spotting scope1 je napisao:
Citiraj:
A zasto na temi o bilo kojoj vecoj manifestaciji mora doci do ovakvih postova?Uvijek se nadje delija ko se dotice politike.
Prva stvar,lako je sjediti za kompom i optuzivati sve redom.Hajde ti organizuj svjetsko prvenstvo i dovedi u grad 35 reprezentacija svijeta?Znas pljuvati,hajde uradi nesto ako nisi zadovoljan ovim sto drugi postizu.
.
Koliko god SPEKTAKULARNO Svjetsko prvenstvo zvucalo, sa 3.000 000 KM nije ni najmanji problem organizovati ga.
Citiraj:
Druga stvar,kao da vec niste navikli da se kod nas uvijek obrne koja para.
Znaci, nemos' vjerovat' - sta sad ovo treba da znaci? NAVIKNIMO se na korupciju i je*anje u zdrav mozak, jer to kod NAS MORA BITI TAKO?
Pa i bice dok ima ovaca kao sto si ti.....
Pod jedan (a mogao bi to i za ubuduce da naucis,trebace ti) res non verbi.Nije ni namanji problem organizovati SP...pa hajde junacino organizuj ga.Sta ja imam od tvojih rijeci!Ili si toliko siguran u svoje sposobnosti,da nisi neki ministar,samo si ovde na forumu inkognito pa nas lozis malo,a?Ali mene budale,zaboravih,vazno je samo ispljuvati vlast,iskaliti ono malo buntovnistva iz sebe,nikada ne cijeniti ono sto se uradi u ovom gradu,jer si negdje procitao da je neki politicar ukrao 100 hiljada maraka pa si sad bijesan i moras svaku temu upropastiti svojom kritikom.
Pod dva - Da,navikni se.A ako vec NECES da se naviknes o PASTIRU presposobni,ucini nesto!Uclani se makar u mjesnu zajednicu,pa im tamo prosipaj nezadovoljstvo,pa kad uvide koliko si sposoban,mozda ti i daju da organizujes krecenje zgrade ili instalaciju lifta.
Ali da,mene budale,pa ti vec cinis nesto protiv korupcije,politicke vlasti i gladi u svijetu - sjedis za forumom i pljujes.Stvarno si potencijal,harizmaticni vodja moderne revolucije - nesto kao novi Mandela.