banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 11:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2009, 07:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
ako voliš stjenovite plaže da peškira nemožes staviti, prenabrijane cijene i da ti DJ gasi muziku u 2h jer smeta turistima koji spavaju onda izaberi grad Hvar!

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Za plaze i cijene - istina. Cijene su vece jer dolazi "elita". Velika marina je na paklenim otocima (preko puta Hvara) pa kojekakvi lovatori obitavaju po Hvaru. Obavezno se popeti na tvrdjavu iznad grada. Pogled je predivan. Na paklene otoke. Za muziku i gasenje ne znam. Ne znam kako je u Hvaru, ali u Jelsi ima diskoteka, koja radi do 4-5. Par kafica koji ostaju otvoreni dok ima gostiju. Slasticarne zatvaraju ranije.
Plaze su u Jelsi (ranije sam navela) po svacijem ukusu: pjescane, betonske, stjenovite, borove...ko kako voli :) Idealne za picigin, odbojku u vodi i ostale zajebancije. Ko voli FKK, ima ostvor Zecevo, raj za nudiste. Imas opciju iz Jelse katamaranom na jednodnevne izlete na Bol. 40 kuna povratna, cijeli dan na Zlatnom Ratu (ko voli sitne kamencice u gacama) :)
Sva mjesta sa "one" strane ostrva prema otvorenom moru (Zavala, Ivan Dolac, Hvar) su lijepa, ali manjak im je plaza. Dok na strani prema kopnu (Jelsa, Vrboska) imaju vise pristupacnijih plaza.

Ko hoce za male pare na Hvar, nek ceka zimu. Tamo kad padne snijeg ili je temperatura ispod 0°C - besplatan smjestaj u hotelima :D :D

"Promidzbeni program za Hvar" :) Elem, kako god, lijep provod gdje god odete ovog ljeta :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam smještaj platila prejeftino... 100 kuna noć, kod neke bakice, odmah kod crkve na trgu - znači centar centra. Sve ostalo jest skuplje, al meni je more tamo predivno i prečisto, jedva čekam ponovo ići...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 15:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma ima mijesta perverzija ziva za koja niko nezna sem mene ebes ta izvikana mijesta:))

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

npr.?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 19:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

evo jedna destinacija mnogima nepoznata druga strana poluotoka peljesca znaci strana koja gleda prema otvorenom moru...fenomenalne pjescane plaze kao africke lude uvale....haos...ja sam bio u mjestu malom zuljani dve prodavnice i dva restorancica....full...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 19:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

evo jos jedna posto vidim da vas ima koji vole Hvar...evo meni se n.p.r. svidjelo malo mijesto Ivan Dolac poznat po kvalitetnom vinu...dve prodavnice jedan kafic i jedan restoran sa cijenama manjim nego u Banja Luci....apartmani extra sredjeni...imas osjecaj kao da si na kraj svijeta:))

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 09:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Pashman je takodje lijep :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 09:24 
ej ja sam kontala otici do pasmana, koja su mjesta najljepsa... kakav je tkon?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2009, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HeAd je napisao:
evo jedna destinacija mnogima nepoznata druga strana poluotoka peljesca znaci strana koja gleda prema otvorenom moru...fenomenalne pjescane plaze kao africke lude uvale....haos...ja sam bio u mjestu malom zuljani dve prodavnice i dva restorancica....full...

Idi na Lastovo :D LAstovo je najljepše mjesto na kojem sam bila, nema gužve, mi smo kampovali.. JA idem na Lastovo Otok Glazbe, svake god se održava u avgustu.. Sve džaba. Na ostrvu ima 1 konoba s puno dobre hrane i dobroh vina koje je litra i po 20 kuna...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 09:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
Gledam ovih dana po netu smjestaj za dvoje u Primostenu, znaci soba/apartman. Skoro nista ispod 50€ dnevno, poneka soba za 40€. Apartmani pocinju sa 50€, uglavnom se krecu izmedju 60 i 80. A sjecam se da sam prije 4-5 godina imao smjestaj za manje od 20€ (!).

Jesu cijene stvarno toliko skocile ili su samo na netu tako napucane? To prije 4-5 godina sam otisao autom i tamo, tako reci "na ulici" nasao smjestaj...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
Ja se zadnjih dana ubijam od potrage za apartmanom za dvije osobe a da je ispod 40EUR (pocetak avgusta = duplo vece cijene). Nakon stotinjak upita, mailova itd, nadjoh apartman u Vodicama za 30EUR (tv/sat, klima, kuhinja, sporet, fridz itd.). 500m od mora, 150m od centra Vodica! Rezervacija pala, ja sretan! :) nije bas uz plazu, al upada u budzet

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2009, 22:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

bio sam pre 20 dana u vodicama...more ruzno plaza ruzna...puno je i 30 eura za to njesra...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 08:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
40 eura po osobi ili 40 eura za 2 osobe ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 10:03 
vodice su meni extra, idem svake godine.. bas mi je super.. a i ja sad nesto kopam, sve je bas otislo previse.. hocu neke nove destinacije, nigdje apartman ispod 60 eura koji bi mi odgovarao.. bome su se ove godine bas pobezobrazili.. i nista vise nema u sedmom mjesecu, sve puno..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
ja sam dviej godine isao na Peljesac, Trpanj.
penzionersko mjesto, dusu dalo da se odmoris. predugacka setalista, ima svega, ima jedno disko i par kafica na rivi sto rade dokasnije.
i nije skupo. ja placao apartman 25 ili 30 eura. ne mogu se sjetiti. jednomm sam bio van sezone, u junu i bio je 20 eura.
kokteli su haos...
ponijeli smo od kuce meso, krompir, paprike i tako to. doduse, dole smo kupovalii ribu.
i bas sam se odmorio. nema guzve, sto mi je najbitnije, kad dodjes na plazu da nemas gdje da peskir stavis.
i da ne ponavljam svako malo "e, dje si, sta ima?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 10:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Maj 2008, 07:53
noriginal je napisao:
Ja se zadnjih dana ubijam od potrage za apartmanom za dvije osobe a da je ispod 40EUR (pocetak avgusta = duplo vece cijene). Nakon stotinjak upita, mailova itd, nadjoh apartman u Vodicama za 30EUR (tv/sat, klima, kuhinja, sporet, fridz itd.). 500m od mora, 150m od centra Vodica! Rezervacija pala, ja sretan! :) nije bas uz plazu, al upada u budzet

E kad bi to nasao u Primostenu... Bio bih i ja sretan :)
Ja picim sredinom jula, ali cijene su iste kao i u avgustu

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 10:53 
i ja cu sredinom jula.. do sad sam uvijek isla na vec ustaljena mjesta i smjestaj... a sad bih dole oko makarske, gdje nisam isla, a nigdje nema mjesta.. ako znate nesto javite, mora biti blizu mora..

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
majlili je napisao:
i ja cu sredinom jula.. do sad sam uvijek isla na vec ustaljena mjesta i smjestaj... a sad bih dole oko makarske, gdje nisam isla, a nigdje nema mjesta.. ako znate nesto javite, mora biti blizu mora..

i jeftino majlili,nemoze se sad trositi puno kad je kriza :D

Ma Makarska je zakon......zivot nocni,kupanje i sve je bas ok,samo tamo nema odmora :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2009, 13:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

jos ako se zoves ISMET ili MUJO ludlo ti bude...hehehhehe....pisam se na MA

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]