banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2009, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
kad pomenu istočne klubove, što bi volio da neko od njih prođe a ispadnu barsa ili inter, ili još bolje neka ispadnu i žabari i španci kapitalci

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 21:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Cim su stigle malo ozbiljnije utakmice, Galaktikosi podbacili...Sevilja, pa sad Milan...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 21:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2009, 17:15
Grande Milan!!! 8) :lol:
Iako slabi opet smo jaci od svih manekena!!!
Ravno do finala. :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Juve rutinski ;p

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Real Madrid :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Eto, ja sam navijac Reala od 7 godine, al ovo sto sad rade sa ovim zvijezdama i milionskim trgovanjima je prava glupost...To nema nikakve veze sa fudbalom, vec sa marketingom i finansijama, tako da se i ove godine mogu pozdraviti sa titulom LS...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 22:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Vuk_samotnjak je napisao:
Real Madrid :lol: :lol: :lol:

придружујем се :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2009, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pao sam na njih ali i nije mi nesto zao :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 03:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nisam fan Reala, ali jedino smiješno u vezi tog kluba su oni koji pokušavaju ismijavati isti... :roll:
Najveći klub na svijetu, bez konkurencije!!! Jedini klub u koji možeš otići iz Manchestera, Liverpoola, Milana, Juventusa pa čak i iz Barcelone, a da si u tom trenutku na vrhuncu karijere... Jedini klub koji mora dati otkaz treneru, ako navijači počnu mahati bijelim maramicama, bez obzira što su osvojene dvije tittule za redom (Bernd Schuster)... Najtrofejniji klub Španije i Evrope... Uz takvo ime, ide i velika odgovornost, a nije lako naći igrača koji će odmah ispuniti očekivanja milionske armije navijača pa se često neki igrači izgube, a takav klub ne trpi i ne čeka nikog da se prilagodi... Izgubiti od Milana nije nikakva sramota, a ni neko posebno iznenađenje, bez obzira u kakvoj je formi talijanski gigant, ipak tu igraju Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Pirlo, Ambrosini, Gattuso, Nesta,... To je potpuno nov sastav i mora proći period adaptacije, kako novih, tako i starih igrača na novog trenera i novi sistem igre i formaciju... Večeras, za razliku od sinoć, nije bilo prevelikih iznenađenja...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 06:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
kako zabari uzese Real aaajjojjjj jesam se ismijao majko mila....onaj Kaka jest dobar al isto tako izmotava nesto sa loptom i na kraju nisa....isto ko krava koja daje 20 litara mljeka i ritne se i prospe sve to :lol: Ronaldino je kanta nad kantama,covjek bukvalno samo ceka da mu lopta dodje u noge pa da nesto uradi.....ja bi mu dao loptu i poslo ga na parking da se igra i glupira!Golmani su bili katastrofa velika,onake greske nebi ni golmani BSKa i Naprijeda uradili....
U 15 minuti je bio cist penal za Real al sudija nista....sve u svemu losa utakmica sa puno golova!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 09:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ја сам се смијао јер одмалена навијам за Милан, па ми је драго што су добили Реал у сред Мадрида... премда нешто у задње вријеме пуно готивим Порто јер људи са малим буџетом у односу на ове великане увијек праве добре резултате....

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 12:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
I Milanu je poništen čist go zbog navodnog faula nad Kasiljasom koga je udario njegov igrač....
Igra Reala nije neko iznenađenje..oni ovako igraju i u Španiji ali slabije ekipe ne znaju iskoristiti slabosti realove odbrane koja u svakoj utakmici sama iskreira dve-tri šanse za protivnika....

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri niko(bar ja) ne potcjenjuje istoriju i titule Reala daleko od toga ali meni je vise bilo zalosno pa sam se smijao od muke (ode tiket).

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ti si bar pao od Milana, mene Marko Šćekić oborio... Kad sam vidio da igra u petorci Oldenburga, konto Prokom sigurica, kad ono...

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 21:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2009, 17:15
Sondri je napisao:
Nisam fan Reala, ali jedino smiješno u vezi tog kluba su oni koji pokušavaju ismijavati isti... :roll:
Najveći klub na svijetu, bez konkurencije!!! Jedini klub u koji možeš otići iz Manchestera, Liverpoola, Milana, Juventusa pa čak i iz Barcelone, a da si u tom trenutku na vrhuncu karijere... Jedini klub koji mora dati otkaz treneru, ako navijači počnu mahati bijelim maramicama, bez obzira što su osvojene dvije tittule za redom (Bernd Schuster)... Najtrofejniji klub Španije i Evrope... Uz takvo ime, ide i velika odgovornost, a nije lako naći igrača koji će odmah ispuniti očekivanja milionske armije navijača pa se često neki igrači izgube, a takav klub ne trpi i ne čeka nikog da se prilagodi... Izgubiti od Milana nije nikakva sramota, a ni neko posebno iznenađenje, bez obzira u kakvoj je formi talijanski gigant, ipak tu igraju Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Pirlo, Ambrosini, Gattuso, Nesta,... To je potpuno nov sastav i mora proći period adaptacije, kako novih, tako i starih igrača na novog trenera i novi sistem igre i formaciju... Večeras, za razliku od sinoć, nije bilo prevelikih iznenađenja...

Veliki Real je sa ovim projektom pokusavao i do sada ali jedino sto su uspjeli je to da zarade brdo love, ne igrajuci fudbal nego na reklami. Sjecamo se svi Bekama i njegovog ugovora. Nije ni odigrao utakmicu a vec se otplatio. Nadam se da i ovo nece otici u istom pravcu.

Veliki sam fan Milana, ali ovo sto oni trenutno imaju zvuci kao dom penzionera. Od svih koje si nabrojao jedini je Pato igrac pred kojim karijera slijedi, svi ostali su pred zalaskom. Ipak stoji i cinjenica da je Milan ipak veliko ime u svijetu fudbala i najopasnij kada ga smatraju najslabijim sto su i dokazali prije tri godine. Nadam se da ce i ove biti tako.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 00:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ode Bayern :)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Опет је Милану поништен чист гол! Све у свему, утакмица просјечна,ништа спектакуларно...
Надао сам се побједи Милана, али није ни овако лоше...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 00:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ode Bayern :)

Ode Bayern, a i tiket sa njim...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 09:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Zao mi Bajerna.Cist penal im sudija nije svirao.Potpisali su astronomski ugovor sa audijem,tako da se moze ocekivati da bavarci odrijese kesu pri odabiru novih igraca.
Ferguson se opet provukao na guzove stroge.Krasic iz dana u dan sve bolji.Rahimic usao u 70. minuti.Nakon njegovog ulaska primili su dva gola.Nije do njega.
Miske i Dzeko potopili Turke,nista novo znalci bi rekli. :)
Onaj Mirosavljevic iz Apoela je dobro igrao.Imao je lijep sut,ali ga golman skinu,ne zna ni on sam kako.
Milan-Real nula vidjena.Nisu rossoneri kanta za nabijanje.Napravili su fantastican potez prodajom Kake u Real.Uzeli im pare i 4 boda u dvije tekme.Za svaku pohvalu.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2009, 09:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Onaj Agentinac iz Atletika puno obecava.Chelsea je jos uvijek prvi kandidat za osvajanje.
Veceras ce biti zanimljivo gledati Lyon-Liverpool.Valjda ce Miro :) i ekipa izvuci nerijeseno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 921 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]