Lucifer je napisao:
Izvinjavam se sto ovako kasno odgovaram, ali buduci da sam prozvan prije...
Kao prvo ja ljude ne razlikujem po tome kako se oblace, onaj lik u drugom autu iz price nije mogao biti niko normalan nego samo neki seljak, a pod to "seljak" nisam mislio na onog koji obradjuje njivu i od toga zivi vec na gradskog seljaka koji je dosao sa sela u grad, pokupio svu pamet ovog svijeta i misli da je nivo vise od mene jer ima bijesno auto, markirano ovo, ono...i kad prolazi ispred mene isprsi se i toliko digne nos da se bojim da ce oboriti neki avion.
bate ti izvini ali iz ove tvoje price vristi ljubomora
Lucifer je napisao:
Sto se tice izlazaka, ja kad idem do neznamti-prijenavedenih mjesta normalno je da necu obut martinke vec cu se kulturno koliko-toliko obuci i pokusati se uklopiti u gomilu-prirodno. To da nema tucha... Prije koju sedmicu kad sam se vracao kuci, prolazim ja ispred signuma kad se 15tak likova shajbaju nasred ceste. Ako oni to tako vole, neka im.
Jos samo nesto, ja uopste ne mislim da likovi koji izlaze na ta mjesta da se ne zabavljaju, cak suprotno. Ali ja se nikad ne bih mogao tamo zabavljati vec samo isfuravati i kad zbog toga odem u park sa drustvom i kupimo pivo da cugamo to ne radimo zato sto nemamo gdje vec zato sto se to nama svidja.
To sto sam rekao da mi ne bi bilo zao kad onakav kreten koji kroz centar juri 160km/h pogine, ne samo da mi ne bi bilo zao vec bi ga ja odmah ubio da imam priliku da ne bi on ubio nekog dugog(ovo govorim zato sto sam imao dosta bliskih susreta sa doticnim osobama).
svaka cast
apsolutno se slazem sa tobom
covek treba da radi sta on najvise voli ako to ne ugrozava druge
jedino ti je malo nezrela ova prica o ubijanju
nemoj se kurciti vec delaj