banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 00:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 30 Okt 2009, 09:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Eee da sam slusao starije,pre par godina kad su mi govorili nemojte potpisivati peticiju za Eltu bice vremena za kablovske operatere oni traze neke uslove zbog kojih cete kasnije zaliti ja se nisam obazirao na to.Pa poletio rekoh kablovska do jaja a oni nas pljackaju do zla boga.A i jesu slovenci sta drugo ocekivati od njih

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 14:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Sep 2009, 12:50
Zanimljiv forum,kada ti je dosadno mozes pisati gluposti i praviti se pametan :D

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2009, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
palpantine je napisao:
Eee da sam slusao starije,pre par godina kad su mi govorili nemojte potpisivati peticiju za Eltu bice vremena za kablovske operatere oni traze neke uslove zbog kojih cete kasnije zaliti ja se nisam obazirao na to.Pa poletio rekoh kablovska do jaja a oni nas pljackaju do zla boga.A i jesu slovenci sta drugo ocekivati od njih

Izvini ali mislim da malo pretjeruješ. Od kablovske možeš se uvjek odjaviti, možeš uzeti total tv ili bilo koju drugu uslugu ako nisi zadovoljan. 50 kanala na kablovskoj ne trebam, to mi je previše, od tih kanala gledam max 15, nedostaje mi koji filmski kanal, tv 1000 bio bi ok. Možemo očekivati tv 1000??? :roll:
Radnik iz elte kabel kada dobijamo pakete na digitali i koje pakete možemo imati?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 00:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
100. strana teme!
:occasion5:

Jedna od najdužih aktivnih tema na forumu, sa skoro 2000 postova i preko 69000 čitanja!

Eh sad' kad smo proslavili, kopiraću post sa prethodne strane. Nadam se da će predstavnici Elte, koji redovno posjećuju forum, naći vremena da odgovore.
Copy&paste
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
zerocool je napisao:
Evo opet isto pitanje, mozda i odgovore nekad.. ;) Ima 50-tak kanala u ponudi, od tih 50 sigurno njih 15 skoro niko ne gleda, a mozda i vise.. Nema ni jedan normalan sportski kanal,
...
O muzici sam vec napisao, zar je toliko tesko ubaciti samo jedan (brojevima 1) kanal sa rock muzikom, eb ga, ne slusaju svi turbo folk.. Isto tako i za filmove, ni jedan normalan kanal sa filmovima, TCM pusti dobar film jednom u 5 dana i to je to, Hallmark nema potrebe ni komentarisati..

drug je napisao:
Naravno Arena je vrh, ali iskreno mislim da Elta nece odrijesiti vrecicu punu nasih para za Arenine kanale...Realnije je da ih ugledamo u IPTV-u, ako krene u januaru, ko sto se ovdje suska...Ali ko zna, mozda nas Eltovci ipak ugodno iznenade...

Sto se tice rock muzickih kanala, tu je jos teze...Ali bar VH1 i TV Metropolis bi itekako porpavili stvari...Filmski? Pa ima mnogo rjesenja: MGM, Sinemanija, Film plus, Cinemax, 1000, HBO...itd itd

palpantine je napisao:
treba i filmskih kanala
...
ali liga sampiona ,nba i slicni sportovi su neophodni da se gledaju uzivo i arena bi bila pun pogodak

itd. Ima još postova, ali gotovo svi predlozi su identični i pomenuću ih nastavku.

Znači, korisnici su predložili:
1. još jedan muzički kanal (ali da taj ne bude sa folk muzikom),
2. jedan filmski kanal i
3. bar još jedan sportski kanal - vidim da bi najviše ljudi željelo gledati EuroSport 2 sa Bundes ligom, ali je i Arenasport po mnogima jako zanimljiv kanal.

Mislim da ova prva dva predloga ovi iz Elte mogu lako ispuniti jer u drugim gradovima ima TV1000 i još jedan strani muzički kanal (Ovo za TV1000 znam sigurno da ima u drugim gradovima!)

Radnici Elta kabela, molim vas da odgovorite što prije na sledeća pitanja.
Da li možete uvažiti ove predloge?
Na koji način možemo sa vama razgovarati o programskoj šemi Elta kabela i kome se obratiti sa konkretnim predlozima?
Takođe, sjećam se da je info_elta2 još prije par mjeseci obećao da će vratiti u šemu kanal TV5 monde, a još uvijek nije došlo do toga - dobili smo Melos. Da li to znači da se odustalo od TV5?

pozzz

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Woo Hoo 100 strana - kokain i cigare za sve-

A ovi prijedlozi Elti nemaju nikakvog smisla, u najboljem slučaju dobićemo neki strani kanal na jeziku koji govori 3% stanovništva RS, ili još neki novoformirani "etno" program

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2009, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Dzontra Volta je napisao:
A ovi prijedlozi Elti nemaju nikakvog smisla, u najboljem slučaju dobićemo neki strani kanal na jeziku koji govori 3% stanovništva RS, ili još neki novoformirani "etno" program

He he
Kad' si već pomenuo...

Izgleda da su ozbiljni kandidati.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2009, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
pohvala sto ste ukljucili teletext na B92 a iskljucili na RTL :P

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Padne malo snijega i evo nema pola kanala, svi sa Total TV-a i još koji sa strane... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2009, 21:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Jul 2009, 16:25
Ja imam kablovsku a i total tv na kom nije bilo ni jednog kanala
a ovi sa kablovske preuzimaju neke kanale sa totala tako da nije moglo ni da ih bude

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 00:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
Čestitam na stotoj strani ! Hvala za jedan novi kanal na bežičnoj tv za ovih godinu dana, a to je BN music :lol:

Konkurencija stiže, konačno! Tako se barem priča...Hvala ti Bože, bilo je i vrijeme !

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
rendzer je napisao:
Padne malo snijega i evo nema pola kanala, svi sa Total TV-a i još koji sa strane... :angry4:

Ako je za utjehu isto je bilo i na Netkomu i isto preuzimaju sa totala :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2009, 07:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Jel zvao iko Eltu za Arenu?
Ovi stručnjaci na netkomu navodno analiziraju ponudu.....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
DANIJEL BL je napisao:
Jel zvao iko Eltu za Arenu?
Ovi stručnjaci na netkomu navodno analiziraju ponudu.....

sumnjam da ce uvesti Arenu jer to im je obaveza vise kod zatamnjivanja programa jer Arena prenosi i LS i svasta nesto na sta vec imaju otkupljena prava prenosa medijske kuce iz BiH.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 15:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Na zvaničnoj stranici UEFE piše da pravo prvenstva za LŠ u BIH imaju BHT(i rtrs i ftv) za jednu utakmicu po svom izboru i Arena Tv za ostalih 7 utakmica dok polufinalne i finalnu utakmicu mogu prenositi i jedni i drugi....ne vidim problem
Od ostalih sadržajao ni prenose jači paket serie A (dakle tu nema problema),četiri utakmice španaca (tu bi bio problem s onom jednom utakmicom koju radi mreža plus,možda zatamnjenje),dalje Liga Uefa ..OBN ima prava na po jednu u svakom terminu kao i B92 U Srbiji a Arena ima pravo na ostale....dakle tu nema problema
Što se tiče NFL- Arena ima prava na sve utakmice....

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2009, 20:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Nov 2009, 19:22
banjaluka_u_srcu je napisao:
Čestitam na stotoj strani ! Hvala za jedan novi kanal na bežičnoj tv za ovih godinu dana, a to je BN music :lol:

Konkurencija stiže, konačno! Tako se barem priča...Hvala ti Bože, bilo je i vrijeme !

Da li je moguće? Krajnje je vrijeme... Zna li neko nešto više o tome? Ovo se više ne može gledati - i kad se desi da ima neki dobar sadržaj, onda se slika zaledi svakih pet minuta i počinje tortura živaca... Ironija je što ja to dobrovoljno redovno plaćam svaki mjesec...

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 11:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Opet po ko zna koji put sada već čuveni elta tv vikend u Prijedoru.
Kako dođe petak popodne, tako se sve počne kvariti i tako ostane do ponedeljka. Trenutno od 40 i nešto kanala, brat bratu ne radi ni deset.
Svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 11:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
corttex je napisao:
Opet po ko zna koji put sada već čuveni elta tv vikend u Prijedoru.
Kako dođe petak popodne, tako se sve počne kvariti i tako ostane do ponedeljka. Trenutno od 40 i nešto kanala, brat bratu ne radi ni deset.
Svaka čast.

Zar neznate da postoji Elta servis? Uvjek mozete pozvati servis i duzni su popraviti svaki kvar odmah. Ako ima kojih problema kojih niste mogli rjesiti sa servisom, dao sam vam vec ranije email eltareklamacije@gmail.com .
Ali to da imate samo 10 kanala je skoro nemoguce da je kvar sa nase strane , jer taka vrsta kvara ne postoji kod nas, svejedno pozovite servis da utvrdite koji problem je kod vas.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovo stvarno više nema smisla. Ne znam kako da vas ubijedim da nije bilo do mene, jer svaki put kada nešto ovako napišem slika se napravi u roku pola sata, a vi mi govorite da je do mene.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 12:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
corttex je napisao:
Ovo stvarno više nema smisla. Ne znam kako da vas ubijedim da nije bilo do mene, jer svaki put kada nešto ovako napišem slika se napravi u roku pola sata, a vi mi govorite da je do mene.

Nesta mi objasnite, jeste li zvali servis ili niste? Logicno ako nazovete da poprave kvar ako nije do vas. Ako vi nesta napisete na forum mi ne mozemo znati koji ste vi korisnik i popraviti kvar ili bilo sta drugo. Kao sto sam vec rekao takav kvar da nema 40 kanala kod vas je skoro nemoguce jer znam kakvi su kvarovi kod kablovske. U ovom trenutku koje kanale imate?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Maltene svaki vikend je isti scenario. Nikad nisam zvao servis jer se do sada to pokazalo nepotrebno. Radnim danima je manje više sve u redu. Petak popodne već počnu problemi - nema titlova ili na History, NGC ili Fox Crime. Subotom već fali par programa a na nekoliko njih slika je užasno loša, a tako i nedeljom s tim da je danas baš bilo stanje kako sam i napisao. Ponedeljak - opet sve radi do petka popodne.
Uvijek se do sada dešavalo da kada napišem ovakvu poruku na ovom forumu, stanje se brzo popravi na misteriozan način sa vašom tvrdnjom da kod mene nije sve u redu.
Mogu samo pretpostaviti o čemu se radi ali ne bih o tome, jer vama je izgleda najbitnije napisati da nije do vas nego do mene, ali nema veze tvrdite vi da je do mene koliko hoćete, samo da ja imam sliku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]