banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Sep 2009, 18:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
Znam za hijerarhiju osnovni sud pa okružni pa vrhovni pa ustavni rs ili bih
Ali gdje je tu i šta sud bih
Ne razumjem

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
To ti je savremeni Sinedrion... :)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 12:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Ako si se ogrešio u ratu ili ako "šuruješ" sa banjalučkim podzemljem,,,saznat ćeš šta je SUD BIH! :)

Najviša sudska institucija trenutno ali mislim da ne spada u kategoriju VRHOVNOG SUDA.
Mozda se javi neki pravnik,pa nam objasni :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
http://www.google.ba/

Pa se raspituj kolko oces :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2009, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Nadlezan za ratne zlocine i opsti i organizovani kriminal na nivou BiH.
Osnovni-okruzni-vrhovni je hijerarhija u RS, a mozda i FBiH.
S tim da postoji Ustavni Sud BiH ali ne i Vrhovni.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Oces kratko i jasno da ti objasnim.........slusaj sad

To ti je ona ustanova gdje te dovedu sa plavom maricom i jedno deset specijalaca sa fantomkama na glavi,heklerima na ramenima,osude i onda te puste na slobodu jer nemaju mjesta u zatvoru za tebe...........kratko i jasno brate :cat:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2009, 11:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
http://www.sudbih.gov.ba/?opcija=sadrza ... 15&jezik=b
našao sam
izgleda da je to vrhovni sud u bih cak iznad ustavnog
to je izgleda politički sud

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 20:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Zeo je napisao:
http://www.sudbih.gov.ba/?opcija=sadrzaj&kat=7&id=15&jezik=b
našao sam
izgleda da je to vrhovni sud u bih cak iznad ustavnog
to je izgleda politički sud

to je politicki sud kojeg je stvorio visoki predstavnik Pedy Ezdaun i domaci politicari koji su bili pod pritiskom i ucjenama ,taj sud je neustavan jer takva institucija nije predvidjena ustavom BIH,ustav BIH je aneks 4 dejtonskog mirovnog sporazuma

inace gomila institucija koje su stvorene na nivou BIH su neustavne , nisu predvidjene ustavom ,ustavom BIh su jasno definisane institucije na nivou BIH i njihove nadleznosti

Sad je samo pitanje kad ce neko pokrenuti postupak za ocjenu ustavnosti pred ustavnim sudom BIH,srusice se BIH kao kula od karata,nasi politicari za sada sute o tome jer su oni ucestvovali pod pritiskom u tim neustavnim radnjama a stranci i politicari iz federacije zagovaraju ustavne promjene u kojim bi se sve sto je neustavno stvoreno legalizovalo ali ako se pristane na takve promjene to bi znacio kraj dejtonskog mirovnog sporazuma a posle toga sve bi bilo moguce

Poslednji put menjao ozna dana 22 Sep 2009, 20:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Organizacija koja ne sudi krupnim ribama iz bošnjačkog naroda, a finansira se isključivo stranim donacijama, pa sve presude treba uzeti sa rezervom, jer ima i naručenih.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 20:59 
Majstor
Majstor

filozof sa vrbasa je napisao:
Organizacija koja ne sudi krupnim ribama iz bošnjačkog naroda, a finansira se isključivo stranim donacijama, pa sve presude treba uzeti sa rezervom, jer ima i naručenih.

Koriste ga za pritisak na domace politicare,ako neslusas americkog ambasadora,rafi gregorijana ili ohr odmah ti napakuju optuznicu

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 21:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Avg 2009, 17:44
Lokacija: Banja Luka - Jerusalem - pa opet Banja Luka i tako u krug...
Sud BiH je posljednja prepreka Dodikovoj samovolji.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 10:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Aaron je napisao:

....ili Dodikova noćna mora!

Dodo je odlepio,tvrdi da će da pukne BiH ako on bude optužen za kriminal! :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 12:49 
Majstor
Majstor

MILO je napisao:
Aaron je napisao:

Dodo je odlepio,tvrdi da će da pukne BiH ako on bude optužen za kriminal! :roll: :roll:

Dodik i vlast u RS ima pravne mogucnost da izadju iz BIH,BIH je stvorena dejtonskim mirovnim sporazumom,sve sto se zadnjih godina radilo na jacanju institucija na nivou BIH je bilo otvoreno krsenje dejtonskog sporazuma i ustava BIH

Zbog krsenja dejtonskog mirovnog sporazuma RS se moze povuci i vratiti na stanje iz 1995....a onda ce lopta biti prebacena politicarima u federaciji,ali oni nemogu zaustaviti RS mogu samo da galame i demostriraju,ali ako imaju sa cim i muda da napadnu i izvrse agresiju na RS nek to i urade ali ne vjerujem ,malo ce galamiti,demostrirati par dana i onda ce sve pasti u zaborav a RS ce nastaviti da egzistira kao nezavisna drzava.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 13:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ozna je napisao:
MILO je napisao:
Aaron je napisao:

Dodik i vlast u RS ima pravne mogucnost da izadju iz BIH,BIH je stvorena dejtonskim mirovnim sporazumom,sve sto se zadnjih godina radilo na jacanju institucija na nivou BIH je bilo otvoreno krsenje dejtonskog sporazuma i ustava BIH

Zbog krsenja dejtonskog mirovnog sporazuma RS se moze povuci i vratiti na stanje iz 1995....a onda ce lopta biti prebacena politicarima u federaciji,ali oni nemogu zaustaviti RS mogu samo da galame i demostriraju,ali ako imaju sa cim i muda da napadnu i izvrse agresiju na RS nek to i urade ali ne vjerujem ,malo ce galamiti,demostrirati par dana i onda ce sve pasti u zaborav a RS ce nastaviti da egzistira kao nezavisna drzava.

Vratiti stanje u 1995!!Jel to ono kad je 5 Korpus bio nadomak Prijedora a pola Banjaluke iseljeno?
Ne budali!Od rata nema ništa a najmanje bi odgovarao Srbima!Što se tiče Dejtonskog sporazuma,,,,pa on je jedini argument za RS.Zato ne pričaj gluposti!
Ono što nisi mogao sa resursima JNA stvaranim 45 godina,pogotovo ne možeš sa šupljom pričom.
Moli Boga da zaživi pravna država,da kriminalci završe u zatvoru,da uđemo napokon u EU i da se okrenemo normalnom ljudskom životu jer je JEDAN ŽIVOT-nema reprize!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 14:31 
Majstor
Majstor

MILO je napisao:

Vratiti stanje u 1995!!Jel to ono kad je 5 Korpus bio nadomak Prijedora a pola Banjaluke iseljeno?
Ne budali!Od rata nema ništa a najmanje bi odgovarao Srbima!Što se tiče Dejtonskog sporazuma,,,,pa on je jedini argument za RS.Zato ne pričaj gluposti!
Ono što nisi mogao sa resursima JNA stvaranim 45 godina,pogotovo ne možeš sa šupljom pričom.
Moli Boga da zaživi pravna država,da kriminalci završe u zatvoru,da uđemo napokon u EU i da se okrenemo normalnom ljudskom životu jer je JEDAN ŽIVOT-nema reprize!

Suplja je prica je sto vi mislite da ce te moci izvrsiti agresiju na RS,kad niste uspjeli 1995 kad ste imali sve NATO resurse i komplet Hrvatsku vojsku iza sebe.....
ovde je rat zavrsen,ja govorim o stanju 1995 kad je RS bila samostalna i nezavisna drzava i kad BIH nije postojala.
BiH ce se raspasti to je neminovno,imamo jedano dobro iskustvo sa Cehoslovackom,Cesi i Slovaci su se civilizovano razisli ali su se ponovi sreli u EU.
Da se konacno razidjemo i da mrznja prestane i onda da se okrenemo normalnom zivotu jer zivot je jedan slazem se ,ja svoju srecu i ljepu budunnost za sebe i moje potomke vidim u nezavisnoj RS

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Budalo,BiH postoji od Kulina Bana a RS od Dejtona (1995)!
Navikni se da živiš u DRŽAVI BOSNI i HERCEGOVINI kao što se Haris Silajdžić mora naviknuti na entitet RS i živi život!
Ne lupaj gluposti već se vrati pod kamen i šuti!

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Додик.... Сваки политичар има неке мане... Додик се боре за Републику Српску... и то је најважније! У 1993 Срби су имали 70% територије БиХ, али сада потребно је да РС сачува оно што има. Република Српска ће бити независна!
Ако поредити било који "грех" политичара РС са гресима Силајџића и ***
то jе смешно... РС jе европскo друштво...

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MILO, da li te je imalo stid?

Pyc , čovjek veći patriota i Srbin od tebe.

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2009, 13:59
Eto zasto u BiH nema buducnosti! Kad god spomenes BiH i njegovu buducnost odmah su svi pametni, svako ima svoje ideje, podjele, ratovi, ujedinjenja,itd...zato i jeste ovako kako nam je, stojimo u mjestu 20 godina,...nema nama druge nego da dodje neko sa strane da nam komanduje, s obzirom da mi nismo normalno drustvo! Mene ljudi ne interesuje koliko ce drzava biti, kad su sjebali Jugu, mogu napraviti jos 10, ali me interesuje da se narod okrene bitnim stvarima u zivotu, jer kao sto ste napisali "zivot je jedan"!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 66 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]