banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 17:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: EXIT festival 2010.
PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ima još dosta do njega, ali zašto ne pokrenuti temu :)
Ja sam kartu kupio već danas, bez obzira na line-up, jer najpovoljnija cijena od 98km traje još samo do kraja januara.
Idete li ove godine, koga biste voljeli vidjeti?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Jos jedan dokaz da ljudi tamo idu najmanje zbog muzike.
Kupiti kartu a ne znati nijednog izvodjaca...
Ali dobro, 100 ljudi 100 cudi.
Ja cu na taj EXIT otici samo kada me program bude dovoljno zanimao.
Medjutim da sam u povoljnijoj ekonomskoj situaciji mozda bih i otisao ovako.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Išao sam 4 godine za redom na Exit i znam kako je tamo, zato kupujem kartu na slijepo. Ako budeš ikad išao vidjećeš da na Exitu ne može biti loše, ma ko nastupao. ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 21:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
points je napisao:
na Exitu ne može biti loše,

Pogotovo na dance areni 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 21:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Elvis Presley je napisao:

Pravis se glup. Normalno da idem zbog muzike, a i ja kupujem kartu unaprijed, jer znam da ce program biti zadovoljavajuci.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Time trek je napisao:

Pravis se glup. Normalno da idem zbog muzike, a i ja kupujem kartu unaprijed, jer znam da ce program biti zadovoljavajuci.

Ti se pravis pametan. Steta samo sto i nisi.
On zna... ti ako mozes da skaces uz tehno citavu noc ti onda slobodno plati 100 KM ili koliko vec kosta. Inace postedi me tih izjava znam da ce program biti zadovoljavajuci. E pa vidis meni do sada nije bio dovoljno zadovoljavajuci da kupim kartu. A da idem onako trendaski kao ti i da dajem pare, necu, jer kao sto sam rekao nisam u takvoj ekonomskoj situaciji.
Nisu svi sinovi mamica i tatica koji daju djeci pare da lete po festivalima.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Elvise, ne budi toliko frustriran, ićićeš i ti jednom na Exit :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Ja bih rado opet isao - al' ove godine su neki drugi izdaci u planu - mada, ako se potrefi nesto sto bih BAS volio da vidim - nije NS preko svijeta :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

points je napisao:
Elvise, ne budi toliko frustriran, ićićeš i ti jednom na Exit :D

Ako dodju neka bolja vremena i ako me vecina grupa na festivalu bude interesovala, nadam se.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Time trek je napisao:

Ti se pravis pametan. Steta samo sto i nisi.
On zna... ti ako mozes da skaces uz tehno citavu noc ti onda slobodno plati 100 KM ili koliko vec kosta. Inace postedi me tih izjava znam da ce program biti zadovoljavajuci. E pa vidis meni do sada nije bio dovoljno zadovoljavajuci da kupim kartu. A da idem onako trendaski kao ti i da dajem pare, necu, jer kao sto sam rekao nisam u takvoj ekonomskoj situaciji.
Nisu svi sinovi mamica i tatica koji daju djeci pare da lete po festivalima.

Ti si nesto puno frustriran danas, popij pivo, iskuliraj malo. Inace svoje pare sam zaradjujem, a to sto ti ne mozes da zaradis za da odes na Exit, tvoj problem,lijeci svoje frustracije na nekome drugom. Na Exit idem najmanje zbog tehna, ionako vecinu vremena provedem po manjim stageovima. Ja uopste ne shvatam sta hoces da kazes, da kupujem kartu za Exit da bih bio u trendu?? Ti si lud covjek. Kazes da ti program nije bio dovoljno zadovoljavajuci do sada, ok tebi nije, ima nas kojima je bilo ekstra do sada, sta hoces time da kazes?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Time trek je napisao:
Ti si nesto puno frustriran danas, popij pivo, iskuliraj malo. Inace svoje pare sam zaradjujem, a to sto ti ne mozes da zaradis za da odes na Exit, tvoj problem,lijeci svoje frustracije na nekome drugom. Na Exit idem najmanje zbog tehna, ionako vecinu vremena provedem po manjim stageovima. Ja uopste ne shvatam sta hoces da kazes, da kupujem kartu za Exit da bih bio u trendu?? Ti si lud covjek. Kazes da ti program nije bio dovoljno zadovoljavajuci do sada, ok tebi nije, ima nas kojima je bilo ekstra do sada, sta hoces time da kazes?

Ko je na koga skocio i nazvao glupim?
Ja frustriran?? Nikome nista nisam rekao, to sto si se ti pronasao u recenici "trendaski odlazak na EXIT" je tvoj problem. A nazalost takvih odlazaka ima mnogo.
Da idem zbog muzike sacekao bih objavu izvodjaca. To je sve sto sam rekao. I rekao sam da imam para mozda bih i otisao iako mi program nije zadovoljavajuci.
Sam sebi zaradjujes. Lijepo. Ali nemaju svi tu srecu kao ti, znas?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
A da idem onako trendaski kao ti i da dajem pare, necu, jer kao sto sam rekao nisam u takvoj ekonomskoj situaciji.

Sta ima da se pronalazi kad si ga direktno prozvao? :roll:

Ljudi pouceni ranijim iskustvima gdje su svaki put pronasli nesto sto im se dopada kupuju kartu naslijepo. Sta je tu toliko pogresno? U krajnjem slucaju, kartu na dan Exita moze prodati za toliko para da ce pokriti ovu cijenu od 98KM, put u NS i da mu jos ostane za pivo.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 22:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam ko je koga prvi prozvao. Ja se pravim glup zato sto sam rekao da nisam u situaciji da kupujem kartu naslijepo :roll:

Uostalom, sigurno bi se na EXIT-u naslo nesto sto ce se meni svidjeti, se sporim to, ali za mene taj festival predstavlja prvenstveno muzicki festival i na njega bih isao prvo zbog muzike tako da mi je kupovanje karte prije objave izvodjaca bezveze.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
Elvise ne laprdaj ako boga znas....i na more ides sigurno u hotele sa 5 zvjezdica jer, boze moj, neznas kakav ce biti smjestaj u priv. smjestaju.....pa nije EXIT od juce, sunce ti tvoje, ljudi dolaze sa svih strana i kako se zavrsi jedan pocne se planirati sljedeci .....potrudi se u skoli, nek budu ocjene kakve trebaju biti pa ce mama mozda i da te pusti 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Momak je pravo ogorčen na ekonomsku situaciju, kao da je samo njemu teško u ovoj zemlji :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odustajem...trebao sam odmah uvidjeti da pricam sa ljudima koji nikad nisu osjetili kako je to biti u ekonomskoj krizi u porodici.

Porediti more i muzicki festval :roll:
Sreco, ljudi idu na more, ne u hotele. Isto kao sto ides na EXIT festival, a ne u EXIT-ov kamp.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tesko je svima nama pa se koprcamo i trazimo ove ili one nacine da sebi priustimo nesto sto nam pricinjava zadovoljstvo. A da je toliko tesko za zivot, ne bi ti imao ni racunar niti broadband internet u kuci ;)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Odustajem...trebao sam odmah uvidjeti da pricam sa ljudima koji nikad nisu osjetili kako je to biti u ekonomskoj krizi u porodici.

Eto jadan ti, temu o Exit-u si pretvorio u svoju tešku situaciju, većina nas vrlo dobro zna kakva je situacija, i to većina nas je osjetila na svojoj koži..... no dobro, kao što si rekao mi nemamo razumjevanja.....

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
dje si ti pos`o golom guz`com medj` ljude......"Porediti more i muzicki festval"- jest , nije govno, nego se cuko pokakio :-?
jedan ciko je jednom rekao "sto upadas u tucu kad si slabiji", pa kad bude lijepo DEMO FEST a ti odi na Kastel i mlataraj glavom for free...problem ekonomske krize rijesen
hvala dovidjenja prijatno 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2010, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Tesko je svima nama pa se koprcamo i trazimo ove ili one nacine da sebi priustimo nesto sto nam pricinjava zadovoljstvo. A da je toliko tesko za zivot, ne bi ti imao ni racunar niti broadband internet u kuci ;)

Naravno.
Ali ne mogu se sva zadovoljstva priustiti. Zato cu nastojati da sebi obezbjedim ono sto me najvise zanima, i zato sam rekao da bih ja prvo sacekao objavu izvodjaca.
I rekavsi to ljudi me pocnu napadati sa svih strana :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]