banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: PARFEMI
PostPoslato: 09 Okt 2009, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ajmo pitanje za dame:
kako vi tako mijenjate parfeme? kod mene jedan dok se ne potrosi, oda ide drugi... tako da mis va odjeca uvijek ide po jednom... mislim stvarno, ako nosim neku jaknu, poprimi miris, ako nista oko kragne, i zamisli sutra stavim drugim, pa treci, a joj, dok ne ode jakna na kemijsko cicenje, nakupilo bi se toga previse... kako vi izlazite na kraj s tim? da se pomijesa 3-4 paarfema npr na kaputu? covjece pa to onda smrdi.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
cicak je napisao:
ajmo pitanje za dame:
kako vi tako mijenjate parfeme? kod mene jedan dok se ne potrosi, oda ide drugi... tako da mis va odjeca uvijek ide po jednom... mislim stvarno, ako nosim neku jaknu, poprimi miris, ako nista oko kragne, i zamisli sutra stavim drugim, pa treci, a joj, dok ne ode jakna na kemijsko cicenje, nakupilo bi se toga previse... kako vi izlazite na kraj s tim? da se pomijesa 3-4 paarfema npr na kaputu? covjece pa to onda smrdi.

znas kako,ne spricas parfem po vratu nego po kosi,iza uha...em duze traje em ne ostavlja tragove po odjeci,a ja kako kosu perem 1-2 puta dnevno nemam problem da mi ostaje po jaknama :)a odjecu ionako nosim samo jednom...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
azdajica-ny je napisao:
znas kako,ne spricas parfem po vratu nego po kosi,iza uha...em duze traje em ne ostavlja tragove po odjeci,a ja kako kosu perem 1-2 puta dnevno nemam problem da mi ostaje po jaknama :)a odjecu ionako nosim samo jednom...

Takođe :D Kao da si misli pročitala :D
Samo kosu perem jednom dnevno, oduzima mi mnogo vremena :D treba dugu, frćkavu kosu isfenirati svaki dan a to traaajjjeeeee :confused2: :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Nicole je napisao:
azdajica-ny je napisao:

Takođe :D Kao da si misli pročitala :D
Samo kosu perem jednom dnevno, oduzima mi mnogo vremena :D treba dugu, frćkavu kosu isfenirati svaki dan a to traaajjjeeeee :confused2: :D

zato se ja sisam kratko :wink: meni smeta dim ,mirisi,atopicar tipicni koji se osuga od svega :(

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2009, 12:55
Sto ne peglas jesi li to pokusala ili ne pustis da ti bude kovrđava ? Ja znam jednu curu koja kosu godinama kovrca, stavlja viklere , i nikada je nije izravnala ja mislila da joj je to prirodno iako joj je prirodno kao slama ravna.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 10:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma imala sam i ja skroz kratku kosu pa mi dosadi :D
A najgore mi je kad noću dođem kući, legnem u krevet i kako se okrećem uronim u sopstvenu kosu a ono smrddddiiii na dim :-? ali zato ništa lepše kad osetim miris omiljenog šampona :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

čokolada je napisao:
Sto ne peglas jesi li to pokusala ili ne pustis da ti bude kovrđava ?

Pa peglam kad mi treba za neku priliku ili kad idem van a ovako za svaki dan samo feniram a pustim da bude frćkava jednom u sto godina i onda je jaaaaaaaaakooo chupava :lol:
A tako je to oduvek, mi sa frćkavom hoćemo ravnu one sa ravnom frćkavu i nikad zadovoljne ni jedne ni druge :lol: Ehhh te žene :lol:
Btw da se ne zove možda Snježana cura koja uvija kosu??

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

I koliko dugo ti može biti ravna kosa kada je isfeniras, stavljas li kakav preparat za ravnanje ?????

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ubiće nas Leona :lol: :lol:

Pa s' obzirom da je perem svaki dan, nisam testirala koliko dugo, uglavnom sve je dobro dok je suva i dok je vreme napolju suvo a kada izađem naveče u gužvu, onaj deo što pada po mokrom vratu i leđima se odmah uvija, džaba i peglanje i kreme za ravnanje :( ili kada pada kiša napolju, ne trebam se ni truditi da je ravnam, onda je vežem jer znam da će odmah se "pokupiti" :cat:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Znaci nema nista dugorocno sto može izravnati kosu, a znas da ti nije dobro prati kosu svaki dan jer tretiras tjeme hemijskim supstancama svaki dan , nije zdravo?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Žene, pričamo o parfemima ovdje, za kosu birajte druge teme :)

Parfem stavljam kao i aždajica, garderobu odmah perem, tako da kombinovanje ne predstavlja problem :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onda sam do sad trebala umreti stotinu puta da sam pazila šta sve nije zdravo :D :D

Sorry Najgora, ali čokolada me izaziva i moramo spamovati, malkice :D a ja sam se već izjasnila po pitanju parfema :D Omnia pa stotinu mesta prazno pa onda ni jedan drugi :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
ja isto imam kovrdjavu kosu i jako mi je tesko da je ispeglam....daj cure recite mi sta da radim :oops: :D

a za parfem zna se...........onaj wonderbraun ili kako se vec naziva sa okusom borovine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Moram još samo ovo da kažem ,neceš umrjeti ali ti se može pojaviti , perut, možes oslbiti korjen kose, isušiti tjeme itd , oziljno ti govorom , čitala sam članak o tome i pisao je dr dermatolog.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ejs!!?? Dermatolog!!?? Ma zezaš!? :-?
Uuuuu moraću prestati prati kosu :-? :-?

Šalim se :D Hvala ti na brizi čokolada ali znam i ja nešto iz medEcine, valjda :-? , trebalo bi, :D pa ne bih išla na svoju štetu :D :cat:
A kosu perem često iz estetskih razloga jer mi je to, iskreno, najlepši deo na ženi, pored noktiju i mora biti uvek čista i uredna :D :D

Aaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj Najgora, Leona imajte milosti :D :D Neću više, nikada :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 12:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sjetices se ti čokolade ,nekada, reces što je ne poslusa, a ozbiljno ti govorim DERMATOLOG je o tome pisao.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Nicole je napisao:
Ejs mora biti uvek čista i uredna :D :D

jao kako smo perverzni uuuuuuuuu cccccc :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
nemam problem s kaputom nego sa šalom... istina je da se možda izmiješaju parfemi, al moj šal uvijek lijepo miriše - dosta ljudi mi je to reklo :love5:
A kosa,... joj i moja je frćkava, to je smrt, agonija, horor i užas..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2009, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
EiLeen je napisao:
nemam problem s kaputom nego sa šalom... istina je da se možda izmiješaju parfemi, al moj šal uvijek lijepo miriše - dosta ljudi mi je to reklo :love5:
A kosa,... joj i moja je frćkava, to je smrt, agonija, horor i užas..

e j3biga ako je ko na slici meni je super.... volim kovrdzavo.
to sto cure peru kosu svaki dan nije zdravo. niej se zdravo ni kupati previse. ponekad je dobro ostaviti malo bakterija bas radi imunoloskog sistema. zato se i javljaju ovolike alergije. i ja sam alergican, zato i govorim. svaki dan tusiranje, ljeti i po 4 puta. govorila je meni maaajka, ali nece cicak da slusa. pa sad alergije na prasinu, na prljavstinu, cak i na svoj znoj (predio oko vrata, reko mi dermatolog).
ne perite kosu svaki dan.
tusiranje jednom na dan, po mogucnosti blagim ph neutralnim kupkama.
manite se losiona za tijelo. i raznih kemikalija.
a miris se izmijesa. ja zato jedan dok ne potrosim, kad potrosim drugi.
nego alergican sam i na rollone, mogu samo one koji nemaju alkohola. i to poneki samo.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2009, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
cicak je napisao:
ajmo pitanje za dame:

postoje dnevni i vecernji parfemi, samim tim dnevna i vecernja odeca. tako da ne dolazi do mesanja mirisa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]