Ovo nije glupost, ovo je odlicno ali nisam znao gdje da stavim!
Citiraj:
A e, lipi moji, iman vam ja ča za ispričat
I tako, bija ja konačno i u Zagrebu, a to je zato ča san vidija na televiziji onaj električni kaiš za topit salo na trbuhu. Rek'o, puno je 45kn onim lopovima poštarima, ionako moran sam digut poaket, pa odo ja kupit kartu za vlak, da vidim i malo svita, e.
Doni'a ja to doma, raspkiran ... i dobro je, dobija san nutri i neku kremu i baterije, pa rek'o moren odma uključit. A majke ti, trese struja k'o da stotinu kurvi skače po meni sa štiklama po trbuhu
No, ona krema, mater joj eben, smrdi ka' kuga, a podsića na ono kad drkan, a nisan ni opra kurac tjedan dana, pa ne smrdi samo sperma nego i natrljani šporak. I sitin se ja, da bi moga' drkat sa time, i to po dvi ure, jer inače mi se neda toliko rukom, a ovako lipo na baterije, sjedneš i samo uključiš i uživaš. Bolje nego sajbersex onaj na internetu, a i baterije koštaju manje nego pretplata na onaj max hadezesl.
Ali nije dobar remen za stegnut oko jaja, pa kontan ja kako li ću sad to, pa onda raširin ja njega na krevet i sjednem na njega, pa sam lipo pogodija sa jednom elektrodom na kurac, drugom na jaja a sa one dvi otraga na guzicu, e. Ludilo brale, svršava' sam ka ludi tovar, a istovrimeno mi je i šupak se trza, jedino me omanulo malo po jajima, ali nima veze, jer ionako mi se ne plaća alimentacija jednoga dan, pa rek'o vidiš ti, moga bi investirat u marketing pa prodavat ka spravu od koje ćete biti i lipi i uštedjeti novac, i tako se još obogatit, e.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=515175