banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 03 Jan 2010, 17:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Bogunović u Kadizu

Slika

Miloš Bogunović pozajmljen španskom Kadizu, engleski premijerligaš Birmingem sve bliži srpskom reprezentativcu Radosavu Petroviću to su makar trećeg dana prelaznog roka vesti iz Partizana.

Hitronogi napadač će za Kadiz igrati šest meseci kao pozajmljen igrač, a ako ispuni očekivanja postoji mogućnost da Španci na leto otkupe ugovor.

"U ponedeljak putujem u Španiju. Očekuju me lekarski pregledi i ako sve bude u redu saradnja će biti ozvaničena", reako je Bogunović za "Sportski žurnal".

Bogunović je u Partizan stigao iz Rada 2008. godine.

Još jedan fudbaler koji bi uskoro mogao da napusti Humsku je Radosav Petrović. Reprezentativac Srbije iz dana u dan sve je bližu Birmingemu.

Engleski klub ovlastio je menadžersku agenciju iz Švajcarske da u njegovo ime pregovara sa čelnicima srpskog šampiona.

Razgovori bi trebalo da počnu tokom sledeće nedelje. Petrović ima ugovor sa Partizanom do 2013. godine, a procenjuje se da trenutno vredi između dva i tri miliona funti.

Izvor: RTS

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2010, 21:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Prelazni rok zvanično počinje 11.1.2010., a crno-beli su posle Stankovića, Davidova i Mijića doveli u svoje redove i Radenka Kamberovića, desnog beka Sevojna. Rođen je 13.2.1983. (176cm, 70kg), a to je momak koji je prošle godine u polufinalu Lav kupa Srbije bio najbolji na terenu kada je Sevojno pobedilo večitog rivala.

Ugovor je potpisan na 4 godine, a kako smo već napominjali prilikom potpisa prethodnika, svi parafi će biti ozvaničeni u FS Beograda već u ponedeljak, kada zvanično počinje prelazni rok. Tom prilikom biće i promovisana sva četiri dosadašnja pojačanja osvajača duple krune.

Појачања су нам труба! Ево рецимо Давидов(за ког сам рекао да се можда и може назвати попјачањем) и овај сад Камберовић имају по 27 год, мало ми је то безвезе да дјеца из Партизана не добијају шансу а доводе се већ "стари" играчи из Севојна и сл. Надам се да гријешим, али ето видјећемо ускоро...

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I meni deluje da je manji BGD klub naravio losu selekciju u ovom prelaznom roku, uz to ako jos i proda (a verovatno hoce) i par kljucnih igraca onda je ce bas biti u banani... cini mi se da bi u ovakvom razvoju situacije Zvezda lako mogla do titule

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2010, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Ode čoek...joj Ademe,Ademe...

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/3 ... D0%B8.html

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 01:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ljajić u Fiorentini

Slika

Mladi reprezentativac Srbije i igrač Partizana Adem Ljajić nastaviće karijeru u italijanskoj Fiorentini, ekskluzivno saznaje RTS. Transfer potvrdili i Partizan i Fiorentina.

Fiorentina kupuje još jednog fudbalera Partizana. Nakon Stevana Jovetića, u Firencu se uputio i Adem Ljajić.
Transfer mladog Ljajića u klub iz Firence potvrdio je i portparol Partizana Marko Vjetrović.

"Danas je u Firenci postignut dogovor između Partizana i Fiorentine, po kojem će Adem Ljajić u naredne četiri i po godine nostiti dres ljubičastih iz Firence. Sigurno da je klub u ovom trenutku izašao u susret najboljoj ponudi", rekao je Vjetrović.

Mladi reprezentativac Srbije otputovao je u Italiju gde bi već u četvrtak trebalo da obavi lekarske preglede.

"Adem Ljajić će sutra proći lekarske preglede, nakon čega će i zvanično staviti paraf na ugovor sa novim klubom. Mi smo zadovoljni, takođe i Adem Ljajić i sigurno da će u naredne četiri i po godine pokazati svoju pravu vrednost", rekao je Vjetrović za RTS.

Takođe, na zvaničnom sajtu crno-belih stoji da su predsednik kluba Dragan Đurić i generalni sekretar Darko Grubor u utorak u Firenci okončali pregovore.

Partizan nije saopštio finansijske detalje transfera, a beogradski mediji objavili su da je u pitanju suma između sedam i osam miliona evra.

I na zvaničnom sajtu Fiorentine potvrđeno je da će Ljajić obući ljubičasti dres u ovom prelaznom roku.

Ljajić će se tako pridružiti bivšem saigraču iz Partizana Stevanu Jovetiću, koji je takođe iz redova srpskog Šampiona otišao pravo u Firencu.

Talentovani fudbaler Partizana rođen je 29. septembra 1991. godine u Novom Pazaru, a u redove Partizana došao je 2005., sa svega 14 godina.

Ljajić je ove zime bio na korak od Mančester junajteda, sa kojim je potpisao i predugovor, i činilo se da je posao vredan deset miliona evra gotova stvar.

Međutim, "đavoli" su u poslednjem trenutku odustali od kupovine mladog Srbina, najverovatnije zbog astronomskog duga, ali je jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Evrope vrlo brzo našao zamenu za Old traford.

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
I meni deluje da je manji BGD klub naravio losu selekciju u ovom prelaznom roku, uz to ako jos i proda (a verovatno hoce) i par kljucnih igraca onda je ce bas biti u banani... cini mi se da bi u ovakvom razvoju situacije Zvezda lako mogla do titule

majstore, odlazak knezevica i djordjevica su plus za partizan.... :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
skeva je napisao:
Hertzog je napisao:

i minus za zvezdu :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2010, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:
skeva je napisao:
Hertzog je napisao:

i minus za zvezdu :D

Na zalost :) ...posebno za glupana Srdju :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ništa se ne sekirajte, naći će se već neki novi zemunac da vas je*e u zdrav mozak ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 22:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ilić raskinuo sa Salcburgom, stiže u Partizan

http://www.sportal.rs/news.php?id=18701

САЛЕ КАПИТЕН СЕ ВРАЋА!!! Надам се да ће и Мореира остати, аууу какав би то тандем био...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2010, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D :D :D ... Sale welcome to home :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jos Ivicu Kralja da reaktivirate i ponovo imate mlad i perspektivan tim, ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
Jos Ivicu Kralja da reaktivirate i ponovo imate mlad i perspektivan tim, ... :lol:

šta je reći, počeli ste polako da se serete u gaće a? sale se vraća na mesto zločina

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kupite covjeku stake, ... nije u stanju ni ulicu da pretrci... :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Acrobatico je napisao:
Kupite covjeku stake, ... nije u stanju ni ulicu da pretrci... :lol:

al' zato vas još uvijek može da trpa i to jednom nogom...kompleksi ponovo izranjaju na površinu...ubica dečijeg lica se vraća...i zapamtite: ovo je naša titula, jer mi smo Partizan a vi ste ''ostali'' i tako će zauvek biti !!!

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2010, 17:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ilić ponovo u Partizanu?

Slika

Nekadašnji kapiten Partizana broji poslednje trenutke u Austriji. Sve će biti poznato u ponedeljak, potvrdio za Internet portal Radio-televizije Srbije Saša Ilić.

"Nalazim se još u Salcburgu. Gotovo sam sve dogovorio oko raskida ugovora, ostalo je da utanačimo još nekoliko detalja. Znam da se mnogo piše i priča oko mog povratka u Partizan. Definitivno će sve biti poznato u početkom sledeće sedmice. Verujem već u ponedeljak",- kazao nekadašnji kapiten Partizana u razgovoru sa novinarom RTS-a Milanom Vukovićem.

Dakle, postoji velika mogućnost da će crno-bele ponovo posle više godina predvoditi ljubimac partizanovog "juga". Ukoliko ugovor između Ilića i Partizana bude potpisan već u ponedeljak Saša bi se na vernost klubu u Humskoj verovatno obavezao do kraja sezone. Navodno je na Ilićevom povratku posebno insistirao trener Goran Stevanović, jer je ekipa već ostala bez Adema Ljajića koji je potpisao ugovor sa Fjorentinom, a na prozivci u petak nije se pojavio ni Moreira.

Saša je karijeru počeo u Partizanu. Od 1996. do 2004. godine postigao je više od sto pogodaka, sa crno-belima igrao u Ligi šampiona... Izvesno vreme posle odlaska iz Partizana proveo je u španskoj Selti, pa u turskom Galatasaraju. U Salcburgu nije previše igrao, a iz austrijskog kluba izvesno vreme proveo je na pozajmici u grčkoj Larisi. Ilić je za nacionalni tim igrao 46 puta uz šest pogodaka.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 20:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Vratio se Maestro fudbala!

Maestro fudbala, Saša Ilić od sutra će postati ponovo član kluba u kome je i počeo svoje prve fudbalske korake, još tamo davne 1988. godine. To je epilog današnjih razgovora rukovodstva crno-belih i nekadašnjeg kapitena sa „autorizovanim„ brojem 22 na ledjima. Za sutra prepodne predviđen je lekarski pregled na VMA, a potom će Sale potpisati ugovor na 2,5 godine sa crno-belima, što praktično znači i da će u Partizanu i završiti svoju fudbalsku karijeru.

Cifru od 436 mečeva i 201 postignut gol u dresu Partizana, Saša će biti sada u prilici da dobrano nadmaši, a u razgovoru sa šefom struke Goranom Stevanovićem osetili smo da je dolazak Saše Ilića za njega ključan u nastojanju da se odbrani dupla kruna.

Čim se sutra obave i te formalnosti oko parafiranja ugovora, Ilić će zajedno sa Albertom nađom sesti na avion i – pravac Antalija.

partizan.rs

:D

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Maestro :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 20:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zerocool je napisao:
Maestro :lol: :lol: :lol:

Usracu se :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2010, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Sretan i uspjesan povratak Sasi :)
Onako usput....a Kleo se kleo :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]