:
Разочарали их је власт која им није омогућила да имају посао и паре да себи обезбеде одлазак у нпр. Париз или Лондон ( а ја то знам јер маса мојих другара из Србије и поред тога што им данас не треба виза није могла да стигне даље од Будимпеште, где је могла и док су биле визе).
Разочарала их је власт која је у стилу њених претходника државу искористила за лично богаћење, притом омаловажавајући и разбијајући сваки ауторитет државе која је изгубила свако поштовање у очима својих грађана тј. људи су изгубили осећај припадности држави Србији.
sa ove dvije tacke mogu da se slozim.
Citiraj:
Разочарала их је власт која је дала милионе за педере (од којих велика већина и неће никакву параду, већ само као и сви остали хетеро грађани хоће посао и услове за нормалан живот) а укинула плаћено породиљско одсуство.
znas, iduci po toj logici, mozes da kazes 'drzava je dala pare za pedere, a nije dala za X', pri cemu je X bilo sta. prica je ista kao da je kompletan budzet srbije potrosen na paradu.
druga stvar, koju sam vise puta ponovio, to sto je za paradu moralo biti angazovano 5000, a ne 5 policajaca, koliko ih biva angazovano u drugim zemljama, je posljedica toga sto su ti siroti, jadni, napaceni i razocarani gradjani (moj naziv : huligani) mjesecima prijetila smrcu pederima ako se usude da organizuju paradu. prema tome, ako gradjani zele da njihovo licemjerje ne bude bas potpuno ocigledno, onda treba da krive huligane zato sto je toliko novca potroseno na obezbjedjenje. najvise zbog svega sto se desilo juce, jer je to pokazalo da je obezbjedjenje od 5000 ljudi bilo itekako potrebno.
to ti je situacija u kojoj, recimo, ti i grupa pajtasa hocete da ubijete osobu X, policija zastiti osobu X dodjeljujuci mu tjelohranitelja, a onda ti i pajtasi izadjete na ulicu i protestujete sto je potroseno y eura za obezbjedjivanje osobe X, kad su te pare mogle biti potrosene na skole, penzionere, trudnice, gladne u africi, sta ja znam na sta sve ne. ako to ne vidis, onda ti nema pomoci (mada smo to znali i prije).
Citiraj:
Разочарали су их људи попут тебе, којима пуца курац за земљи и народ, јер је њима супер и имају пара да себи приуште већину ствари.
hm, ako je uslov da bi te smatrali briznim za zemlju i narod to da polupas makar jedan autobus, isprebijas makar jednog pedera, ili, ako vec nisi u mogucnosti, makar podrzis takav cin, onda ja zaista nisam brizan za svoju zemlju i narod.
Citiraj:
Овој деци је узето све и та деца ће да то наплате кад тад. И то врло брзо.
jel ti lazes samo nas, ili i sebe? nista se nece promijeniti. nikakva vlast nece pasti. nikakvi 5 oktobri se u dogledno vrijeme nece ponoviti. sljedece incidente mozemo da ocekujemo kod sljedece parade, jer je, ocigledno, parada pedera najveci problem i najveca prepreka boljitku drzave srbije.
Citiraj:
Апропо, овог " не сери", ја сам теби већ једном написао да је свет мали а ја се ето игром случаја доста крећем по истом. Неке ствари могле би да се врате као бумеранг, па гледај да то "не сери" не би морао да поједеш лопатом.
apropo ovoga, razmisljao sam dugo kako da formulisem odgovor na to, i nakon dugog vijecanja sam sa sobom, odlucio sam se za sljedecu recenicu : ne seri.