Dove je napisao:
O zena ljudi moji. Pa ko kaze da sam ja to sve vidjela na TV????? (Procitala na internetu

). TI dokazi su dokazi policije, sudstva, svjedoka (moj dobar drug radi nekoliko blocks od WTC, covjek vidio neke stavri svojim rodjenim ocima koje ste vi vidjeli na TV)...eh ako necemo vjerovati tim izvorima, onda cemo sigurno CNN-u ili nekim link-ovima na internetu.
A zar internet nije isto tako nesto kao i TV?!
TI tvoji dokazi kazes dosli od policije, suda, svjedoka..... A sta mislis kako su oni to prenijeli narodu?!... I oni su to morali RECI, KAZATI.... I to se svrstava na nivo REKLA-KAZALA... Jedino ako nisu to ekstra crtali za nekog, ko nevjeruje u REKLA-KAZALA...
Taj tvoj kolega( j*bote, jes ti popularna,imas kolegu koji je to dozivo

), sta je on mogao da vidi u onolikoj prasini sto ja nisam mogla da vidim na TV-u? Vise sam ja vidjela na TV-u. A i ako je nesto vidio , vidio je ono sto i ja. Ili je on mozda i vidio neke "dokaze" koji dokazuju ko je to uradio?!!!Da nije bio on taj koji je nasao onaj popularni pasos, koji nije izgorio u onolikoj vatri!
Ja nevjerujem ni CNN-u, jer su oni upleteni u sve to kao i americka vlada... (A svi mi znamo kakva je Amerika)! A i u internetu pisu misljenja drugih ljudi, i to nisu cvrsti dokazi....
Tako da..... mi sami odlucujemo u sta cemo vjerovati......... I za sta se god odlucimo da vjerujemo, sve je REKLA-KAZALA....