banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 12 Jul 2009, 11:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Saobraćajna policija, koja je jedan od najvećih krivaca za očajnu situaciju u zemlji, je počela polako da oseća i na svojim leđima (u ovom slučaju, nogama) ono što učesnici u saopraćaju koji poštuju propise moraju da trpe već godinama unazad. Dragana K. je juče, 15. juna, namerno udarila saobraćajnog policajca zato što je žurila!

Po navodima dnevne novine Вlic, 52-godišnja Dragana K. je zbog žurbe! Odlučila da namerno udari sabraćajnog policajca, koji je regulisao saobraćaj u Ruzveltovoj ulici, zato što nije mogla više da čeka!!!

Jedan od očevidaca je izjavio: „Policajca je na haubi vozila dva do tri metra, da bi se zatim zaustavila. Brzo je došla i Hitna pomoć i policajac je sa povredom noge prevezen u KBC „Zvezdara"".

U kratkom razgovoru sa novinarem blica, Dragana K. je izjavila: „Koliko znam i koliko sam videla policajac nije imao nikakve povrede. Ne razumem zbog čega prave ovoliku gužvu."

:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sad ti zao sto nisi zgazio onog cajca? :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Uvijek, ali uvijek ima neko ludji...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sta je gori grijeh? Zgaziti ga namjerno ili zato sto ga ne skontas dok te pokusava zaustaviti? :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno namjereno... Drugo je losa sreca...

Sto cvox rece na temi o trakama, ovi skandinavci cuda rade po cestama...

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2009, 23:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
V@nja je napisao:
Citiraj:
Saobraćajna policija, koja je jedan od najvećih krivaca za očajnu situaciju u zemlji, je počela polako da oseća i na svojim leđima (u ovom slučaju, nogama) ono što učesnici u saopraćaju koji poštuju propise moraju da trpe već godinama unazad. Dragana K. je juče, 15. juna, namerno udarila saobraćajnog policajca zato što je žurila!

Po navodima dnevne novine Вlic, 52-godišnja Dragana K. je zbog žurbe! Odlučila da namerno udari sabraćajnog policajca, koji je regulisao saobraćaj u Ruzveltovoj ulici, zato što nije mogla više da čeka!!!

Jedan od očevidaca je izjavio: „Policajca je na haubi vozila dva do tri metra, da bi se zatim zaustavila. Brzo je došla i Hitna pomoć i policajac je sa povredom noge prevezen u KBC „Zvezdara"".

U kratkom razgovoru sa novinarem blica, Dragana K. je izjavila: „Koliko znam i koliko sam videla policajac nije imao nikakve povrede. Ne razumem zbog čega prave ovoliku gužvu."

:lol:

Ovakve vijesti bi trebale da iznenade, a jednostavno je postalo normalno cuti tj. procitati ovako nesto.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
The_new_Statesman je napisao:

da su bogdo samo skandinavci....ima i Svaba tu maskiranih moj TnS :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
cvox je napisao:

jesam jucer dedu jadnog trzno autom, kako se jadan prepo, lijepo mi ga bilo zao, znao sam da ga necu udarit jer sam ga vidio, jesam mu se bio primakao, ali je njega jadnika iznenadilo, bas mi ga zao, cica neki, ima 70 godina. ajde, nista proslo, nije ga srce udarilo, osto je ziv, nije mu do mene.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak,cicak gdje ce ti dusa bolan cccccc.....zajebavas starije os da te neko prebije na cesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cvox je napisao:
cicak,cicak gdje ce ti dusa bolan cccccc.....zajebavas starije os da te neko prebije na cesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jok, za to ce drugi pobrinuti..

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2009, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

cvox je napisao:

E ali ovih dana divljaju samo Eskimi, pre neku noc vozim za jednim A8 sa S tablicama, jadna mu majka sto ga pusta samog nocu do vozi auto...

E da, kolege Svabe su dobro dresirani ;) Sada su meksi od domacih indijanaca :)

Pitaj ajkulu ako mi ne vjerujes :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2009, 16:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Da ne otvaram novu temu a i da nespamujem ostale postavicu ovdje.Gdje mogu nabavati upaljac za auto ili ti uticnica 12V znaci onaj zenski dio hitno mi je potreban ako neko zna neki otpad ovdje u BL ili ako ima viska da proda ili cak da pokloni :) da mi se javi.Hvala!

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2009, 09:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
Koji je raspon rupa na felgi kod Passat-a 2004 godište?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prijedlog za UNESCO za zaštitu rupa na cesti u Mostaru

Vozim se neki dan po Mostaru (po kom se ljudi inače u posljednje vrijeme voze samo iz sušte potrebe jer je uživanje u vožnji Mostarom odavno nepoznanica) i odlučim da počnem brojati rupe na cesti s kraja na kraj grada. Nećete vjerovati s Đikovine koja je na jednoj strani grada (gdje nažalost stanujem) pa do Zalika koji je na sasvim drugoj strani grada (gdje na svu sreću ne stanujem, pošto Mostar ima nekoliko paralelnih svjetova u kojim egzistiraju čudne biljke u biologiji znane kao Mostarci) ima tačno 289 rupa koje vas ako ste neupućeni ili nepažljivo vozite više od 20 Km/h mogu koštati ozbiljnog oštećenja vozila ili u najgorem slučaju lakših i težih tjelesnih ozljeda.

Stoga mi je na um pala brilijantna zamisao. Budući da su neke rupe poput one na Bijelom brijegu kod gornjih solitera ili pak one kraj Prve osnovne prisutne u našem gradu već dugi niz godina da se ni najstariji izdanci ovoga grada na Neretvi ne sjećaju kad su nastale, prava bi šteta bila ne ponuditi UNESCO-u da ih zaštiti u programu zaštite prepoznatljive jezgre Mostara.
Neke od tih rupa znatno su starije od novoizgrađenog starog Mosta te im pripada pravo da se uvrste u baštinu ovoga grada budući da sa sigurnošću možemo anticipirati da do njihove sanacije nikada neće doći.
Mostarci su se toliko saživjeli sa svojim rupama na cesti da svaku novu kojih je svakim danom sve više s ponosom pozdravljaju i s ljubomorom čuvaju i njeguju. Tako se u posljednje vrijeme pojavljuju i nazivi za pojedine rupe u gradu npr:

Kod prve osnovne - "SAČEKUŠA"
Kod Rokove pekare prema franjevačkoj "POSKOKUŠA"
Na Bijelom brijegu - "KENGURUŠA"

Skup rupa i izbočina kod avijatičarskog mosta - "RENDA STAZA" (Zbog efekta rende na vozilo koje od veselja živahno poskakuje svaki put dajući posebnu čar i osjećaj avanture kad pođeš recimo na Bunu

Na Bijelom brijegu uzastranu prema bolnici - "ĐE ĆEŠ BRATE" rupa zbog osjećaja da nemaš kud osim direkt po njoj jer ti odozgor silaze vozila a desno možeš samo u šumarak prije mrtvare i slično

Zbog svega toga smatram da je pravo vrijeme da se mostarske rupe na asfaltu uvrste u jedinstvenu turističku ponudu našeg grada te da se što prije krene u realizaciju UNESCO projekta pod nazivom "RUPICA, RUPA, RUPČAGA".

U tu svrhu nadamo se da će gradski oci izdati i prigodan Atlas rupa Mostara čije bi se osvijetljeno izdanje moglo na ponos cijelog grada postaviti na rondou pored "vješto" urađene karte grada na kojoj je isprva falio carinski most pa ga je netko "nadopisao" u Corelu.

Također bi se trebalo startati sa idejom da se predstavnicima pojedinih automobilskih tvrtki ponudi da u testiranje svojih vozila obvezno uvedu i Mostar RUPČAGA TEST po uzoru na jelen test u Švedskoj te da bi vozila koja zadrže svoje amortizere u voznom stanju nakon dva dana bezbrižne vožnje po mostarskim ulicama mogla dobiti certifikat da idu u finalnu proizvodnju.

Sve u svemu bit će zabavno gledati i to kako se pojedine rupe poput megalopolisa spajaju u megarupčage poput one na rudniku kod skretanja za AVACOM gdje nekoliko manjih rupa prijeti da nadmaše i najveće među njima.

Očekuje se i osnivanje prvog kluba obožavatelja rupa na cesti Mostara

Sve u svemu ĆUDNA JADA OD MOSTARA GRADA.

(napisao Goran Sudar)

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2009, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ThunderBird je napisao:
Koji je raspon rupa na felgi kod Passat-a 2004 godište?

5x112 :cat:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 17:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 20:58
Hvala... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2009, 17:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Ако неко зна у које доба дана се крећу бусеви из Београда за Бањалуку?треба ми за текму са Славијом,један,навече око пола 12,12 сати...Хвала унапред.

поздрав

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2009, 00:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2004, 10:56
Sve sta te zanima imas na http://www.bas.rs

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Šetao sam jedan dan od Studentskog doma preko mosta Venecija i nije bilo saobraćaja. Jedan kreten je u autu to iskoristio da na toj relaciji zajebava ljude oko sebe. Da gas , a onda naglo zakoči. I naravno ljudi se okretali na svaku škripu guma i tako 4 puta.

Nadam se da će sljedeći put naglo kočiti sa razlogom.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2009, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
filozof sa vrbasa je napisao:
Šetao sam jedan dan od Studentskog doma preko mosta Venecija i nije bilo saobraćaja. Jedan kreten je u autu to iskoristio da na toj relaciji zajebava ljude oko sebe. Da gas , a onda naglo zakoči. I naravno ljudi se okretali na svaku škripu guma i tako 4 puta.

Nadam se da će sljedeći put naglo kočiti sa razlogom.

nedostajao si nam :)

nego

da vidite kako se cure okrecu za novom bijelom bmw peticom.... ajd sto sam se ja okrenuo ali sto su sve 3 cure stale i onako vidi onog bmwa :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]