banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jul 2009, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Opametio sam se, sada proguglam pre nego posetim neku destinaciju, strateski sve proverim preko Google Eartha :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 23:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Opametio sam se, sada proguglam pre nego posetim neku destinaciju, strateski sve proverim preko Google Eartha :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 23:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
nekad je u sezoni gl. vjest na centralnom dnevniku bila o rusenju turistickih rekorda i izvjestaji sa granicnih prelaza, a sad dva dana ponavljaju kako je sletio avion iz beograda na du aerodrom. :lol: :lol: nisam zloban, zao mi..

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 02:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Gazda je napisao:
Na hvaru ima Carpe Diem. Vodice Hacijenda, ali je kupanje uzasno plaze sve betonirane i veliko kamenje. Znam da ljudi ne vole Basku Vodu ali je kupanje ubjedljivo najbolje. Za komplet ugodjaj zabava i kupanje ostaje Pag.

A ne, Carpe diem zatvara u 2 mislim... To je na obali baš.... Joj lijepiiiii Hvarrrr...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 08:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Hertzog je napisao:
Super je Primosten, mali gradic ali lep, blizu je Sibenik, a i Split nije daleko, sto se tice nocnih izlazaka imas Auroru koja je meni fenomenalna, lep prostor i budu odlicne zurke, jedino ne znam kakve su plaze posto sam uglavnom dolazio iz drugih razloga tako da se nisam kupao, ali u HR je skoro svaka plaza ista tako da...

Ja sam vec bio jednom i odusevio se, bas zbog tih malih plaza, cistog mora i lijepog starog grada. Imas nekoliko malih uvala, onako za 15-ak ljudi, ali da tu dobijes mjesto moras malo poraniti :). Nema napucanih restorana, sve u stilu konobe i cijene su ok. Jedino me smjestaj iznenadio, jer, bar preko neta, skoro nista ispod 50eur / noc (za dvoje) nisam nasao. Ali eto nasao sam ipak za 30eur nakon duuugog njuskanja i telefoniranja :) Ipak prije nego sto odem u dogovoreni smjestaj pitacu one sto nude na ulazu u grad, mozda cak i nesto bolje nadjem.

Aurora je bas dobra a dobro je i to da je 2km van Primostena. Znaci u samom gradu imas mir, ako ti je do tuluma popnes se do Aurore :).

Jos jedna stvar koju sam tamo primjetio (kao i u Istri), mjestani te tretiraju kao turistu a ne kao stoku (za razliku od makarske revijere).

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
I to je na Makarskoj rivijeri individualno. Ja imam podjeljena iskustva - prvi put je gazdarica bila kompletan kreten kojoj je manje-vise sve smetalo, dok je drugi put gazda bio super lik, opusten, normalan. Iako smo tu bili samo par dana, tretirao nas je kao da smo mu u najmanju ruku dugogodisnji gosti. Sa konobarima je slicna prica - jedna konobarica je, i nakon sto smo 10x rekli da necemo nista jesti, nastavila dosadjivati, dok su ostali bili i vise nego ljubazni.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Da li je neko od vas bio u Crikvenici? Kakve sui plaze i ukupan dojam :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Gradska plaza je ok. Pjesak - sitni kamen. Ima hlada. I ulaz se placa. 8 kuna.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 21:51 
crikvenica mi je extra, bila sam prosle godine.. puno sadrzaja, plaze fine, ima i ona sto se placa ali i one sto se ne placaju, jedini problem sto je guzva prevelika bila dok smo mi bili i more je zbog tog zaprljano bilo kad udes, ali kad otplivas fino, sto je i logicno..

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
ferdinand je napisao:
Da li je neko od vas bio u Crikvenici? Kakve sui plaze i ukupan dojam :)

Crikvenica je odlična za provod, a za kupanje i kristalno čistu vodu skokni par kilometara (može i turističkim vozićem) do Selca :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Gdje ste se vi to toliko provodili? Meni je Crikva bila smor :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
ajkula je napisao:
Gdje ste se vi to toliko provodili? Meni je Crikva bila smor :oops:

:toothy2:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
a znate li da se pojavio morski cuko, vidjen uz nasu obalu, 5m duzine, i da prozivaju preko radio Makarske i radio Splita na oprez stalno... sad sam odozdo...

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/07/20/0279006.html?pos=n2

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 06:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
cicak je napisao:
a znate li da se pojavio morski cuko, vidjen uz nasu obalu, 5m duzine, i da prozivaju preko radio Makarske i radio Splita na oprez stalno... sad sam odozdo...

pa cicak jarane to nije cuko vec pasce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 07:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nije ni pas vec dzukeletina

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 07:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
cicak je napisao:

:o Ahhh joj, dobar je meni i moj lavor za kupanje 8)

Vrh

Tema posta: OMIS...
PostPoslato: 20 Avg 2009, 10:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Feb 2009, 01:51
Da li je neko ljetovao u Omisu, ili njegovoj blizni??? Neka iskustva,preporuke, cijene, smjestaj, nocni zivot:)))???
Hvala

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

Vrh

Tema posta: Re: OMIS...
PostPoslato: 06 Jul 2010, 12:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
klauss je napisao:
Da li je neko ljetovao u Omisu, ili njegovoj blizni??? Neka iskustva,preporuke, cijene, smjestaj, nocni zivot:)))???
Hvala

bio sam u okolini Omisa (Ruskamen) i odusevio sam se, bolje mi je nego na Makarskoj rivijeri
cijene uobicajene za Hr, malo previsoke, ali sta je tu je, zato su plaze extra :)
sto se tice cijena, za primorje se zna da su najbolje cijene u marketima Studenac, skoro identicne su cijenama u BL
od ostalih povoljan zna biti i Kerum, a Konzum je na zacelju
za nocni zivot moras da odes do Omisa, sto je mozda 10-ak km udaljeno i preporucio bih ti da ubodes kad imaju neki karneval (mislim da je to krajem jula) jer se mozes najesti ribe i napiti vina for free :D
inace prosle godine je u primorskim gradovima bila organizovana i piratska vecer, koju sam nazalost propustio, ali mi se cini zanimljivo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 12:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
Primosten i Baska Voda plaza ikovac Juznjacka Utjeha kafic....Ne treba dalje od ove dve destinacije...Hvar plaze kamenjar zivi...Brac Bol razvikan i precjenjen...Istra ...jebes istru sem diskoteke biblos u porecu :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2010, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Uhhh Juznjacka utjeha....kakva je tamo uzivancija bila :)
Elem bio sam prosle godine na Bolu, uopste nije razvikan, jedna od ljepsih destinacija
a da je precjenjen...pa kao i ostatak Hr primorja :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]