banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2009, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
kada, recimo, postavljamo pitanje "gdje su sjecanja" mislim da nastupamo ljudski, suvise ljudski u smislu da smo da li istrenirani ili pak predisponirani da sve provlacimo kroz prizmu vidljivog, prostorno-vremenskog, tehnickog, pa cak i suste apstrakcije

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Mislim da znam šta hoćeš da kažeš... ljudsku umovi jednostavno nisu skovani tako da mogu da "objektivno" vide realitete s "druge strane", pa zato, radi lakšeg poimanja, to nam se manifestuje kroz simbole, koncepte, predstave shvatljive nama.

Dobar primjer dat je za to u Zvjezdanim Stazama, kad posada Voyagera upadne u Q-kontinuum usred nekog rata tamo, ali oni to percepiraju kao američki građanski rat. Pitaju zašto je to tako, a Q im objašnjava kako njihovi ograničeni umovi ne mogu da obuhvate Q-kontinuum, pa im se on prikazuje tek onako kako mogu da ga posmatraju takvim ograničenim umovima... 8)

Eto zato govorimo o ravnima egzistencije, o emanaciji, o anđelima i demonima, o vibracijama, frekvencijama, modelima metafizike itd itd... to su sve načini na koje nam se vječnost prikazuje i stalno bi trebalo imati na umu da se takve stvari ne uzimaju bukvalno, zdravo za gotovo. Ali, i pored toga, to je često jedino šta imamo, neko uporište koje se mora dati umu da bi on uopšte mogao da se upusti u takve stvari, "izvještaj razuma", kako uči Hermetika :)

Tako da, svaki odgovor o tome je uvijek na špekulativnom nivou, ali je uvijek jako zanimljivo o tome razmišljati i naravno, to iskusiti :)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
@Warrior of the Light
upravo to!

nego, kad je vec dotle doslo...evo jos jednog offtopica

moje (astralno?) iskustvo

prije nekoliko godina sam sanjala da letim kroz moj grad (kasnije, na javi nepoznat)
ispruzenih i rasirenih ruku pokrete jedva da pravim, nesto izmedju vjestog ronioca i supermena
dakle, letim, ne visoko kao ptica nego tek na pristojnoj razdaljini od ljudskih glava i automobila
kada naidje autobus laganim trzajem se uzdizem iznad njega
osjecam vjetar na licu, mirise, cujem zamor (neopisivo je...)

budim se

svjesno i namjerno ponovo tonem u san i sad se nalazim sa nogama na zemlji
pokusavam groznicavo da poletim, ne ide, prvi, drugi pokusaj...i uspijeva tek kad opustim tijelo i razveselim um
leim, letim, letim

kada sam se probudila, jedno vrijeme nisam mogla da povjerujem da ne mogu da letim, bila sam ljuta, razocarana, ali to je kratko trajalo jer vec u toku tog dana sam shvatila da mi taj san nije dokazao da to ne mogu nego da mogu

odgovorno izjavljujem da u svom dosadasnjem zivotu nisam dozivjela tako stvarne trenutke (ovi trenuci dok kucam ovo su u nekoj iluzornoj magli kad se -ma kako perspektiva sjecanja bila slaba-sjetim toga)

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja imam ponekad takve snove i ne samo ja, pričao sam s nekim ljudima i takođe oni sanjaju identične stvari. Takođe i to što opisuješ da se ne može poletjeti na silu, nego se mora opustiti - i to sam doživljavao, kako u snovima, tako u vantjelesnim iskustvima...
Znači, posoje paralelna iskustva, pitanje je zašto je to tako, možda je to dejstvo arhetipova iz kolektivnog nesvjesnog, oni su zajednički za sve ljude pa je moguće da se tako manifestuju. Dobar primjer je isto tako to u vezi pitanja koje sam postavio, da li postoji neko "mjesto" gdje su pohranjena sjećanja, istorija, informacije itd. Ja tamo nisam bio, ali sam namjerno pomenuo riječ biblioteka, jer sam naišao na iskustva nekih ljudi koji to "mjesto" posjećuju i doživljavaju ga baš kao neku bilioteku... a to potvrđuje i naš sagovornik alexa (osim ako se ne šali :D )

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
U vezi s tim kolektivnim pamcenjem svijeta, mozda je interesantan slucaj Edgar Caycea (http://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce), tzv. spavajuci prorok, koji je govorio maltene o svemu sto su ga pitali dok je bio u nekom stanju slicnom snu, a maltene nije imao osnovnog obrazovanja. Tako se doslo do hipoteze da negdje postoji kao neko polje sjecanja i informacija gdje se pohranjuju sve sakupljene informacije. Pada mi na um i slucaj indijskog matematicara koji nije ni skolu uspio zavrsiti kako treba a smatra se jednim od najproduktivnijih matematicara svijeta. Kazu da je sve formule dobijao.... u snu! :) Evo i linka, procitajte o ovom geniju: http://en.wikipedia.org/wiki/Srinivasa_Ramanujan

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 23:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Sep 2009, 14:57
Warrior of the Light je napisao:

Znači, može li se reći nešto o samoj prirodi pristupa tim informacijama, ili to radite onako spontano, ne obraćajući pažnju na ta tehnička pitanja tipa "kako te stvari funkcionišu?" :) :)

Biblioteka, koju sam pomenuo...je biblioteka SVEG ZNANJA...jer TAMO postoji sve znanje...koji je krajnji ideal, cilj Djnana Yogija, ili kako kazes Jogija Znanja...isto i onih koji boga obozavaju kao SVEZNAJUCEG...tamo odes ako hoces SVE DA ZNAS...]
...i ona se nalazi u PODRUMU...palate u kojoj zivi...
jer
...mislim...da tebe interesuje ovo...da sve znas...kao i ja, nekada...dok mi andjeo nije rekao da, za to, treba da imam i MNOGO VELIKU GLAVU...da sve to stane...zato...mislim..bolje je da uzmes ono sto ti zaista treba, konkretno...meni...mislim...
...secanja postoje SVUDA U PRIRODI...oko nas, u nama, u moru, na drvecu...i kad vidis...te stvari...onda te ona PODSETE...nesto kao arhetipovi...ASOCIJACIJE...

...a postoji i taj nekakav BALON...gde se to, nesto...pohranjuje...
...NARAVNO...mene i ove ljude ne interesuje tehnika...nego konkretno resenje problema ili usavrsavanje...pa pokusavam da tu osobu spojim sa njegovim andjelom...i...onda radimo...
...ljudi imaju mnogo konkretnija pitanja...vezana ZA NJIH ...SAME...
...da ne kazem...goruca pitanja...ali...moze i ovo...
... e, sad, vidi ovo...pa uporedi...kako razumeti to...gde su secanja...
na primer, pitao sam u vezi sa 2012. godinom...astrolozi najavljuju neki smak sveta...neki ratove...neki ...
ali stoji, mislim da verujem, mozda i nije...da dolazi do nekih konstelacija planeta...malo dramaticnijih...neke jace energije...
...dakle...ne ulazim u istinitost ovoga, kao ni objasnjenje andjela...ali navodim primer KAKO, sa ovim svojim razumom...ne mogu to da razumem...dozivim..
...a objasnjenje je nekako ovako...pored nekih zemljotresa, ne mnogo bitnih...sto razumem...desice se TEHNOLOSKA REVOLUCIJA...nesto kao internet 3D, t.j. mogucnost fizicke teleportacije ( Jeeeeeeee!!!!!)...usput, rodice se neki covek, neka osoba...jako bitna...pozitivna...ne Isus, ponovo...
e, sad mozda, za ovu tehnologiju neko moze da iskapira...ali ja mogu samo delimicno, na osnovu ovog uma i mog predznanja iz te oblasti...
...kao kad bi, da se vratis u proslost 100 godina...nekome objasnjavao internet...a gde se..to tacno nalazi...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 01:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa da, jasno je, ne može se to doživjeti, razumjeti itd. na ovaj način na koji mi razmišljamo..... zanimalo me je šta misliš ti o tome, budući da imaš ta konkretna iskustva, sviđa mi se odgovor, hvala ti :)

Citiraj:
jer
...mislim...da tebe interesuje ovo...da sve znas...

Paaa nemoguće je SVE znati, ali je uvijek moguće znati VIŠE nego što sad znamo 8) 8) 8) jel tako :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 03:09 
Početnik
Početnik

Warrior of the Light je napisao:
Citiraj:
jer
...mislim...da tebe interesuje ovo...da sve znas...

Paaa nemoguće je SVE znati, ali je uvijek moguće znati VIŠE nego što sad znamo 8) 8) 8) jel tako :lol:

...PA, kao sto sam naveo onu , SPECIJALNU...biblioteku...MOGUCE JE SVE ZNATI!!!!!..TO je DEO BOGA...ta biblioteka. ili SVE ZNANJE...
i...ONA JE DOSTUPNA - SVAKOME!!!!
Problem...ili pitanje...koje sam naveo...je...VELICINA GLAVE...
koliko toga moze da stane,... znanja... u odredjenu velicinu glave?
Znas...ono...kapacitet hard diska...memorija...ili ...radna memorija...
...jer...kad napunis...memoriju...znanjem...informacijama...onda NE OSTANE PROSTOR...SLOBODAN...za slobodu...nekog...neceg...bilo cega...DA RADI...uopste...barem malo...
...a...moze da se desi...kad punis kesu...da je prepunis...t.j. mislio sam...glavu...i da - PUKNE!!! ...KESA...ne glava...ali...cuo sam, nekada, mozda...stvarno...moze da pukne i -GLAVA!
T.j. zaboli...zesce...skoro, kao da ce da - pukne...
...jel si imao, nekada...takav osecaj???
...u pravu si...uvek je moguce...napuniti vise...
ALI ...SAMO DO JEDNOG TRENUTKA...
...kad ...pukne...kesa...
...onda...neces verovati...ispadne...SVE...
I...NE OSTANE TI...NISTA...
...t.j...ostane...ali prosuto...pa...moras da ...(se.)..skupljas...
...a, mislim...nije bas najbolje resenje...
sta ti mislis?
o prostoru...velicini...slobodnog prostora...u memoriji...
to ti je tehnicko pitanje... :lol: :roll: :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehe, evo tehnički odgovor:
Znači, fizički kapacitete znanja (ono što je u glavi) je ograničen, ima svoj limit (ograničenje memorije, na ovom 'nivou razvoja', gdje je manje-više sve ograničeno), možda zato zaboravljamo stvari, npr. nešto što sam doživio ili sanjao prije 10 god., to je odavno isparilo iz glave, da ne bi bilo pretrpano (da ne pukne)... ali to znanje nije izgubljeno, ono je dio tog kosmičkog znanja, "biblioteke" kao i svo ostalo znanje (npr. o prošlim životima) i može mu se pristupiti, naravno ako se posjeduje "članska karta" a kad mu se pristupi moguće ga je prevesti u ovu grubu fizičku memoriju, ponovo ili po prvi put... tako nekako :)

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 12:30 
Početnik
Početnik

Da, tako i ja mislim...
Sve u SKLADU SA MESTOM I VREMENOM...
T.J. OKOLNOSTIMA...mogucnostima...kapacitetom, kako kazes...
...jer,neki filozof je napisao...Sokrat, mislim, neko to zna tacno...ne SECAM se, dobro...u onoj knjizi gde su ljudi ziveli pod zemljom, u tunelima...u mraku...
pa, kad izadjes na SVETLO...a ono moze da te razbuca...da oslepis...jer je, za tebe...prejako...naglo, odjednom...zato nesto kao treba evolucija...postepeno...navikavanje...
tako isto, mislim, i secanja...na prosle zivote...ili uopste...ili zaborav...da te kolicina informacija
ne razbuca...
pogotovo ako nisi otvoren, opusten..pa ZADRZAVAS...u sebi...a NE PROPUSTAS...
kroz sebe...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2009, 12:49 
Početnik
Početnik

skitnica je napisao:
kada, recimo, postavljamo pitanje "gdje su sjecanja" mislim da nastupamo ljudski, suvise ljudski u smislu da smo da li istrenirani ili pak predisponirani da sve provlacimo kroz prizmu vidljivog, prostorno-vremenskog, tehnickog, pa cak i suste apstrakcije

Slazem se, potpuno...evo sad sam se SETIO jedne knjige, iz one biblioteke...
Zove se SECANJA I ZABORAV...
mislim da je dosta komplikovana za razumevanje...ali da pokusam da ispricam...po secanju...
Ovde treba neko predznanje...iz fizike...znaci nije za mladje od ** godina
U toj knjizi pise...nesto...kao...postoji Bog...kao ono...sve na svetu...i sve znenje i sva moc...i sve mogucnosti...i On se PODELIO...nekako, a opet ostao CEO...kazem, malo koplikovano...pa ima vise NIVOA...te njegove podele SEBE...na jednom od njih smo mi, ljudi, vanzemaljci...
a na jednom drugom nivou su neki drugi njegovi delovi...
E, jedan takav deo, ali POTPUN, je nesto sto se tamo naziva NAD - DUSA, a mi smo..ono...samo...DUSA...obicna...
I...da skratim pricu...ta Nad - dusa ulazi u SVAKI ATOM ovog i svih UNIVERZUMA, opet kao podeljeni deo, koji je uvek isti, nesto kao multiplikacija...indigo kopije...
a u druge oblike, vece forme, koje nazivamo TELA...ulazi i obitava U SRCU...dakle svih zivih bica...I OD NJEGA DOLAZI SECANJE I ZABORAV...
Znaci...za one koji ne veruju u Boga kao OSOBU, mogu da se secaju u komunikaciji SA ATOMIMA, korpuskulama, t.j. PRIRODOM...a oni drugi mogu i ovako i onako...
ZNACI...U SVAKOM ATOMU POSTOJI SECANJE...
e, sad...a ko ce to da ga razume...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 22:19 
Početnik
Početnik

Gde si, Warriore, nema te...
Sta radis, kako ide sa znanjem?
Ona jedna knjiga se zove: Dr. Brian Weiss: Prosli zivoti, mnogi ucitelji
a za drugu jos ne znam...pzz
Inace ovu knjigu preporucujem, od srca, svima koje interesuje regresoterapija
doduse, koliko se secam, ovde se radilo o hipnotickoj r.t.
ali kasnije, pretpostavljam...da je radio jos...
postoji hrvatsko izdanje

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Ovo je odlicna tema..........necu da dajem neke suvisne komentare,samo da kazem,da sam doziveo neke situacije..........cesto mi se desi da ne dok spavam nego u budnom stanju da dozivim neku vrstu fleša..........jednostavno neke slike se u sekundi provrte kroz glavu,telo se uvek trza,tj. grci,ali uvek u isti polozaj.........na zalost nikada ne traje dovoljno dugo da bih mogao da jasno vidim slike koje prolaze........ali eto desava se.
Sto se tice znanja i kapaciteta glave,evo jedna naucna cinjenica.
Ljudski mozak ima toliki kapacitet,da kad bi 5 milijardi godina u svakoj sekundi naucili nesto novo tek tada bi se popunio :wink:
Zato mislim da covek treba da zna vise nego sto zna............i kada se uzme u obzir da covek koristi samo jedan "nistavan" deo mozga..............zapitam se sta da dodje covek u priliku da to promeni???

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

alexradovic je napisao:
Gde si, Warriore, nema te...
Sta radis, kako ide sa znanjem?
Ona jedna knjiga se zove: Dr. Brian Weiss: Prosli zivoti, mnogi ucitelji
a za drugu jos ne znam...pzz
Inace ovu knjigu preporucujem, od srca, svima koje interesuje regresoterapija
doduse, koliko se secam, ovde se radilo o hipnotickoj r.t.
ali kasnije, pretpostavljam...da je radio jos...
postoji hrvatsko izdanje

Pozdrav, znanje, paaa znaš kako ide, znanje nikad veće, vjera nikad jača, samo da ego ne podvlja :D :D :D

Nisam uspio naći tu knjigu za download... čak je nema ni na engleskom, šta ćeš, niko je nije skenirao 8)
Jedino vidim da je ima za kupiti po internetu, neko hrvatsko izdanje, pa možda ako naiđe kakav sajam knjiga kod tebe, probaj potražiti...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 14:48 
Početnik
Početnik

dalmi je napisao:
Ovo je odlicna tema..........necu da dajem neke suvisne komentare,samo da kazem,da sam doziveo neke situacije..........cesto mi se desi da ne dok spavam nego u budnom stanju da dozivim neku vrstu fleša..........jednostavno neke slike se u sekundi provrte kroz glavu,telo se uvek trza,tj. grci,ali uvek u isti polozaj.........na zalost nikada ne traje dovoljno dugo da bih mogao da jasno vidim slike koje prolaze........ali eto desava se.

Mene, licno, zanimaju komentari...pa i suvisni...jer mislim da forum i jeste za to, da razmenjujemo misljenja, iskustva,znanja...osecanja...komentarisemo...upoznajemo se...i kroz to se i zapitamo, o sebi, nesto...kao kad se pogledamo u ogledalu...cak i kad se ne slazemo...
ili smo i protivni...kao PRILIKA...za nesto...napredak, ili... :roll: :)

a sto se tice ovih flesova...moje je misljenje da NEKO HOCE time DA TI KAZE...NESTO...
i da bi trebalo da otkrijes KO je to i STA hoce da ti kaze...
i ima puno veze sa r.t. i, verovatno, skoro sam siguran...i sa proslim zivotima...
jedino mi nije jasno zasto ti se telo, tada, grci...
i KAKO SE OSECAS...tada...
prijatno ili neprijatno? I - koliko cesto ti se to desava?
pzz 8) :)
Mislim da nisi jedini, kome se desavaju ovakve stvari...ili slicne...snovi...ponovljeni...nekima i nocne more...kao otvaranje nekih kanala...

Vrh

PostPoslato: 17 Okt 2009, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Znas kad u sekundi uspem da se smrznem...........
Znaci ohladim se...........trzaj traje ma ni par sekundi a ja osetim da sam skroz hladan.....
Nije da postoji neki patern u tim desavanjim,ali najcesce se desava u autu.
Kad sedim na suvozacevom mestu,u malo duzoj voznji,obavezno mi se desi takav fleš.........
Nisam siguran da to ima veze sa NEKIM........osim samnom.........
Cesto mi se pricini da mi se to desilo.........ne sad kad se desi....nego od ranije........
:-? :-? :-?

A ovo suvisni komentari sam mislio na one tipa..........off topica :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 15:39 
Početnik
Početnik

evo, ovde na ovom sajtu sam bio poceo neko svoje razmatranje regresoterapije, pa izgleda da nije bilo nastavka,interesovanja.
Svejedno, evo mog malog doprinosa, sa nekim seansama sa yutoube - a, pa se nadam da ce nekome da bude inspirativno, ili barem sa nekom informacijama i emocijama, kako to izgleda u realnosti, konkretno.
pozdrav svima

http://www.youtube.com/watch?v=4gamnhrX ... dab19f1618
…………………………………..

http://www.youtube.com/my_videos_annota ... gEcxa5t0ZE
……………………………………….
http://www.youtube.com/watch?v=kUdCzNwc25g SAMOIZLECENJE 2.DEO
…………………………….
http://www.youtube.com/watch?v=VU1jRkyD ... r_embedded

seansa sa Nad dusom
http://www.youtube.com/watch?v=VU1jRkyDLR8

………………………………………………………………….

http://www.youtube.com/watch?v=8cCV3akybJ4

samoizlecenje, 3 deo, glavni
………………………………….
http://www.youtube.com/watch?v=rXeDYmYxnHs

ulazak u srce

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 15:43 
Početnik
Početnik

I DODATNO OBAVESTENJE:
ukoliko se ne kosi sa pravilima foruma oko reklamiranja
pozeo sam da radim regresoterapije i putem interneta sto bi se reklo nije potrebno dugacko putovanje, sve je moguce iz svoje fotelje, kod kuce.
Potreban je samo program Skype, mikrofon i zvucnici.
ako nekoga interesuje, moze me kontaktirati,
pozdrav

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 08:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Pavle opisuje svoje putovanje do trećeg neba a ja bih se usudio reći uznošenje.
To su stvarne pojave.Kao što je stvaran Bog i kao što su stvarne osobe tame.
Postoje duhovi poslušnosti i pobune.Da bi smo prepoznali ko nas vodi i sa kojim ciljem potrebno je poznavanje reči Božije.
Obe strane vam mogu nešto pokazati ali svaki povod ima svrhu i obrnuto.
Neko želi da vas zadivi i vremenom steknete poverenje i onda se oslanjatemožda na pogrešnu stranu.Mnogo toga vam semože desiti kao što se dešavalo moliocima i isposncima koji su hodali duhovnom linijom pazeći da ne zakorače na pogrešnu stazu.

Nije sve lako razumeti ali ako se srce i um drže otvoreni u poniznosti i budemo spori u odlučivanju šta je šta samo će se otkriti....jer Bogu se nigde ne žuri.
Molitva(tajna)je slanje poruke Stvoritelju i On će odgovoriti kad za to dođe vreme jer je i Jovu mogao unapred sve reći ali svako zašto ima svoje zato i sve svoje vreme.
Ako vam neko ponudi vračanje ili bilo koju okultnu granu nemojte prihvatiti jer idete van reči Božijegde se kaže da Boga za sve trebamo pitati.
Saka ,,seansa'' sama za sebe svedoči i Bogu je to GAD.

Narode moj čuvajte duše svoje i ne idite stazama prokletstva već se držite živog Boga i reči SVETE.Laskavih usta se čuvajte,ne ushićujte se pojavama jer vam se ričući lav može pojaviti kao anđeo svetlosti.
Ne povodite se za osećajima već za istinom.Put pravednički nema seansi,prizivanja duhova,pogađanja ni vračanja već molitvenu zajednicu sa svetima u poniznosti i strpljenju i trpljenju ne gledajući na ono što se vidi.
Sve odBoga ima jasnu poruku i istinitu i Duh Božiji će svedočiti vašem duhu šta je ispravno i poučavaće vas ako odbacite druge vođe.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Jednom prilikom sam vodila dugačku prepisku online sa osobom koja se bavi regresijom.
Na moje pitanje zašto se zaboravljaju prošli životi, tj. iskustva (pod uslovom da zaista postoji reinkarnacija) dobila sam odgovor da to tako treba, da nam ne bi ometalo napredovanje u ovom životu.
Pitala sam, a ako tako treba zašto je onda dozvoljeno da se sjetimo bilo kakvim metodama (hipnoza, spontana regresija itd) dobila sam čudan odgovor - ako je baš nužno onda će biti dozvoljeno da se neko sjeti radi nekog zadatka u ovom životu, što mi i nije imalo neke logike.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 196 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]