banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 05:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Dec 2010, 02:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Sigurno ce se naci neki pametnjakovic pa da me kritikuje zbog naslova,ali zanima me vase misljenje,da li ste igrali tu igricu?
Radi se o fudbal menadzeru. Koji vec ima preko milion korisnika.
Tvorci igrice su momci iz Srbije,igrica sam po sebi jos je u BETA fazi i nije losa ako se izuzme da mozete igubiti od tri puta losijeg tima ali ono sto meni licno smeta je nedostatak "tokena" uz pomoc kojih kupujete igrace i sl.. Svaki dan dobijate po jedan token,ali da bi doveli nekog igraca koji je bolji potrebno vam je i vise od 20 tokena koji se mogu kupiti putem sms po cijeni od 10 tok - 2.40km. Tako da ako zelite napredovati u igrici i biti "dobar menadzer" prinudjeni ste kupovati tokene.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
siki2086 je napisao:
Sigurno ce se naci neki pametnjakovic pa da me kritikuje zbog naslova,ali zanima me vase misljenje,da li ste igrali tu igricu?
Radi se o fudbal menadzeru. Koji vec ima preko milion korisnika.
Tvorci igrice su momci iz Srbije,igrica sam po sebi jos je u BETA fazi i nije losa ako se izuzme da mozete igubiti od tri puta losijeg tima ali ono sto meni licno smeta je nedostatak "tokena" uz pomoc kojih kupujete igrace i sl.. Svaki dan dobijate po jedan token,ali da bi doveli nekog igraca koji je bolji potrebno vam je i vise od 20 tokena koji se mogu kupiti putem sms po cijeni od 10 tok - 2.40km. Tako da ako zelite napredovati u igrici i biti "dobar menadzer" prinudjeni ste kupovati tokene.

Ili sacekati 20+ dana i skupiti tokene... Sta ti mislis, da je Alex Ferguson ili neko drugi tek tako postao najbolji??? Vrijeme sinko, vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 13:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zapravo za dobre igrace treba 50 tokena ili 24 ako je ponikao u vasem omladinskom timu
ostale igrace koji su na transfer listama mozete dobiti za 1 token ako niko drugi ne biduje za njih (1 bid, 1 token)
kao i svaki menadzer i ovaj pati od glupog uporedjivanja pa se desi da izgubite (ili igrate nerijeseno) od tima koji je sastavljen od neiskusnih ili da pobijedite tim od kojeg bi trebalo da izgubite 10:0

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
zapravo za dobre igrace treba 50 tokena ili 24 ako je ponikao u vasem omladinskom timu
ostale igrace koji su na transfer listama mozete dobiti za 1 token ako niko drugi ne biduje za njih (1 bid, 1 token)
kao i svaki menadzer i ovaj pati od glupog uporedjivanja pa se desi da izgubite (ili igrate nerijeseno) od tima koji je sastavljen od neiskusnih ili da pobijedite tim od kojeg bi trebalo da izgubite 10:0

e to je taj ludi mendzer,mada ovde je bas izrazena pohlepa tvoraca za novcem. Koliko cujem igrica ima nekih bagova,npr ako za igaca niko nije stavio ponudu a tebi je na listi zelja,nocu kad rade refres servera (ili sta vec) automacki ispada da si stavio ponudu za token i uz malo srece mozes da kupis igraca bez tokena.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2012, 02:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ja počeo i ovog menadžera igrati. :P :D
Dosta je drugačiji od Hatricka i pmanagera, ovde sa pravim parama kupujući tokene direktno utičeš na napredak i to nije fer, a na HT i PM sa premium nalogom ti samo sve izgleda ušminkanije (logo tima, slike igrača, slika stadiona i sl) i neke dodatne opcije koje ne utiču direktno na igru, npr. potsetnik za transfer listu i sl.
Imate li neki savet za ovu igru?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2012, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Igram i ja, za neku browser verziju igre, sasvim OK. Da bi bilo kako napredovali i kupovali bar malo bolje igrače, morate kupovati tokene..

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2012, 13:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
Ja počeo i ovog menadžera igrati. :P :D
Dosta je drugačiji od Hatricka i pmanagera, ovde sa pravim parama kupujući tokene direktno utičeš na napredak i to nije fer, a na HT i PM sa premium nalogom ti samo sve izgleda ušminkanije (logo tima, slike igrača, slika stadiona i sl) i neke dodatne opcije koje ne utiču direktno na igru, npr. potsetnik za transfer listu i sl.
Imate li neki savet za ovu igru?

Imam ja... Nemoj igrati, ustedices mnogo zivaca. :D

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2012, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znao sam da će neko to reći. :D I znam da si upravu, ali je*i ga, meni se sad igra iako sam svestan da je to čisto gubljenje vremena i živaca. A da plaćam tokene ne pada mi napamet, bolje te pare dati u humanitarne svrhe ili kupiti neku ozbiljnu i kvalitetnu igru.
Samo im je velika greška što im je uvek po noći igra ugašena, a to je udarni termin za igranje Amerima, pa pretpostavljam da ovu igru igra malo njih, a na njima bi lepo zaradili. Idem im to predložiti nek' me za ideju nagrade sa 1000 tokena. :D

E i da vas iskusne pitam ova dva pitanja:
1. Koliko je maksimalan ukpan broj igrača koji mogu imati u timu?
2. Kad treniranjem i igranjem utakmica moji igrači dobijaju skilove, da li je bolje da te dobijene skilove odmah dodam i tako igrača odmah pojačam i podižem mu kvalitet ili je bolje da te skilove nagomilavam (sakupljam) i onda ih kasnije (za koju sezonu) dodam??? Možda je glupo pitanje, jer je logično da bi trebao odmah dodavati istrenirani skil, ali mi se čini da sam negde na ovom forumu pročitao da tako igrači sporije napreduju, odnosno da će brže dobijati skilove ako te skilove samo nagomilavam a ne dodajem ih, jer kao dodavanjem igračima podižem kvalitet a npr. igrač sa 4 zvezdice sporije napreduje od onoga sa tri!???

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2012, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam prestao igrati ovo... Nervirali su ne razni bagovi... Valjda imaju jos forum, pa mozda mozes tamo naci odgovore ako si bas zagrizao kao i ja nekad :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 00:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma na srpskom odelu mrtvilo i bezobrazluk, niko ne odgovara već 2 dana. A ja i engleski se slabo družimo. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
+ imate verzije za telefon tako da u svakom trenutku mozete pogledati stanje vaseg tima

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2012, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
To su skoro napravili, zanimljiva stvar :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]