banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 21:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2009, 19:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vuk_samotnjak je napisao:
Morama popraviti sirenu na autu do srijede

Ja sam zastavu nabavio, pa ti sada gledaj da spojis to cudo, ja nemam auta, tako da smoosudjeni na tebe

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
ja nemam auta, tako da smoosudjeni na tebe

Ja nemam vozacku :D osudeni smo na bicile i zvonce :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma nek oni izvuku povoljan rezultat bice vozanja

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Svirena radi, zastava ce valjda biti pribavljena. Pa kad od astre krene kolona :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Tommy Vercetti je napisao:
Pa kad od astre krene kolona :)

Mozda Hertz i ja budemo u "Mustangu" ako bude isla moja zena(mora nas neko voziti) najlakse ces nas prepoznati garant ce jedina u kafani jebat majku i jednima i drugima :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa neko forumsko gledanje utakmice???

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2009, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
mustang=astra :p. Mi smo laki za prepozant, po frizurama :)
Nadam se da cemo imati sta slaviti.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 09:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Domenek - selektor, gatara, žrtva, prosac!

Rajmond Domenek je najčudniji selektor na svetu. Francuski stručnjak koristi alternativne metode kada je u pitanju taktika za utakmicu, a to su astrologija, tarot karte i numerologija. Da je on selektor Srbije, Miloš Krasić nikada ne bi bio reprezentativac. Naime, među "trikolorima" nema nijednog reprezentativca rođenog između 24. oktobra i 22. novembra. Poznato je da Domenek, koji je Vodolija sa podznakom u Devici, nikako ne voli Škorpije.

- Ako na terenu u svom timu imate zajedno Škorpione i Lavove, oni će se sami pobiti, ne treba im protivnik! - čuvena je izreka ekscentričnog selektora.

U astro doktrini francuskog stručnjaka, ima još bisera. On je Škorpiona Robera Piresa precrtao tvrdeći da mu je konstantno radio iza leđa. Francuskom se nedavno proširila priča da David Trezege ne igra, ne zato što u karti ima loš raspored zvezda, već zato što je prešao crvenu liniju, i umesto loptu u protivnički gol, ubacio se u krevet supruge selektora, što je već loša karma!

Posle Škorpija, kod Domeneka najviše ispaštaju Lavovi, iako ih ima čak pet u timu. Iako tvrdi da natalna karta nije jedini izbor kad pravi tim, Domenek priznaje da uvek konsultuje horoskop.

- Kada imam igrača rođenog u znaku Lava u odbrani, uvek mi je spremljen pištolj! Znam da će kad-tad početi da se pravi važan i da ćemo zbog njegove arogancije primiti gol - kaže Domenek.

U Francuskoj su poslednjih godina u modi neobične stvari. Ako predsednik zemlje može da se razvede i ubrzo potom oženi supermodelom, zašto onda da fudbalski selektor ne koristi zvezdane karte pri izboru tima?

Francuski novinari su zapisivali bisere Domeneka i izdali knjigu "Zbirka gluposti". Centralno mesto su zauzele izjave tipa "Razumem da to ne razumem", potom "U permamentnoj sam kontradikciji sa sobom", kao i "Bolje je pobediti, nego izgubiti". Oni su odavno na ratnoj nozi, pa je Domenek posle poraza od Austrije (3:1) na startu kvalifikacija za Mundijal 2010. godine rekao sledeće:

- Miris krvi je jedino što privlači vas novinare. Hvala Bogu da je giljotina zabranjena u Francuskoj jer bi me neki od vas tamo poslali. Možda bi ipak bilo bolje da ja ubijem nekoga - izjavio je selektor "trikolora".

Interesantna je bila i konferencija za štampu posle fijaska na EP u Austriji i Švajcarskoj, kada je Domenek, umesto da iznese razloge poraza, ponudio brak dugogodiđnjoj devojci Estel Deniz.

- Ne znam zašto su svi tužni i ogorčeni. Život može da bude neverovatno lep, jedina stvar o kojoj sada razmišljam je da oženim Estel. Ovom prilikom tražim njenu ruku, u trenucima poraza najbolje je reći dragoj osobi da je volite - poručio je Domenek.

Šta li će reći posle duela sa Srbijom, čućemo u sredu posle 90 minuta borbe na "Marakani"...

:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 09:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
skypostman je napisao:
Citiraj:
Domenek - selektor, gatara, žrtva, prosac!

Rajmond Domenek je najčudniji selektor na svetu. Francuski stručnjak koristi alternativne metode kada je u pitanju taktika za utakmicu, a to su astrologija, tarot karte i numerologija. Da je on selektor Srbije, Miloš Krasić nikada ne bi bio reprezentativac. Naime, među "trikolorima" nema nijednog reprezentativca rođenog između 24. oktobra i 22. novembra. Poznato je da Domenek, koji je Vodolija sa podznakom u Devici, nikako ne voli Škorpije.

- Ako na terenu u svom timu imate zajedno Škorpione i Lavove, oni će se sami pobiti, ne treba im protivnik! - čuvena je izreka ekscentričnog selektora.

U astro doktrini francuskog stručnjaka, ima još bisera. On je Škorpiona Robera Piresa precrtao tvrdeći da mu je konstantno radio iza leđa. Francuskom se nedavno proširila priča da David Trezege ne igra, ne zato što u karti ima loš raspored zvezda, već zato što je prešao crvenu liniju, i umesto loptu u protivnički gol, ubacio se u krevet supruge selektora, što je već loša karma!

Posle Škorpija, kod Domeneka najviše ispaštaju Lavovi, iako ih ima čak pet u timu. Iako tvrdi da natalna karta nije jedini izbor kad pravi tim, Domenek priznaje da uvek konsultuje horoskop.

- Kada imam igrača rođenog u znaku Lava u odbrani, uvek mi je spremljen pištolj! Znam da će kad-tad početi da se pravi važan i da ćemo zbog njegove arogancije primiti gol - kaže Domenek.

U Francuskoj su poslednjih godina u modi neobične stvari. Ako predsednik zemlje može da se razvede i ubrzo potom oženi supermodelom, zašto onda da fudbalski selektor ne koristi zvezdane karte pri izboru tima?

Francuski novinari su zapisivali bisere Domeneka i izdali knjigu "Zbirka gluposti". Centralno mesto su zauzele izjave tipa "Razumem da to ne razumem", potom "U permamentnoj sam kontradikciji sa sobom", kao i "Bolje je pobediti, nego izgubiti". Oni su odavno na ratnoj nozi, pa je Domenek posle poraza od Austrije (3:1) na startu kvalifikacija za Mundijal 2010. godine rekao sledeće:

- Miris krvi je jedino što privlači vas novinare. Hvala Bogu da je giljotina zabranjena u Francuskoj jer bi me neki od vas tamo poslali. Možda bi ipak bilo bolje da ja ubijem nekoga - izjavio je selektor "trikolora".

Interesantna je bila i konferencija za štampu posle fijaska na EP u Austriji i Švajcarskoj, kada je Domenek, umesto da iznese razloge poraza, ponudio brak dugogodiđnjoj devojci Estel Deniz.

- Ne znam zašto su svi tužni i ogorčeni. Život može da bude neverovatno lep, jedina stvar o kojoj sada razmišljam je da oženim Estel. Ovom prilikom tražim njenu ruku, u trenucima poraza najbolje je reći dragoj osobi da je volite - poručio je Domenek.

Šta li će reći posle duela sa Srbijom, čućemo u sredu posle 90 minuta borbe na "Marakani"...

e ovo cu da stavim kao potpis... kakva kraljevska izljava :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 10:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Francuzi o neugodnom dočeku u Beogradu

Fudbalski reprezentativci Francuske očekuju neprijateljski doček na rasprodatom stadionu Crvene zvezde u Beogradu, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.
- To će biti prava borba i oni će nas spremno dočekati. Navijači će biti uz njih i svi su naoštreni, svi žele pobedu - rekao je reprezentativac Frank Riberi.

Reprezentacija Srbije je prva u Grupi sedam sa 18 bodova, četiri više od Francuske i ako izabranici Radomira Antića pobede u sredu izboriće direktan plasman na Mundijal u Južnoj Africi.

Napadač "trikolora" Tijeri Anri rekao je da njegova ekipa neće podleći pritisku, bez obzira na atmosferu u Beogradu.

- Srpski igrači igraju na svom terenu i biće im lakše, ali ne mislim da će nam to smetati. Oni imaju dobar tim i trenutno su u dobroj formi, ali ja dugo igram fudbal i pun stadion u Beogradu me neće uplašiti - rekao je Anri.

Francuzima je potrebna pobeda da bi ostali u trci za prvo mesto u grupi. Ako ostvare pobedu "trikolori" će se približiti Srbiji na bod, sa dve utakmice do kraja kvalifikacija. Francuska je u septembru u Parizu pobedila Srbiju sa 2:1, ali posle remija sa Rumunijom u subotu (1:1), fudbaleri Rejmona Domeneka izgubili su sedam bodova u kvalifikacijama.

- Ističe nam vreme. Moramo da osvojimo tri boda u Srbiji - rekao je defanzivac Patris Evra.

Posle utakmice sa Francuskom selekciji Srbije ostaju još mečevi sa Rumunijom u Beogradu i Litvanijom na gostovanju, dok će Francuska dočekati Austriju i Farska Ostrva.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se u sredu od 21 sat.

Да, играш дуго фудбал, ал не пред 55000 лудих Срба!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 11:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Sep 2009, 11:45
Izvinjavam se adminima ukoliko sledeća "reklama" nije po pravilima foruma.

Drugar prodaje 2 karte za sever, cena 60eur po karti. Preuzimanje na dan utakmice ili može da se pošalje i autobusom ako bude vremena.

Kontakt nkl.ilic[at]gmail.com

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pretera ga junace :evil3: :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 12:08 
Voajer
Voajer

Pa ti nađi jeftinije ako možeš. :wink: :P

Karte nisu moje i ne prodajem ih ja.

poz.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U BGD istok 30 evra, tako da...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 12:45 
Voajer
Voajer

Mozda bio krajem avgusta. Ja sam u Bgu, pa verujem da sam mozda malo bolje upucen u cene, tako da...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Otkud znas gde sam ja, tako da...
Uglavnom sretno sa prodajom

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Anri: Selektore, ovako ne ide!

Jedan od najboljih fudbalera francuske reprezenatcije, Tjeri Anri (32), rekao je selektoru Rajmonu Domeneku da ne zna svoj posao, prenose francuski mediji. Ističe se da je napadač Barselone prišao svom selektoru u trening-kampu "trikolora" i zatražio hitan sastanak.

- Imam nešto da vam kažem i govorim vam u ime cele reprezentacije - počeo je Anri i nastavio: - Dosađujemo se na vašim treninzima. Za 12 godina, koliko sam u reprezentaciji, nikada nisam bio u takvoj situaciji. Ne znam kako da igram, gde da budem na terenu, kako da se organizujem. Ne znamo šta da radimo. Nemamo stila, nemamo ideju igre. Jednostavno, tako ne ide - rekao je navodno Anri, a preneli su francuski mediji.

Čelnici Francuskog fudbalskog saveza (FFF) nisu želeli da komentarišu ove događaje.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
skypostman je napisao:
Citiraj:
Anri: Selektore, ovako ne ide!

Jedan od najboljih fudbalera francuske reprezenatcije, Tjeri Anri (32), rekao je selektoru Rajmonu Domeneku da ne zna svoj posao, prenose francuski mediji. Ističe se da je napadač Barselone prišao svom selektoru u trening-kampu "trikolora" i zatražio hitan sastanak.

- Imam nešto da vam kažem i govorim vam u ime cele reprezentacije - počeo je Anri i nastavio: - Dosađujemo se na vašim treninzima. Za 12 godina, koliko sam u reprezentaciji, nikada nisam bio u takvoj situaciji. Ne znam kako da igram, gde da budem na terenu, kako da se organizujem. Ne znamo šta da radimo. Nemamo stila, nemamo ideju igre. Jednostavno, tako ne ide - rekao je navodno Anri, a preneli su francuski mediji.

Čelnici Francuskog fudbalskog saveza (FFF) nisu želeli da komentarišu ove događaje.

Domeneka ce neko da likvidira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 17:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Jovanović: Spremamo Francuzima vruć doček

Reprezentacija Srbije u sredu od 21h na stadionu Crvene zvezde dočekuje selekciju Francuske u nameri da pobedom obezbedi plasman na šampionat sveta u Južnoj Africi, dva kola pre kraja kvalifikacija. S druge strane, gosti nemaju pravo na neuspeh nakon remija u Parizu sa Rumunijom pre dva dana.

Slika

- Priredićemo Francuzima vruću dobrodošlicu u sredu uveče. Stadion će biti ispunjen do poslednjeg mesta, a 52.000 navijača će pevati tokom svih 90 minuta. Gosti imaju razloga da budu uplašeni pred dolazak u Beograd jer ih očekuje "vrelo" veče. Imam 27 godina i na vrhuncu sam karijere. Ipak, nisam imao prilike da zaigram na svetskom prvenstvu pa nije iznenađenje što sam veoma motivisan pred duel sa Francuskom. Daću sve od sebe da zabeležimo pobedu i trčaću dok se ne srušim- rekao je reprezentativac Srbije Milan Jovanović

Reprezentacija Srbije vodi u grupi sedam sa 18 bodova, dok Francuzi imaju četiri boda manje, a ako izabranici Radomira Antića pobede u sredu obezbediće direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine. Posle utakmice sa Francuskom selekciji Srbije ostaju još mečevi sa Rumunijom u Beogradu i Litvanijom na gostovanju, dok će Francuska dočekati Austriju i Farska Ostrva.

То Ланеее краљууу!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2009, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Не волим уопште кад се овако наложимо.
Да ми сад понуде Х потписао бих без размишљања.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]