banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pizza
PostPoslato: 12 Okt 2009, 09:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
Upravo degutirao onu s kulenom iz Marcella, velika 9,5KM, mala 8,5KM čini mi se, mnogo više začinjena nego iz Pizza house (oni su stvarno ništa, komercijala), još dobih paketič sa kečapom, mnogo bolje
inaće http://www.pizzerie.ba/Marcello piše na kutiji, u stvari http://www.pizzerie.ba

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 13:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Okt 2009, 13:38
EiLeen je napisao:
Capriciosa je inače sa artičokama, a iste niko ne stavlja u Banjaluci. Samim tim mi nemamo pravu capriciosu i svaka budala je mijesi kako želi, zna i umije.
U 5+ sam nekidan pojela trokut i ono je agonija. Nisam mogla da pojedem do kraja. Prestrašno.
Ok je pizza u Marcellu, i to ona Calzone - najpristojnija je od svih ostalih. Mada, tamo su i ružice baš ukusne. Ok je Marcello.

Registrovao sam se na forumu samo zato da bi demantovao EiLeen i stao u odbranu meni omiljene pizzerije(a to je Pizza House).
Molim te da prvo provjeris nesto pa da onda pises! Pizza House jedini stavlja articoke na Capricciosu. Mada se kod njih u tom slucaju zove Capricciosa de Luxe.
Vec par mjeseci redovno narucujem iz Pizza House i prezadovoljan sam. Marcello je preskup i nije toliko dobar. Neko rece da mu se svidjela pizza s kulenom u Marcellu...za 9.5KM?! Ista takva pizza u Pizza House je 7 KM(po meni je cak i bolja,ali to je vec stvar ukusa).
Jos uz svaku pizzu dobijem besplatnu palacinku i sos za pizzu...Pizza House zauvijek!!! Samo da se ne pokvare kao i svi ostali...
btw. Probao sam i tjestenine od njih i odlicne su. Pogotovo lasagne i palacinke bolonjez.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 13:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Okt 2009, 13:38
Zeo je napisao:
Upravo degutirao onu s kulenom iz Marcella, velika 9,5KM, mala 8,5KM čini mi se, mnogo više začinjena nego iz Pizza house (oni su stvarno ništa, komercijala), još dobih paketič sa kečapom, mnogo bolje
inaće http://www.pizzerie.ba/Marcello piše na kutiji, u stvari http://www.pizzerie.ba

Da nisi zamjenio Marcello i Pizza House??? Koliko ja znam iz Pizza House dobijes paketic sa pizza sosom(i besplatnu palacinku)
A ista takva pizza ti je 7 km u pizza house,tako da sam pomislio da si ih zamjenio.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 14:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gde je ljudi taj Pizza House, ima li web stranica da vidim sta nude, broj telefona i slicno... kako da znam sta da narucim :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 14:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kad krenes Gospodskom od Boske, prodjes Citadelu i apoteku i skrenes u prvi prolaz (odmah uz onaj sport shop) i tu si :)
telefoni su mi kod kuce, mogu ih kasnije updateovati :)
preporucujem sendvice u Pizza Houseu, posto ima zanimljivih kombinacija sa zanimljivim prilozima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
BSE je napisao:
kad krenes Gospodskom od Boske, prodjes Citadelu i apoteku i skrenes u prvi prolaz (odmah uz onaj sport shop) i tu si :)
telefoni su mi kod kuce, mogu ih kasnije updateovati :)
preporucujem sendvice u Pizza Houseu, posto ima zanimljivih kombinacija sa zanimljivim prilozima

daj reci... napisi na pp. ako neces da reklamiras. sta stavljaju u prolige? daj ideje! ja kad dodjem probacu sad. sad mogu samo da citam i placem. krce mi crijeva.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 18:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Од кад се amico затворио нисам појео добру пицу,кад се само сјетим мириса ,тога више нема у овим новим пицеријама . Добра је била и у пицерији san remо ал тамо ми се нешто не иде ,од кад су реновирали све сами тајкуни и политичари редовни гости.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kakva je onda ta capricosa sa artičokama? Bolja ili lošija od one bez artičoka?

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Kakva je onda ta capricosa sa artičokama? Bolja ili lošija od one bez artičoka?

ja voli sa svjezim vrganjima. ni sa shampignonima nije losa. sa articokama sam jednom probao, nesto se ne mogu sjetiti okusa nikako. kaze eileena da je dobra. ha vjerovat cemo joj. ma ne moze bit da ne valja. samo je natovari. e sad sam gladan, opet.mijenjaj temu.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 10:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Pizza house : 051/212-414 ili 066/85-85-85
@cicak zaboravio sam sastave, ali znam da su malo raznovrsniji sa prilozima
inace sendvici su ima u lepinjama i bas su ukusni + imao sam srece sto mi je zena koja je prodavala znala preporuciti koji prilog da stavim :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 10:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Шампињони!!! У великом броју! Али главна ствар је сос..

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
pero078 je napisao:
Registrovao sam se na forumu samo zato da bi demantovao EiLeen i stao u odbranu meni omiljene pizzerije(a to je Pizza House).
Molim te da prvo provjeris nesto pa da onda pises! Pizza House jedini stavlja articoke na Capricciosu. Mada se kod njih u tom slucaju zove Capricciosa de Luxe.
Vec par mjeseci redovno narucujem iz Pizza House i prezadovoljan sam. Marcello je preskup i nije toliko dobar. Neko rece da mu se svidjela pizza s kulenom u Marcellu...za 9.5KM?! Ista takva pizza u Pizza House je 7 KM(po meni je cak i bolja,ali to je vec stvar ukusa).
Jos uz svaku pizzu dobijem besplatnu palacinku i sos za pizzu...Pizza House zauvijek!!! Samo da se ne pokvare kao i svi ostali...
btw. Probao sam i tjestenine od njih i odlicne su. Pogotovo lasagne i palacinke bolonjez.

:lol: :lol: :lol: :lol:
E svaka čast kad sam ti ja bila razlog za registraciju. :iconbiggrin:
Capricciosa de luxe naziv ne postoji :D zato honey, to nije capricciosa. Na normalnu capricciosu idu šunka, mozzarella, šampinjoni, paradajz sos i artičoke.
Palačinke bolognese? To samo kod nas ima :D Al drago mi je da ljudi improvizuju :D
I da, kod nas mislim da niko ne stavlja mozzarellu na pizzu, već gaudu ili neki drugi žuti sir.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Marčelo,kvatro stađone i kvatro formađi....preporuka. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
_zoka je napisao:
Marčelo,kvatro stađone i kvatro formađi....preporuka. :D

sad ce te Eileen lincovati zbog "silovanja" italijanskog :D
e da,sa sirom je extra,cak i previse sira za moj ukus

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2009, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
EiLeen je napisao:
I da, kod nas mislim da niko ne stavlja mozzarellu na pizzu, već gaudu ili neki drugi žuti sir.

Punomasni, topivi :D

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
EiLeen je napisao:

Punomasni, topivi :D

EDAMER. i to onaj u crvenoj foliji, ko mislim da ga rade holandjani? nemam pojma. ali je najbolji za pizzu. gauda ima malo drugaciji smek. ona je bolja za meze. izem ti poguziju!

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Joooooojjjjjj cicaaak :D
Ode pravit' doručak :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Hertzog je napisao:
Gde je ljudi taj Pizza House, ima li web stranica da vidim sta nude, broj telefona i slicno... kako da znam sta da narucim :-? :-? :-?

Pa brate kod AG kafea i Havane :lol:

Rikas je napisao:
Од кад се amico затворио нисам појео добру пицу,кад се само сјетим мириса ,тога више нема у овим новим пицеријама . Добра је била и у пицерији san remо ал тамо ми се нешто не иде ,од кад су реновирали све сами тајкуни и политичари редовни гости.

Steta sto San Remo nema dostavu, imali su predobre pizze, mada nisam jela tamo nekih par meseci.

Moj izbor:
Tamaris
Langolo
Perla (imaju dobar izbor ali sve je prezacinjeno)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kako se zove slasticarna u gospodskoj ulici, ona sa velikim visecim lusterima? bijela. dobre kolace imaju.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citadela?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]