banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 13:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Dec 2008, 16:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2008, 15:01
Profesorka izvela striptiz u učionici

Gnevni roditelji učenika jedne gimnazije u mađarskom gradu Zelegeršegu, u zapadnom delu zemlje, zatražili su od uprave škole da odmah otpusti nastavnicu nemačkog jezika, inače rođenu Nemicu, zato što je u učionici, pred tridesetak petnaestogodišnjaka, učenica i učenika, izvela "sočan striptiz", javio je britanski tabloid SUN.

Čini lo se da će raskošna "nemačka namiguša", kako su je nazvali besni roditelji, uspeti da održi pod kontrolom razrednu žurku na kraju tromesečja.
Međutim, situacija se brzo otela kontroli kad je profesorka krenula u "vannastavnu aktivnost" tako što je ostala u donjem vešu i nastavila sa zavodničkim skidanjem "ostatka" uz pratnju tihe muzike .
"Predstava" je provaljena kad je jedna nastavnica, prolazeći hodnikom, iz učionice u kojoj se odvijala erotska dogodovština, čula gromki aplauz i oduševljenje "gledalaca". Utrčala je unutra i naterala nestašnu koleginicu da se pokrije.
"Sve što se dogodilo je neshvatljivo. Kakva je to nastavnica koja se tako ponaša pred učenicima, ona treba da radi u striptiz baru a ne u školi" - grmeo je jedan otac.
U istrazi je otkriveno da je cela zabava vodila ka erotizirajućem kraju: učenici su igrali poznatu "igru istine" omiljenu na tinejdžerskim sedeljkama kad učesnik u igri koji da pogrešan odgovor na postavljeno pitanje - skida
deo odeće.
Nastavnica nije odolela izazovu i, umesto da obuzda "hormonce" kojima predaje, i sama se pridružila igri - na oduševljenje đaka.
Šandor Rozman, direktor gimnazije "Ištvan Sečenji" u Zalegeršeku, odoleo je svim zahtevima nastavnika i roditelja da otpusti šarmantnu Terezu Juhas, 28-godišnju razvedenu Nemicu, s obrazloženjem da "nije pokazala veću obnaženost nego što se može videti na na bilo kojoj toples plaži".
"Zbog svega toga ali i zbog činjenice da je gospođa Juhas izvanredna profesorka i dragocena u našoj školi ceo događaj shvatio sam kao nestašluk, prihvatio sam njeno izvinjenje i život teče dalje" - izjavio je direktor gimnazije.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=je0xf73dpEU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2008, 17:10 
Kasnish...

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2008, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ovo bash i nije humor, vise je glupo. Jadna nastavnica biva optuzena zbog toga sto je skinula par dijelova odjece i sto se zabavljala sa ucenicima. U kakvoj mi srednjovjekovnoj civilizaciji zivimo. :-? Kao da je razlika izmedju toga ili neke druge igre. Stvarno ne shvatam zasto ovi roditelji misle da je to nesto lose, kao da nema drugih sto puta gorih stvari o kojima bi se trebali pozabaviti . Umjesto da zahvale nastavnici koja se pokazala u trendu sa ucenicima glupe srednjovjekovne sivonje je jos optuzuju. Pih. :roll:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2009, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
vim je li to stvarno tvoj stav?
Mislim da je to apsolutno neprimjereno jednoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi, i da doticnu treba ne otpustiti, vec i kazneno goniti!
Sta mislis kakav ce ovo imati uticaj na jos neformiranu licnost skolaraca?
A pogotovo zenske populacije!!!
I bitno je da ju je ona debela pokrila :D

?>

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
vim je napisao:
Stvarno ne shvatam zasto ovi roditelji misle da je to nesto lose, kao da nema drugih sto puta gorih stvari o kojima bi se trebali pozabaviti . Umjesto da zahvale nastavnici koja se pokazala u trendu sa ucenicima glupe srednjovjekovne sivonje je jos optuzuju. Pih. :roll:

Lose je, zato sto signalizuje djeci pogresnu sliku o moralu. To dijete ce skidanje odjece u javnosti smatrati necim normalnim pa ce se i samo poceti skidati smatrajuci da je to nesto normalno jer se i u skoli radi. Nece imati stida ni pred roditeljima ni pred bracom ni sestrom, ni nastavnicima, ni starijima .....
Zahvaliti se nastavnici sto je "u trendu" ... nadam se da ovo ne mislis ozbiljno. Ako je to sadasnji trend koji bi morali slijediti, onda cu radije sebe i svoju porodicu totalno izolovati od ove moderne civilizacije i zivjeti po "zaostalom" i starom trendu kad su se narodi medjusobno postovali i kad moral nije bio na tako niskom nivou kao sada.

Isto tako ne bih prihvatila ni to da neko tako javno pred djecom promovise oruzje i nasilje. To je za mene isto.
Imam jako lose misljenje o danasnjem nacinu i sistemu obrazovanja i skolovanja. Nastavnici su sebi svasta dopustili , a danas djeca vise nisu djeca nego izmanipulisana nezrela bica napumpana svakoga smeca, sto sa TV-a, sto iz casopisa, sto sa kompjutera. I sve me vise vuce da svoje dijete odvucem u prirodu i sacuvam od ovog svjetskog truleza. I imam osjecaj da cemo tako i uraditi.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka

I ovo nije za Humor ovo je za podforum "Katastrofa".

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
Leona je napisao:
Lose je, zato sto signalizuje djeci pogresnu sliku o moralu. To dijete ce skidanje odjece u javnosti smatrati necim normalnim pa ce se i samo poceti skidati smatrajuci da je to nesto normalno jer se i u skoli radi. Nece imati stida ni pred roditeljima ni pred bracom ni sestrom, ni nastavnicima, ni starijima .....

Tako je. Odjeća se ne skida u školi već na žurkama (uhhhh, ko zna šta ova nastavnica radi na jednoj prosječnoj žuraji) :-)

Leona je napisao:
Imam jako lose misljenje o danasnjem nacinu i sistemu obrazovanja i skolovanja. Nastavnici su sebi svasta dopustili , a danas djeca vise nisu djeca nego izmanipulisana nezrela bica napumpana svakoga smeca, sto sa TV-a, sto iz casopisa, sto sa kompjutera. I sve me vise vuce da svoje dijete odvucem u prirodu i sacuvam od ovog svjetskog truleza. I imam osjecaj da cemo tako i uraditi.

Pa to je samo trenutno rješenje. Dugoročno gledano postoji milion načina da dijete zažali što je bilo u staklenom kavezu. Zar nije veći izazov pokazati djetetu vrlinu i naučiti da iz iste te vrline živi i uživa?

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka

daamir je napisao:
Pa to je samo trenutno rješenje. Dugoročno gledano postoji milion načina da dijete zažali što je bilo u staklenom kavezu. Zar nije veći izazov pokazati djetetu vrlinu i naučiti da iz iste te vrline živi i uživa?

Kad pogledam dijecu sa sela koji nemaju nista ili nemaju mnogo i onu koja zive u gradu i imaju sve , dobro se vidi kome oci vise sjaje od uzivancije i srece, ovo sa sela se obraduje jednoj mandarini, a ovo iz grada ne mozes ni sa PlayStation zadovoljiti.
Doduse , dijete moze zivjeti i na selu a da ne cezne mnogo za necim.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
Sve je to poprilično individualno pa je teško generalizovati i misliti da kod čovjeka postoji unaprijed definisani eksperiment sa unaprijed definisanim rezultatima. U takvim situacijama mislim da najviše vrijedi poslovica: 'boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka'. Ja nikad ne bi svoje dijete izolovao istvarao mu bilo kakve strahove od bilo cega. Ali opet ... to sam ja. Ne osudjujem tvoj stav, samo kazem da ako neko nije imao priliku da bude los ... to ne znaci da nije los. Samo znaci da nije imao priliku da vidi smece koje nosi u sebi. Pozdrav tebi.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

daamir je napisao:
Sve je to poprilično individualno pa je teško generalizovati i misliti da kod čovjeka postoji unaprijed definisani eksperiment sa unaprijed definisanim rezultatima. U takvim situacijama mislim da najviše vrijedi poslovica: 'boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka'. Ja nikad ne bi svoje dijete izolovao istvarao mu bilo kakve strahove od bilo cega. Ali opet ... to sam ja. Ne osudjujem tvoj stav, samo kazem da ako neko nije imao priliku da bude los ... to ne znaci da nije los. Samo znaci da nije imao priliku da vidi smece koje nosi u sebi. Pozdrav tebi.

Smece se ne radja, smece se postaje. :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
vim je napisao:
Ovo bash i nije humor, vise je glupo. Jadna nastavnica biva optuzena zbog toga sto je skinula par dijelova odjece i sto se zabavljala sa ucenicima. U kakvoj mi srednjovjekovnoj civilizaciji zivimo. :-? Kao da je razlika izmedju toga ili neke druge igre. Stvarno ne shvatam zasto ovi roditelji misle da je to nesto lose, kao da nema drugih sto puta gorih stvari o kojima bi se trebali pozabaviti . Umjesto da zahvale nastavnici koja se pokazala u trendu sa ucenicima glupe srednjovjekovne sivonje je jos optuzuju. Pih. :roll:

Ni ja baš nisam sigurna da li se ti to šališ ili ozbiljno govoriš. Kako će biti normalno da se odrasla zrela osoba, koja radi u školskoj ustanovi i treba da služi kao primjer, skida pred svojim maloljetnim učenicima. Pa ionako je previše lošeg uticaja na njih, naročito u toj dobi kad se upravo i ugledaju na dobro/loše, pa najbolje još i da gledaju striptiz na času.
:roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Klasika, kada se dobra prijateljica pocne skidati i bludniciti, obavezno dolazi debela prijateljica da to prekine i pokvari zabavu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2009, 09:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Rakun_Slavko je napisao:
Klasika, kada se dobra prijateljica pocne skidati i bludniciti, obavezno dolazi debela prijateljica da to prekine i pokvari zabavu :lol: :lol: :lol:

hahahahah so true :lol:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Jan 2009, 03:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Cvarak morade pokvariti zabavu :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Leona je napisao:
vim je napisao:
Stvarno ne shvatam zasto ovi roditelji misle da je to nesto lose, kao da nema drugih sto puta gorih stvari o kojima bi se trebali pozabaviti . Umjesto da zahvale nastavnici koja se pokazala u trendu sa ucenicima glupe srednjovjekovne sivonje je jos optuzuju. Pih. :roll:

Zahvaliti se nastavnici sto je "u trendu" ... nadam se da ovo ne mislis ozbiljno. Ako je to sadasnji trend koji bi morali slijediti, onda cu radije sebe i svoju porodicu totalno izolovati od ove moderne civilizacije i zivjeti po "zaostalom" i starom trendu kad su se narodi medjusobno postovali i kad moral nije bio na tako niskom nivou kao sada.

Isto tako ne bih prihvatila ni to da neko tako javno pred djecom promovise oruzje i nasilje. To je za mene isto.

Ha-ha-ha......reci da je to bila ironija...
BSE je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:

hahahahah so true :lol:
Normalno... Ona se ne bi mogla skinuti (dobro, bi al' bi djeca pobegla, pa dođe na isto) tako da mora kvarit' zabavu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]