banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 00:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2009, 12:58 
da ne otvaram novu temu, ali bas sam htjela da napisem nesto.. danas ja u kolima, na radio big 3, slusam tako a voditelj prestrasan.. naime, komentarise on tamo docek nove godine na trgu i pljuje li pljuje, te kako su zvijezde granda dno, te kako nam je grad zbog toga selo postao, te izvrijedja on ljude sto to slusaju, svasta nesto.. onda nesto kao interno provaljuje u program i glasno se smije ko idiot u mikrofon..
i sad se ja pitam, da li jedan voditelj treba dati sebi za pravo , bez obzira na svoje muzicko opredjeljenje da tako pljuje, i da zbija neke sale i grohotom se smije u mikrofon... ja nemam nista niti protiv jedne vrste muzike, o turbo folku se znam raspravljati u drustvu kao i o mnogim stvarima, ali da ti sebi dozvolis kao voditelj da tako pljujes to nije u redu... postuj svacije misljenje, daj neko svoje, sve ok, ali da ti taj mikrofon suzi za pljuvanje svih koji ne slusaju riblju corbu, to mi je dno dna... covjek izvrijedja sve oko sebe... :roll: svasta si dopustaju..

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
zerocool je napisao:
Ne znam ko je najbolji ali ovaj sto komentarise ligu sampiona na RTRS-u je ubijedljivo najgori :>

kaze lopta mu je pobjegla, ne bi je stigao ni na motoru :lol: po ko zna koji put uspio je ubiti utakmicu i uciniti je nezanimljivom. zao mi je sto nemam FTV na kablovskoj da ga ne slusam stvarno prenosi na RTRS katastrofa.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
majlili je napisao:
da ne otvaram novu temu, ali bas sam htjela da napisem nesto.. danas ja u kolima, na radio big 3, slusam tako a voditelj prestrasan.. naime, komentarise on tamo docek nove godine na trgu i pljuje li pljuje, te kako su zvijezde granda dno, te kako nam je grad zbog toga selo postao, te izvrijedja on ljude sto to slusaju, svasta nesto.. onda nesto kao interno provaljuje u program i glasno se smije ko idiot u mikrofon..
i sad se ja pitam, da li jedan voditelj treba dati sebi za pravo , bez obzira na svoje muzicko opredjeljenje da tako pljuje, i da zbija neke sale i grohotom se smije u mikrofon... ja nemam nista niti protiv jedne vrste muzike, o turbo folku se znam raspravljati u drustvu kao i o mnogim stvarima, ali da ti sebi dozvolis kao voditelj da tako pljujes to nije u redu... postuj svacije misljenje, daj neko svoje, sve ok, ali da ti taj mikrofon suzi za pljuvanje svih koji ne slusaju riblju corbu, to mi je dno dna... covjek izvrijedja sve oko sebe... :roll: svasta si dopustaju..

I neka je popljuvao........BIG 3 ionako slusaju ljudi koji ne prate turbo folk scenu pa je sasvim logicno da ce i voditelji koji rade na tom radiju imati isto misljenje o tome bas kao i slusaoci.......a da, sto se tice doceka i Grandovih zvijezda......ne bih da komentarisem........

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 19:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
Dakle, hvala na komplimentu "prestrasan" :))) Elem, kad nesto slusas, prije nego sto das komentar slicne sadrzine, trebalo bi da malo bolje naculis usi...Dakle, prvo sam procitao u eter sledeci tekst preuzet sa sajta banjalukalive.com od slova do slova:" Doček uz Zvijezde Granda
Slika "Zvijezde granda" i bend "Balkan ekspres" nosioci su programa proslave Nove godine na Trgu krajine, odnosno na platou ispred Banskog dvora, gdje će nastupati banjalučki bendovi.

Savjet za kulturu Skupštine grada Banjaluka usvojio je prijedlog Banskog dvora, koji je organizator dočeka, da u programu proslave Nove godine učestvuju Slavica Ćukteraš, Tanja Savić i Darko Filipović, Jelena Tomašević i banjalučki bend "Balkan ekspres".

Dragoslav Topić, član Savjeta za kulturu Skupštine grada Banjaluka, rekao je banjalučkim medijima da je za ovu manifestaciju direktor KC Banski dvor, Milorad Petrić, od grada tražio 100 hiljada maraka. Koliko će mu biti odobreno, još se ne zna.

Dok su prošle godine građani Prijedora, Prnjavora, Zvornika i drugih gradova u Republici Srpskoj u novogodišnjoj noći uživali uz muzička imena kao što su "Riblja čorba", "Negativ", "Neverne bebe", Knez, Banjolučani su u 2009. godinu ušli sa "lokalnim zabavljačima".

O programu pod sloganom "Banja Luko, od zlata jabuko", koji je imao kulminaciju u ponoć, kada se zaplesao valcer, negativno su se izjasnili svi kulturni i javni radnici, kao i mediji, piše "Glas Srpske".

Muzičar Miroslav Janjanin, koji je uspješno organizovao brojne kulturne manifestacije, smatra da je novogodišnji program koji Banski dvor nudi već godinama loš.

"Kad neko dobije monopol na organizaciju nečega, on se ponaša kao apsolutista i ne sluša nikoga i puca kredite dok ih ne ispuca. Vjerujem da će Milorad Petrić ispucati te kredite", rekao je Miroslav Janjanin i dodao da se uvijek znalo da za doček Međunarodne nove godine sviraju zabavni, rokenrol bendovi i da organizacija proslave Nove godine u režiji Banskog dvora šteti imidžu grada.

"Vjerovatno Petrić ima nešto protiv grada Banje Luke i imidža koji stvara gradonačelnik Dragoljub Davidović. Gradonačelnik hoće od Banje Luke da napravi evropski grad, a Petrić se svim silama trudi da uništi taj imidž. Iz kog razloga, ne znam", zaključio je Janjanin.

Glumac i jedan od osnivača Gradskog pozorišta "Jazavac" iz Banje Luke Dejan Zorić ističe da nema opravdanja za loš program koji se nudi Banjalučanima za doček Nove godine.

"Grad Banjaluka je dovoljno veliki da bi za svaku proslavu Nove Godine na Trgu Krajine trebao da dovede jednu veliku muzičku zvijezdu. Sve što je do sada Banski dvor organizovao za proslavu Nove godine bilo je loše. Zašto baš direktor Banskog dvora organizuje doček na otvorenom pitanje je za posebnu analizu", kaže Zorić.

(BLLIVE)

Ono sto si cula kao "uvrede" bili su komentari slusalaca koje su slali putem SMS-a i linije za direktno ukljucenje (putem koje si slobodno mogla reci svoje misljenje) i ja bih ga naravno saopstio u eter kao i sve druge poruke...A to sto je ocigledno mladim ljudima u ovom gradu puna kapa da im se uskracuje mogucnost izbora, i da neko njihovim novcem placa kojekakve silikonske "dive" i propale malogradjanske manifestacije,i promovise sistem vrijednosti sa pocetka '90tih, pa imaju isuvise ostar jezik, bas mi je drago, i zadovoljstvo ce mi biti svaki put da njihova misljenja citam u eter od slova do slova!!! Jer mlada damo, ja sam tu bas zbog tih ljudi, koji svakog dana udisu sa mnom isti vazduh i zive u istom ovom gradu isto kao i ti, i imaju zelju da im grad baca svjetla daleko, a ne da dovijeka ostane poluprovincija.Poziv od kojeg zivim nisam kao neki prihvatio da budem glavni frajer u selu, niti da citam zelje cestitke i pozdrave...nego bas zato da sebi dozvolim, - kao sto ti rece, da kazem to o cemu drugi cute, sto ili ne vide ili jos gore ne zele da vide...ako su barem tri covjeka danas stavila prst na celo i upitala se: "dokle", moj je posao uspjesno obavljen.A to sto se smijem, smijem se da ne bih plakao kad vidim sta nam rade! Uostalom, bilo bi glupo da placem zar ne ("raja trazi veselo, ko ce slusat' tudju muku") :) Nema to veze sa muzickim opredijeljenjem, nego je u pitanju nesto sasvim drugo, ocigledno tebi nerazumljivo...Ja smatram da jedan grad kao sto je Banjaluka zasluzuje i moze mnogo vise, a i ne zelim da mi djeca slusaju ni "Do jaja" ni "Gacice"...A svakako nisi ni cula da sam JA nekoga nazvao ni seljakom ni idiotom, tako da ovdje neko ne govori istinu, sto nije fer...I naravno, to sto boli cinjenica da nam je grad postao dno, to je opet neka druga prica, svi smo svjedoci toga, ali i svi povodom toga mozemo nesto uciniti da se stvari promijene, najlakse se vozikati kroz grad, i slusati muziku...ili jos jednostavnije, okrenuti glavu ili promijeniti radio stanicu...Na kraju krajeva citiracu covjeka od maloprije :"BIG 3 ionako slusaju ljudi koji ne prate turbo folk scenu pa je sasvim logicno da ce i voditelji koji rade na tom radiju imati isto misljenje o tome bas kao i slusaoci..." - njemu veliki pozdrav!!!
A pozdrav i tebi, i hvala sto nas slusas, nadam se da ce tako i ostati...I da neces biti na trgu kad se kazaljke poklope...I sa zadovoljstvom cu prihvatiti sve kritike, i tvoje i svih ljudi koji slusaju radio (hvala vam na tome)....Veliki pozdrav svima!

PS Sve prituzbe na moj rad, mozes ostaviti u nasoj redakciji cak i licno, i ako je potrebno, predstavicu ti se imenom i prezimenom, jer stojim iza svojih rijeci!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Bravo. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Citiraj:
Savjet za kulturu Skupštine grada Banjaluka usvojio je prijedlog Banskog dvora, koji je organizator dočeka,
da u programu proslave Nove godine učestvuju Slavica Ćukteraš, Tanja Savić i Darko Filipović, Jelena Tomašević i banjalučki bend "Balkan ekspres".

Dragoslav Topić, član Savjeta za kulturu Skupštine grada Banjaluka, rekao je banjalučkim medijima da je za ovu manifestaciju direktor KC Banski dvor, Milorad Petrić, od grada tražio 100 hiljada maraka. Koliko će mu biti odobreno, još se ne zna.

Dajte, ljudi, jel ovo neka zajebancija :confused2: :confused2: :confused2:

100.000 maraka za koga? Pa ovo je zaista strasno!!
99% malih i siromasnijih gradova dovode Neverne Bebe, Negative, Corbu itd. a mi "Zvezde Granda"???
Dal' je moguce da cemo opet ispasti najseljackiji grad u ex-yu???

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 20:39 
bas mi je drago da se javio onaj o kom sam pisala, bar se nadam da si to ti. :D ... da se razumijemo, ja ne slusam turbo folk, narodnjake, (da price ne bi bila o tome kako svi kao ono " ne slusaju" narodnjake, ovo sto kazem potvrdice oni s foruma koji me znaju), i necu doci na trg.. svi moji doticaji sa narodnjacima su svadbe i proslave sa puno alkohola, kad se svi pred fajront raspilave, pa onda i ja s njima, ali i tad dolazi u obzir par pjesama od 2 izvodjaca... ali nije rijec o mom ukusu nego:
meni i dalje nije u redu da voditelj vrijedja druge neistomisljenike, kazes ti se ne slazes, ok, imas svoj stav, izneses ga javno, citas sms i to tih neistomisljenika, sve stoji, ali mi je opet nije u redu da jedan voditelj tako price.. ako me razumijes, treba saslusati sve, reci da se ne slazes ali mi je ismijavanje i vrijedjanje lose, jer voditelj je profesija u kojoj treba imati stav ali ne zloupotebljavati mikrofon vrijedjajuci druge.. izvini u naprijed, ali ja sam to tako shvatila, i bas me je to iznerviralo.. kao obicna osoba imas pravo na to, tvoja stvar, ali preko mikrofona to raditi mi nije u redu
btw, i meni je muka seoskih zabava, trosenja para u ludo, ali je i cinjenica da na taj trg dodju ljudi bas tog profila za te narodnjake, i ako je demokratija vladavina vecine, bas to je onda tako, jer ce tim nastupom biti zadovoljena vecina... a ja cu vec slaviti novu godinu, tamo gdje je meni po volji, pa ko hoce trg nek ide, a ko nece ne mora.. niko vas ne tjera na to .. mozemo i na forumu ratovati oko toga i vrijedjati, ali preko mikrofona mi bas to i ne ide, a ucinilo mi se da si cak i pozvao ljude da se jave u eter da ih napljuju...
i da, big 3 mi je u muzevim kolima, u mojim nije... :wink: kod mene nes castra... :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2009, 21:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2009, 10:54
oliver mlakar i mića orlović :lol: :lol:
fakat,nema nikoga iz ovog doba.sve nepismeno i bezlicno. :angry1:

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2009, 01:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Jamesdin Kurtovic je napisao:
Citiraj:
Savjet za kulturu Skupštine grada Banjaluka usvojio je prijedlog Banskog dvora, koji je organizator dočeka,
da u programu proslave Nove godine učestvuju Slavica Ćukteraš, Tanja Savić i Darko Filipović, Jelena Tomašević i banjalučki bend "Balkan ekspres".

Dajte, ljudi, jel ovo neka zajebancija :confused2: :confused2: :confused2:

100.000 maraka za koga? Pa ovo je zaista strasno!!
99% malih i siromasnijih gradova dovode Neverne Bebe, Negative, Corbu itd. a mi "Zvezde Granda"???
Dal' je moguce da cemo opet ispasti najseljackiji grad u ex-yu???

gdje vi zivite, pa narodnjaci su skuplji nego rok pjevaci, pogotovo Zvezde Granda ej molim te lijepo to je luksuz i privilegija velikih gradova :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2009, 09:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
mirnisan je napisao:

:D šarmantni oli je kralj, nema boljeg, niti će ikad bit!

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2009, 10:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Okt 2009, 13:27
Sviđa mi se stil i način rada kao i sveopća pojava tv voditeljice NIKOLINE VELJOVIĆ na FTV-u ali i rad SAŠE DELIĆA na BHT-u.
Kao klinjo itekako pamtim profesionalnost,rječitost i boju glasa JASMINKE ŠIPKE.
Koja dama,čovječe!! :)

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2009, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
kim deal je napisao:
mirnisan je napisao:

:D šarmantni oli je kralj, nema boljeg, niti će ikad bit!

Da, od starijih Oliver Mlakar i Dunja Lango.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Maločas kaže voditeljka Presinga na RTRS da kupujemo gra iz Kine ... Pa dokle?! :confused2:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 20:52 
Najgora je napisao:
Maločas kaže voditeljka Presinga na RTRS da kupujemo gra iz Kine ... Pa dokle?! :confused2:

:lol: :lol: :lol:
moja omiljena... posto glumi veliku ribu voditeljsku.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 11:50
Najgora je napisao:

:lol: kad ide spavat legne u kreve

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 22:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
:D garant se grije zdrvima

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 22:34 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Dec 2009, 16:32
Branko kockica... :)
tamo su kuce od cokolade, prozori su od marmelade, tamo svako radi ono sta hoce...

kad se samo sjetim :wink:

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2009, 01:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
majlili je napisao:
Najgora je napisao:

:lol: :lol: :lol:
moja omiljena... posto glumi veliku ribu voditeljsku.. :lol:

holy shit, na licu ratnicke boje cent debele, sva je ko strasilo. bljak.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 02:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma strogi plagijat Olivere Kovacevic...samo obratite paznju...
Jako nekulturna voditeljka. Nema osjecaja kad treba prekinuti sagovornika da to bude sa stilom vec onako na "o ruk" pa ko p'janska na slavi ispadne. :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2009, 02:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Flavoure-Flave je napisao:
Nema osjecaja kad treba prekinuti sagovornika da to bude sa stilom vec onako na "o ruk" pa ko p'janska na slavi ispadne. :-?

Oplakah :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]