V@nja je napisao:
Njih je pipkao i komentarisao, nama lupao klepke i gadjao nas rukometnom loptom

Jednom prilikom, na casu fizickog, imali smo neki vid 'takmicenja' (trcimo s kraja na kraj sale s kosarkaskom loptom, damo kos, vratimo se), a ja sportski tip kakav jesam (

) sam profulao taj isti kos par puta. Kako mi je samo zvonila glava do kraja dana (ne pokazujem dovoljno zalaganje na casu)

Rukometna lopta mu je bila metod kaznjavanja kada mu je bilo mrsko doci do nas da nam udari klepku
Zato je osveta došla u obliku mene, doduše nenamjerno...dok smo basket igrali u sali ja popizdio i šutnuo košarkašku loptu što sam jače mogao, dovoljno je reći da su ga leđa bolila nekoliko dana, sreća taman zvonilo pa se nije stigao osvetiti, do sljedećeg časa zaboravio, valjda
V@nja je napisao:
Sto je najgore, nikome ni na kraj pameti da ga prijavi, da kaze roditeljima. Djecurlija, nismo znali bolje.
Nas nekoliko se u vezi njega žalilo razrednici, ona nam nešto rekla u fazonu "jaću se pozabaviti s time" (nikad nije), "dotad se fino ponašajte" (odnosno "trpite")
V@nja je napisao:
mada ni likovnjaku to nije bilo strano. Isamarao je mog druga iz razreda, u punoj ucionici, bez ikakvog razloga
Koliko znam Ivo Andrić je samo jednog profesora likovnog imao...a on je dobar ko duša bio...samo sam ga jednom vidio da je popizdio, i to kad sam dobrih pola sata pjevao ništa drugo do refren pjesme "Vlade Divac" DLM-a, i tad je samo rekao izađi van, malo povišenim tonom...
V@nja je napisao:
Nastavnica muzickog nas je handrila da joj placamo sve telefonske racune, odnosimo cipele na popravku, da joj odemo probuditi sina i odnesemo mu dorucak.
5. razred muzičko, prvi čas, ja dobijam doživotno stajanje u ćošku na do manje-više kraja 8 razreda, tako da nikad nisam morao u kupovinu ić, a u sedmom razredu sam i stolicu (za sjedenje, naravno) dobio...
V@nja je napisao:
Hektolitri alkohola odneseni u kabinet tehnickog su, opet, prica za sebe
Ah da, nastavnik tehničkog, biologije, likovnog, srpskog...dovolno je bilo pet minuta da dvočas prođe u apsolutnom neradau. Ja na žalost bio u prvoj grupi, a nastavnca nije bila toliko sklona alkoholu...