Mišo je napisao:
Ti tvrdiš da je ubijanje iz osvete opravdano a ja te pitam da li to isto važi i za Hrvate i Muslimane?
Da, ubijanje iz osvete je opravdano. Ne važi za Hrvate i Muslimane jer Srbi nikada nisu ubijali bez razloga.
Mišo je napisao:
I u prijašnjem postu si svoju simpatiju prema četnicima objasnio malo drugačije a i čitavu priču si malo promijenio.

Rekao si da je tvoj djed se sakrio u magazi i da je zato preživio
Ti si zaista specifična individua, koja slabo konta (sorry takav si utisak ostavio). Sad ću detaljno da ti ispričam ne bi li skontao cijelokupnu priču, pošo vidim da te zanima.
Prvi napad i nalet je bio Ustaša koji su u selu Dubrave kod Brčkog (u II svijetskom ratu) poubijali sve što su našli i sve što je živilo (inače, to je čisto srpsko selo). Tako i djedovu porodicu, a on se uspio spasiti zato što se sakrio u magazi. Dalje su Ustaše nastavile prema Mirosavcima, Mrtvici itd..
Poslije zauzimanja ovih sela, Četnici su došli u Brčko na čelo sa Živoinom Ostojićem i želili da osvete srpski živalj koji je stradao. Osvetili su ga i došli do Čelića kojeg su kasnije zauzele Partizanske snage.
Djeda su prebacili u Ražljevo gdje je bio skoro dva dana, gdje su ga i ostavili na bezbjednom mjestu (gdje su bile stacionirane srpske odnosno Četničke snage). Tako je poslije on otišao u Vojvodinu kod svog teče i preživio II svijetski rat, na veliko zadovoljstvo.
Mišo je napisao:
a četnike voliš zato što su izvršili osvetu, tačnije poubijali i poklali su sve muslimansko ne birajući ni sredstva ni razlog. Sad tvrdiš da su ga oni spasili i da jih zato voliš. Da li ti uopšte znaš zašto voliš četnike, osim što je to sada IN?
De pročitaj svoju prvu rečenicu, jel` primjetiš kontradiktornost ? "izvršili osvetu - poubijali ne birajući sredstvo i razlog" ?
To je samo jedan od razloga zašto volim Četnike i to je povod zašto sam ih volio, a glavni razlog ljubavi prema Četnicima jeste pravedni i hrabri Draža Mihajlović koji je bio srpski ponos u II svijetskom ratu, spasivši srpski narod, američke pilote i mnoge druge..
Pa da li ti kontaš čovječe šta pričaš ? Pa naravno da ću ih voliti čim su spasili mog djeda, jer da njega nije bilo, moja sadašnja loza bi bila uništena ? I to je sitni detalj koji možeš povezati sa onim kada su ga spasli i odveli na bezbjedno mjesto.