banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 675 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Sep 2009, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Shabban je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Pazi Vere i face!!!!

Slika

:lol: :lol: :lol:

jao Sapke uvjek si macan bio...................... :cat: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 19:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Feb 2009, 21:01
Blind_Guardian je napisao:
stefo123 je napisao:
Pa u ETS je najbolje kad ima 7 dana do kraja :D tu bukvalno lom :D u prvom razredu,Tomic nije dolazio na casove mozda 2 sedmice :D jednostavno dodje 10 minuta prije kraja casa i odradimo lekciju :D

Citiraj:
A jebiga,covjek je sretan kad pobjegne iz ETS

Ne pricaj to :D. Ljutis me!..Da mi se samo vratiti jedan dan u tu skolu.... :(
Ne znam kako je sada, ali znam da je kafic Fiskal bio druga Elektro, bukvalno kada udjes svi iz ETS a polovina je moj razred :D! Eh, da ne smijem da ne spomenem Hard rok. Bas danas drugarica i ja sjedimo i sjetimo se srednje, koliko nam je bilo dobro i da smo trebale to vrijeme vise da cijenimo! Da opet biram opet bih upisala ETS. Haha, sjecam se da sam se bojala da cu biti jedina cura u razredu, ali u mom smjeru ih je uvijek bilo vise nego u drugim. Da, da....ehhh!

Znas kako,sad ti je bjezanje vise da odes kuci :D jer ti je dosadno pretezno :D

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
stefo123 je napisao:

Pa jes buraz kad ste nezanimljivi i samo ucite i bubate.........dodji jednom kod nas u razred pa ces da vidis sta je zajebancija.......ne znam samo kako onaj jadni Galic izdrzi sa nama 2 casa....... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2009, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[
Ne znam kako je sada, ali znam da je kafic Fiskal bio druga Elektro!

Mi sada uglavnom visimo u Kojotu ili Hard Rocku........prije neki dan castio profesora pivom :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 02:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
denza je napisao:
Ne znam koji se godiste al ovo je matura od prije godinu dana znaci generacija 89

Znaci, moja...

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
E da stari dobri fiškal...još uvijek s vremena na vrijeme svrne tamo stara ETŠ raja a konobarica Milka nam se obraduje ko da smo joj platu donjeli...BTW mislim da sam u zadnje dve godine školovanja svaki dan tamo po dva tri sata provodio...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 10:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
denza je napisao:
Ne znam koji se godiste al ovo je matura od prije godinu dana znaci generacija 89

Znaci, moja...

Znaci i moja :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 18:37 
Početnik
Početnik

Stratovarius je napisao:
stefo123 je napisao:

Pa jes buraz kad ste nezanimljivi i samo ucite i bubate.........dodji jednom kod nas u razred pa ces da vidis sta je zajebancija.......ne znam samo kako onaj jadni Galic izdrzi sa nama 2 casa....... :lol: :lol: :lol:

Koji si ti razred?

Matere mi,kod nas smor teski :D sta ces kad sve neki debili profesori :S znaci Tomic matematika,Simo elektronika,retard Vukadin mjerenja :S

I sad nemas sta vise,da se mozes zajebavati bas na casu :S prof. engleskog glumi neku opasnu pa ako kazes "a" ona okrene dnevnik na stranicu za upisivanje <_<

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 21:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

II 7 - elektronika

Ma kod nas ludilo, evo bas danas smo izludili jadnog Galica.....na kraju ovaj jedan stao iza njega i duva mu u onu paucinu na glavi......ovaj i ne konta sve dok nismo mi rekli kad ce Djone njemu: Stojcicu nemoj seeeee poooonaaaaaasaaaatiiiiiii!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A jos je dobro kad ga pitamo mogu li u WC on odgovori Mos samo dobit plesku :lol: :lol: :lol: :lol:
A sta da ti kazem, potrefili vas zajebani profovi i to je to
Kod mene Vesna matematika, Vera elektronika i naravno Djone king mjerenja.....a ni Žare sto predaje srpski nije bas sav svoj :lol: :lol:
Engleski mi stigla neka nova....kaze predavala u suprotnoj smjeni a ova nasa otisla tamo u tu drugu smjenu.....
Kako ti se zove prof engleskog??? :)

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Dzontra Volta je napisao:
E da stari dobri fiškal...još uvijek s vremena na vrijeme svrne tamo stara ETŠ raja a konobarica Milka nam se obraduje ko da smo joj platu donjeli...BTW mislim da sam u zadnje dve godine školovanja svaki dan tamo po dva tri sata provodio...

E, Milka,Milka...Trebala joj je skola placati neku nadoknadu, odskolovala je pola elektro :D ...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
Sedmica i osmica su uvijek bili najgori razredi, najnemirniji, to nije nesto sa cim se treba ponositi ali to je jednostavno zbog prevelikog broja muskaraca u odjeljenju, ponekada cure ni nema, a i ako ima to je jedna, dvije...Sjecam se jedne generacije-'87 godiste. :evil: :o Takvi se vise nece ponoviti. Cure iz mog razreda nisu smjele do WC da odu koliko su bili divlji...nismo se bojale ali nam je strasno bilo neprijatno tako da sam ja isla prije odmora dok jos ne izadju iz ucionice. :P
Ovi ostali- mladje generacije iz tih razreda jesu dobacivali ali niko nije bio toliko "originalan". :angry4: :angry3:

Citiraj:
E, Milka,Milka...Trebala joj je skola placati neku nadoknadu, odskolovala je pola elektro :D ...

Haha, istina, istina! Koliko puta smo u Fiskalu pravili puskice, prepisivali zadacu, ponavljali...Ponekada bi tamo bio i sekretar. Eto, od kada sam zavrsila nisam otisla u Fiskal, ne znam sto... :confused4:
Ne znam da li tamo jos uvijek radi ona nova konobarica Dajana...aaaaa!

poz

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jul 2009, 17:18
Kako se zvala ona fina babica sto je biologiju predavala? Spominjala neke fotocelije da nas posmatraju. Kazes boli me stomak, a ona daje pare za caj :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 22:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
cabar je napisao:
Kako se zvala ona fina babica sto je biologiju predavala? Spominjala neke fotocelije da nas posmatraju. Kazes boli me stomak, a ona daje pare za caj :roll:

Turbo baka, nije fotocelije vec JVC uredjaj! :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2009, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Sedmica i osmica su uvijek bili najgori razredi, najnemirniji, to nije nesto sa cim se treba ponositi ali to je jednostavno zbog prevelikog broja muskaraca u odjeljenju, ponekada cure ni nema, a i ako ima to je jedna, dvije...Sjecam se jedne generacije-'87 godiste. :evil: :o Takvi se vise nece ponoviti. Cure iz mog razreda nisu smjele do WC da odu koliko su bili divlji...nismo se bojale ali nam je strasno bilo neprijatno tako da sam ja isla prije odmora dok jos ne izadju iz ucionice. :P
Ovi ostali- mladje generacije iz tih razreda jesu dobacivali ali niko nije bio toliko "originalan". :angry4: :angry3:

Citiraj:

Haha, istina, istina! Koliko puta smo u Fiskalu pravili puskice, prepisivali zadacu, ponavljali...Ponekada bi tamo bio i sekretar. Eto, od kada sam zavrsila nisam otisla u Fiskal, ne znam sto... :confused4:
Ne znam da li tamo jos uvijek radi ona nova konobarica Dajana...aaaaa!

poz

Ma radi Dajana, ali nema vise Milke :( ...Sad radi u onom kaficu pored prostorija Lesinara, zaboravih kako se zove...Kaze dosadilo joj vise odgajati mulce :lol: ...Ne znaju ove nove generacije elektro sta su propustile...

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 18:25 
Početnik
Početnik

Stratovarius je napisao:
II 7 - elektronika

Ma kod nas ludilo, evo bas danas smo izludili jadnog Galica.....na kraju ovaj jedan stao iza njega i duva mu u onu paucinu na glavi......ovaj i ne konta sve dok nismo mi rekli kad ce Djone njemu: Stojcicu nemoj seeeee poooonaaaaaasaaaatiiiiiii!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A jos je dobro kad ga pitamo mogu li u WC on odgovori Mos samo dobit plesku :lol: :lol: :lol: :lol:
A sta da ti kazem, potrefili vas zajebani profovi i to je to
Kod mene Vesna matematika, Vera elektronika i naravno Djone king mjerenja.....a ni Žare sto predaje srpski nije bas sav svoj :lol: :lol:
Engleski mi stigla neka nova....kaze predavala u suprotnoj smjeni a ova nasa otisla tamo u tu drugu smjenu.....
Kako ti se zove prof engleskog??? :)

II 4 - racunarci :D
Prof. engleskog je Danijela :D

Ma zabole vas :( jbt,sve kingovi neki xD a nama brate idiot do idiota :(
Sto jedan moj drug kaze: "Svi profesori koji imaju brkove su zajebani" a tako je i ispalo :(

Evo Tomic ima brkove :D Simo ima brkove :D Vukadin(mjerenja) ima brkove :D

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2009, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Ma nije 87 bilo toliko lose,ima nas i dobrih :D :D :D
Ja se secam da smo igrali fudbala na hodniku sa cistacicama :lol: :lol: :lol:
Doduse ja sam bio odeljenje 2,elektrotehnicar elektronike :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2009, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dalmi je napisao:
Ja se secam da smo igrali fudbala na hodniku sa cistacicama :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: mogu misliti na sta je to licilo
I samo da evo i ovdje javno povucem sve ruzno sto sam rekao protiv Madjarije (ako sam ista uopste rekao) :D :D
Žena je kraljica.....predaje sjajno, sve dobro objasni....jedino njen predmet apsolutno razumijem :)
Ovo ostalo sve boranija :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2009, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Stratovarius je napisao:
I samo da evo i ovdje javno povucem sve ruzno sto sam rekao protiv Madjarije (ako sam ista uopste rekao) :D :D
Žena je kraljica.....predaje sjajno, sve dobro objasni....jedino njen predmet apsolutno razumijem :)
Ovo ostalo sve boranija :D

dok je nama predavala bila je truba, zato smo je zauzvrat izludjivali da je poslije nas apstinirala od skole :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2009, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Mi se jednom dogovorili da niko ne kaže ni jednu riječ čitav čas... Bilo je sablasno tiho... Ona se toliko pogubila da nije znala šta bi pričala.....

A jednom sam joj pola časa objašnjavao da pogrešno radi zadatak. Toliko je bila bijesna da pred očima nije vidjela grešku... Sve dok nije ustao jedan kolega i popravio ... Kasnije joj opravdanje bilo kao "onaj T**** je toliko drzak da se ne može opisati"

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2009, 14:29 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2009, 14:25
II 4 - racunarci :D
Prof. engleskog je Danijela :D

Ma zabole vas :( jbt,sve kingovi neki xD a nama brate idiot do idiota :(
Sto jedan moj drug kaze: "Svi profesori koji imaju brkove su zajebani" a tako je i ispalo :(

Evo Tomic ima brkove :D Simo ima brkove :D Vukadin(mjerenja) ima brkove :D[/quote]
hahaha tacno. Jel ima iko neke korisne savjete da prezivimo polugodiste kod Sime?Izgleda da nas je uzeo za zub, samo zato sto su mu pricali kako smo dobar razred, a dobri smo samo po tome sto malo manje sharamo po klupama i sto se samo 1 ucenik javlja da rjesi sve probleme. xD

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 675 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]