banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 23:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2009, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Nicole je napisao:
Čekaj, je li profesori ne daju to ili ti zbog sebe ne možeš svirati sa dugim noktima??

pa jako je tesko svirati klavir ako imas duge nokte, pa cak i one krace duzine, jer stalno udaraju u dirke. a jako me nervira taj zvuk udaranja noktiju o dirke. mada ja nemam onako ruzno kratke nokte, kao sto ima ljudi koji ih toliko skrate, da se pola mesa vidi. videces na rostiljadi! :D
ja ne volim da vidim nokte kod osoba koji sviraju i cije su ruke, prsti i nokti u prvom planu. ima onih kojima to ne smeta, medju njima i profesora.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
A pa to sam htela čuti... Naravno da nisam mislila na jako duge nokte, ali možeš imati milimetar dva, taman da ti ne smeta a lepo izgleda.. Ja imam takve, isto zbog posla, uostalom videćeš :D a to mi je nekako jako važno, ja možda i previše vodim računa o noktima ali kad vidim devojku sa neurednim noktima, pozli mi, pogotovo ako je neka riba pa kad vidim cigaretu u ruci i grickane nokte aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: to mi nekako prvo upada u oči...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja mrzim kad vidim devojku sa sve dugi noktima, koje god duzine, a ono lak pola pojeden.... ajoooj...dodje mi da povratim. kod mene je "problem" sto imam male nokte, sva sam sitna, pa tako i sake,a dugi, tanki prsti. videces :D pa ce ti sve biti jasno. jedino kad su imati nokte, jeste kad budem imala vremena i zivaca da ih pustim, ili jednostavno da odem na nadogradnju. a to svi sad furaju, pa mi nije tako privlacno.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam imala i nadogradnju i gel na mojim noktima i svašta nešto ali uvek se nekako vratim svojim prirodnim kratkim noktima.. Imam dugu nokatnu ploču pa onda čim malo narastu 2-3 mm izgledaju lepo pa ih uvek tako ostavim na tu najkraću dužinu i tako mi je najlepše..

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ajd kad smo vec kod noktiju, da ispricam sta mi se danas desilo. :D Danas ja setam u gradu, i jedan deda ide usuprot mene , ja drzala flasu vode u ruci,i on meni kaze "Lijepi nokti (Schöne Fingernägel)!! :confused1: :confused2: :confused3:
A imam neki lak boje trula visnja-braon. Znaci nist upadljivo. :D Nokti jesu lijepi :D , ali da mi to kaze neki deda, koji jos i ne izgleda sav svoj... Slika

E svasta... Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nicole je napisao:
Čekaj, je li profesori ne daju to ili ti zbog sebe ne možeš svirati sa dugim noktima??

Svirati mozes i sa nadogradnjom :D U moje doba profa nije dao dugacke nokte.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:

A imam neki lak boje trula visnja-braon. Znaci nist upadljivo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2009, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
Bez dugih noktiju sam kao bez kose....Sticajem okolnosti dok sam bila mladja, a i zbog sporta nije bilo dozvoljeno imati nokte. Kako sam prestala da se aktivno bavim sportom tako sam i nokte pustila. Dugo je bio problem grickanja noktiju, pa smo i to prosli sa kojekavim lakovima za nokte i sa kremicama. Bila je i faza bacanja para na nadogradnje, uzalud tipse i gel. Sad imam super cvrste i duge svoje nokte koji ne smetaju ni meni a ni okolini :D 8) boja , naravno crvena ili french

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Ajd kad smo vec kod noktiju, da ispricam sta mi se danas desilo. :D Danas ja setam u gradu, i jedan deda ide usuprot mene , ja drzala flasu vode u ruci,i on meni kaze "Lijepi nokti (Schöne Fingernägel)!! :confused1: :confused2: :confused3:
A imam neki lak boje trula visnja-braon. Znaci nist upadljivo. :D Nokti jesu lijepi :D , ali da mi to kaze neki deda, koji jos i ne izgleda sav svoj... Slika

E svasta... Slika

e leona, jesi neka! pa znas li sta to znaci?! znaci da su ti nokti tako lepi da ih je i coravi dekica primetio! 'de ces veci kompliment?! :D

ja definitivno trebam da se povucem sa ove teme. moja iskustva su 0!

nicole, kad si vec spomenula duzinu nokatne ploce, moja je mala, tj. kratka, tako da mi dugi nokti lepse stoje od kratkih, ali avaj...! :cry: i onda kad ih nalakiram jakim lakom, nokti mi izgledaju ko tufnice!!! why, god, why?????!!! :cry:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
nicole, kad si vec spomenula duzinu nokatne ploce, moja je mala, tj. kratka

E to je već drugi par opanaka, onda stvarno moraš imati duge nokte ali eto ne možeš... Šteta :(

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Imam prirodno duge i ovalne nokte. Kada pustim dužinu nokta ko 2 mm to djeluje kao dugačak nokat.
Četrvrtasti frenč mankir mi ne stoji jer to nije moja forma nokta, čak mi nokti u tom obliku pucaju.
Imam zahvalne i neproblematične nokte.
Lakovi kako kad, nekad jarkih boja a nekad neupadljivih.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2009, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nicole je napisao:
veverushka je napisao:
nicole, kad si vec spomenula duzinu nokatne ploce, moja je mala, tj. kratka

E to je već drugi par opanaka, onda stvarno moraš imati duge nokte ali eto ne možeš... Šteta :(

sto me utesi! :cry:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Nemam rijeci............

Prikačeni fajlovi:
feetaj1.jpg
feetaj1.jpg [ 37.74 KiB | Pogledano 1100 puta ]

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
aaaa fuuuuuuuuuuuuuuj,ja bih joj i noge otkinula :pukeright: :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Vidjeh taj posljednji modni krik na prstima Azijatkinja ( njih 5, sve su imale kandze). Uzivo izgleda jos odvratnije.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2009, 20:43
Fuj, fujova! Sad kad sam ovo vidjela, moram i ja reći nešto. Nema mi ništa gore i odvratnije nego dugi nokti na nogama. Tu ne pomaže ni frenč, ni cirkončići. To me podsjeća na onaj veliki nokat na malom prstu što muškarci puštaju! Bljaaaaaaak!
Volim duže nokte na rukama 8) i meni su uvijek nalakirani. Jako mi je bitno, ako je već neki tamniji ili upadljiviji lak, da nokti budu uredno nalakirani. Najviše volim svijetle ružičaste nijanse a kad izlazim onda su uglavnom crvene ili tako neke upadljive boje. Nikada nisam išla na nadogradnju jer mi nokti brzo rastu :scratch: i čvrsti su. Mada, što se mene tiče, najbitnije je da su nokti lijepo oblikovani, čisti :sleepy5: i bez zanoktica, lak manje-više. Listanje noktiju može se spriječiti, vitaminima i kremema,a turpija za nokte ima na svakom ćošku. Toliko, za sad :toothy4:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo zlo na nogama sam vidjela lično u jednom salonu u BL i nisam mogla a da ne prokomentarišem da mi je baš grozno, ali eto, toj dami se svidja... Prvo nisam mogla da verujem da će raditi nadogradnju noktiju na nogama :roll:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Maj 2009, 20:43
Hehe, ako je dama radila nadogradnju prije ovog zahlađenja baš se zeznula, sigurno su joj se smrzli šareni noktići!

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Bljak! :confused1: Kad je riječ o noktima na nogama, tu se držim pravila - što prirodnije i što manje upadljivo.
Ja upravo svoje ručice nalakirala tamno plavim. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frkyyy je napisao:
Hehe, ako je dama radila nadogradnju prije ovog zahlađenja baš se zeznula, sigurno su joj se smrzli šareni noktići!

Vidiš o tome nisam razmišljala :o ono čudo joj ne može u cipele :lol: :lol:
Nisu ovako dugi kao na ovoj slici ali opet su dugi :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]