nepokoreni je napisao:
Nisu ti bili u Valdanosu na ferijalnoj praksi ugostiteljske škole krajem 90tih....za nas su najpijaniji britanski rokeri bili časne sestre!

hahaha Valdanos i XXI vijek (pocetak) ludilo tada mi je to bio kraj svijeta (na istocnom horizontu)
nego da se vratim na temu:
-Hrvati (Rijeka) gotivni ljudi,pogotovo djevojke imaju polu-italijanski mentalitet ono u kontextu materijalizam,sloboda (duvanje trave) opusten recnik (o sexu) jednostavno ono `nusuncani` ljudi
-Siptari (Kosovo) gotivni su isto uvijek paze da ti ne prave probleme,ali zaostali su,njih ne vole pravi Albanci jer pricaju im seljacku verziju jezika
-Makedonci ne gotivim ih nikako previse su primitivni cak i od Siptara sa kosova,isto kao i nasi mi ovo mi ono,nas Aleksandar veliki,bla bla nafurani previse jednostavno nisu kreativni
-Poljaci (vojska) i Rumuni (vojska) najgori od najgorih samo piju,nafurani, kradu,Poljaci mi izgledaju kao losa kopija Rusa ne znaju kontrolistati porciju hrane (prezderavanje) ma smor,a sto se Rumuna pravi cigani ciganski treba im neki novi Causevski
-Rusi prvi utisak (Moskva 1 noc u hotelu) mi je lose djeluju nekako sirovo,k`o neki mongoli,jednostavno primitivni su,iako je Moskva dobro razvijena,ali njihov mentalitet nije,i dalje imaju osjecaj kao i nasi `sve radi na brute ofrce` djevojke su im lijepe,ali su droljice k`o i nase ono tipa ogovaranje,sujeta i to vise-manje k`o i mi smo
-Englezi ne svidjaju mi se puno ono imaju neke fraze koje stalno ponavljaju (bloody...) cinicni su puno,jednostavno tako se i ponasaju ono vide puno losih stvari u svemu i vole ono cinicno moralisanje,ma ono ok su posle nekog vremena podnosljivi su,ali imaju onaj klasicni cincni mentalitet k`o Del Boy
-Amerikanci tu odmah da podelim 3 grupe:crnci,belci i latinosi
Crnci su govna to odmah da se zna imaju recnik 200-300 reci i svaka 3-4 rec im je f*** sh** i motherf**** ne rade nista seru ostalima non-stop najvise su kaznjavani itd itd
-Belci ono ok podnosljivi su,recnik im je zamuljan engleski,sve k`o da je ista majka rodila,svi se loze za football (ragbi) hockey i basketball bez obzira gde zive!!!Vecina ih je oko 30-40-50 god starosti,pa oni stalno gledaju neku dijetu,a njih 2/3 je debelo/pretilo nisu nesto intiligentni,ali furaju svoje standarde (svemirske)
Jednostavno megakorporacije su im nametnule lifestyle tipa coca-cola, ford/gm/chevy,iPhone,tusiranje ujutru (pre posla) facebook itd itd svi ko po sablonu,nikad uniformniju naciju nisam vidjeo
-Latinosi nemam puno iskustva u poslu sa njima,ali mentalitet latinosa je slican nasem (3 djevojke stalno zajedno) pomoce ti u poslu ako ga jos ne znas,vole se sprdati,nisu losi uglavnom
-Indijci cige k`o cige puno pricaju,ali i rade puno isto tako puno psuju (......ma-ki-tchu) ne volim previse njihov life-style nisu uredni naselili su pola Dubai_a tamo gde oni zive najvise je smeca itd itd ali ono podnosljivi su
- Nepalci veoma slicni indijcima nizak rast nema ih puno debelih,moze se sa njima fino raditi,samo ih uvek treba dovoditi u red jednostavno nemarni su,ali tako oni valjda zive ca razliku od nasih ljudi vrlo su aktivni,iako ih je puno siromasno nemaju mentalitet tipa nasih `pa sta mi tu mozemo` ono mislim ne cekaju nista da im padne sa neba,ali plasljivi su puno kao i Indijci,cim se zapuca odmah bjeze i ne okrecu se