banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 04:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pizza
PostPoslato: 06 Okt 2009, 12:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
to ce biti prvi lik koji je nasao zamjerku pizzi iz Pizza housea

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 14:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
ne znam, za mene je otvoreno pre 10 dana kad sam dobio njihov katalog do tada nisam znao, inaće ne znam je li koja pizzeria tako postupila dajući opsežan katolog na uvid da se može naručiti pizza, tako da ostale za mene i ne postoje

bilo je nekih katalogičića ali to nije kao ovo

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Vader je napisao:
Neko mi je rekao da je probao iz Pizza House i nimalo nije bio zadovoljan.

Nedavno sam bio u toj Perli koju hvalite, probao sam njihovu Perla picu, sa dosta (vrsta) mesa, sasvim je dobra. Malo sam probao i kaprićozu ali ona je drugačija nego što sam inače viđao, naime ima dosta sira. Već na slici u meniju je djelovala žuta, vidjelo se da ima dosta sira, a kada su je donijeli bila je baš kao na slici. Kolegi koju ju je naručio se nije baš svidjela jer ne voli previše sir, pa mu je bolja kaprićoza u San Remu (a kaprićoze su inače takve, bez toliko sira).

Capriciosa je inače sa artičokama, a iste niko ne stavlja u Banjaluci. Samim tim mi nemamo pravu capriciosu i svaka budala je mijesi kako želi, zna i umije.
U 5+ sam nekidan pojela trokut i ono je agonija. Nisam mogla da pojedem do kraja. Prestrašno.
Ok je pizza u Marcellu, i to ona Calzone - najpristojnija je od svih ostalih. Mada, tamo su i ružice baš ukusne. Ok je Marcello.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 16:55 
Citiraj:
Capriciosa je inače sa artičokama, a iste niko ne stavlja u Banjaluci. Samim tim mi nemamo pravu capriciosu i svaka budala je mijesi kako želi, zna i umije.

Odlican podatak...

Da ste vidjeli mene kako se davim sa picom u Doboju, popijem dve kisele na jedno parche...to nije suvo, to ubi....

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I ja sam student i pozivam se na čašćenje kod ove jedine radne žene... Al eto, ona se izvlači.....
A ovo što Vanja napisa: pa gdje je to? Može li se pješke do tamo?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.krcmakodalekse.com

..

ti, k'o i ja, pljunes iz kuce do gore :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ali inozemni student, to se ne vazi :lol: :lol: :lol:
Krcma kod Alekse je bivsa picerija Sanda (kome je poznato), skrenes desno sa tranzita pre kruznog toka, kod kafica Milano i onda ides jedno 100-tinjak metara tom ulicom prema Vozdu i ona je sa leve strane...

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
EiLeen je napisao:
Ok je pizza u Marcellu, i to ona Calzone - najpristojnija je od svih ostalih. Mada, tamo su i ružice baš ukusne. Ok je Marcello.

Koliko košta u marcellu i ima li sa kulenom?
Da li pakuju, da li dostavljaju?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da li Krčma kod Alekse ima kućnu dostavu? Ne vidjeh ništa o tome na sajtu.

Šta još ima dobro za dostavu? Da li Langolo ima dostavu i kakve su im trenutno? Nedavno sam naručio iz neke picerije Meksiko, bila je dobra. Ima li San Remo dostavu?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:11 
Vader je napisao:
Da li Krčma kod Alekse ima kućnu dostavu? Ne vidjeh ništa o tome na sajtu.

Šta još ima dobro za dostavu? Da li Langolo ima dostavu i kakve su im trenutno? Nedavno sam naručio iz neke picerije Meksiko, bila je dobra. Ima li San Remo dostavu?

donesi.com

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima dostavu, narucis preko broja telefona, ali dostavu naplacuju 3KM, tako da je to malo bezobrano i bolje otici po picu nego da njima das 3KM

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ma kakav donesi.com, tamo od picerija ima samo Donatello.

Hertzog za koju piceriju govoriš?

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za Krcmu kod Alekse, ako si za to pitao da li imaju dostavu

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2009, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Citiraj:
Da li Langolo ima dostavu i kakve su im trenutno?

Moje iskustvo od prije par dana:Narucio dvije pice,rekli najdalje 45 min,stigla za sat i 20 min hladna i to samo jedna i jos mi dostavljac kaze pica je 7.5 KM evo ti 2 marke kusura a ono pola marke nemam sitno(dao mu 10:))...
Eto mozda je mene zapalo tako...a i pica nije nesto...Venecija sa kulenom i slaninom za 5,5KM vrh...:):)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zeo je napisao:
ne znam, za mene je otvoreno pre 10 dana kad sam dobio njihov katalog do tada nisam znao, inaće ne znam je li koja pizzeria tako postupila dajući opsežan katolog na uvid da se može naručiti pizza, tako da ostale za mene i ne postoje

bilo je nekih katalogičića ali to nije kao ovo

nisi pratio, cak sam i ja pisao ovdje
a njihov katalog sam na sanduce dobio jos u junu cini mi se

@Vader: izadji nekad iz kuce :) Sala! fin je ambijent u Krcmi kod Alekse tako da ti preporucujem da posjetis mjesto

btw da li je neko probao Srpsku pizzu kod njih? koncept mi zvuci zanimljivo, ali me interesuje kakva je ukusom (ponajvise zbog cvaraka)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:23 
eileen i ja idemo sad.. ako nam se bude dalo svraticemo kod alekse bas da vidimo..
meni licno je najbitnije da je tijesto takno i hrskavo, ne volim one pizze ko hljebove..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 11:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

u tom slucaju zaobidji Krcmu i idi u Pizzetu (mislim da su tamo jos uvijek pizze k`o tortilje tanke)
ovdje se pizze spremaju u krusnoj peci i bas su izdasne, kako tijestom tako i prilozima

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 16:02 
e dobro si mi to rekao, stvarno ne volim debelo tijesto, kao sto rekoh samo tanko i hrskavo, kakvo je nekad kod krunica bilo..
ne odosmo mi na pizzu, eileen nas odvede u luku :angry4: :wink: a tamo odavno nema pizze pa posto nam je bilo vruce, jele smo slane palacinke... naravno bile su dobre, al pizza je pizza..

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 16:13 
da , prije godinu i po dana, u budzaku u pekari, pravili su pizze, tanko tijesto, super nadjev, i bas su mi bile super.. onda neko vriijeme nisam jela, i kad sam ponovo kupila bila je losa... a i tamo ima ona romansa, ili kako se zove vec, nije bila losa nekad, skoro sam narucila i bila je losa... a i u romi mi je losa, a nekad je bila ok.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2009, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BSE je napisao:
@Vader: izadji nekad iz kuce :) Sala!

Slažem se da je ljepše izaći, i to naveče. Ali preko dana mi je ljepše naručiti. Inače ne naručujem često, možda 2-3 puta mjesečno, pa mi je zgodno da znam iz koje picerije su dobre :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 419 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]