banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2009, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Argentinci najjaci ubjedljivo.Nakon njih Brazilci i Slovenci.Slovenci se uhvatili harmonike i citav dan :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
socialbug je napisao:
bigman je napisao:
socialbug je napisao:
Tako i ja kažem, mrš svi u Kanjon i ne misli hoće li ti otac, komšija, ostati bez posla... Gajbušu na rame, urlaj (ako znaš zbog čega i zašto urlaš), gotivi se sa argentinskim macama i full gotiva... :lol:

Не, остани у кући и мрзи. Редом. Све.
Док си у кући, не пропусти да сваку ставку живота повежеш са политиком, како би исту могао бесумучно развлачити квази аргументима, "провјереним" информацијама, теоријама завјере и слично...

Otkud ti to da ja mrzim nekog? Ako je mržnja pisati činjenice (rafting je amaterski sport, totalno bezvezan posmatraču sa strane - čisto gubljenje vremena) onda zaista mrzim sve odreda :lol:

Да, као милион других спортова. Ниси рекао ништа ново и револуционарно.
Даље, посматрање било којег спорта је губљење времена. Неко воли са једним, неко са другим спортом, неко ипак са десетим да губи вријеме...
Ако сви знамо (а знамо) да је то аматерски спорт и да обично не привлачи публику у великом броју, а само ти и још пар ликова то непрестано понављате, то ми говори да имаш огромну жељу да умањиш, омаловажиш и упрљаш овај догађај (са све "рекла казала" аргументима). Ја га не дижем у небеса, јер сам ВРЛО ДОБРО свјестан рафтинга као спорта, али покушавам у томе наћи што више добрих ствари (а има их, Богу хвала) за мене и околину у којој живим. Овако лијепих ствари, макар у спорту, код нас је веома мало и ја подржавам и радујем се сваком првенству (поготово свјетском), макар оно било и у кликерању.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Ako argument 3 miliona maraka za amaterski sport nije dovoljan tj. rekla kazala , onda ću i ja sutra organizovati svjetsko prvenstvo Pljuvačina na Vrbasu, discipline: sprint, "hed tu hed", maratonsko pljuvanje, pljuvanje sa preponama i naravno hoću i ja tri miliona a ti možeš doći i urlati do mile volje, biće par obojenih, dovešću neke žene strane, otvor će biti na kastelu uz Cecu, a zatvaranje će biti isto na Kastelu uz Madonu odgovoara ti?... :lol:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
socialbug je napisao:
Ako argument 3 miliona maraka za amaterski sport nije dovoljan tj. rekla kazala , onda ću i ja sutra organizovati svjetsko prvenstvo Pljuvačina na Vrbasu, discipline: sprint, "hed tu hed", maratonsko pljuvanje, pljuvanje sa preponama i naravno hoću i ja tri miliona a ti možeš doći i urlati do mile volje, biće par obojenih, dovešću neke žene strane, otvor će biti na kastelu uz Cecu, a zatvaranje će biti isto na Kastelu uz Madonu odgovoara ti?... :lol:

:lol: :lol:
Taman nece biti frke sa prevozom :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
I proda li ti danas išta?? :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bio kratko danas .. otisao autom do Krupe .. parkirao na parking i onda do Buka (ili kako ga voditelj programa zove Bijeli Bukos :lol: ) autobusom. U oba slucaja (tamo i nazad), autobus sam cekao ~5min. Put ka Buku je bio krkljanac, ali srecom ne traje dugo. U putu nazad, autobus je bio poluprazan.

Sto se samog takmicenja tice, moja iskustva su pozitivna. Head to head takmicenje je meni bilo interesantno, pogotovo kada ekipe budu izjednacene.

U svakom slucaju, otici cu sigurno i u subotu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
nocna obavezno!!!!... 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
V@nja je napisao:
U svakom slucaju, otici cu sigurno i u subotu.

pcelica_501 je napisao:
nocna obavezno!!!!... 8) 8)

Још само знак распознавања да успоставимо. 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:40 
socialbug je napisao:
majlili je napisao:
ako odes u kanjon, ostace ti cale ili neko bliznji bez posla.. :confused2: cuvajte se ljudi, to je opasna uzrocno posljedicna veza.........

Ovakvu primitivnu misao izgleda je samo tvoj mozak je u stanju sročiti i pogrešno interpretirati ono što je napisao (napisao sam nemoj da misliš o a ne nemoj da idešjer)... Tako da te svoje primitvne misli ostavi za one kod kojih prolaze (kolege sa posla, muž i sl.) Za prostu svjetinu, kojoj je mozak podešen samo da misli na trenutna zadovoljstva, zaista je primjenjivo staro pravilo PANEM ET CIRCENSES... ;)

kako je tvoj mozak ili sta vec imas u toj glavi podesen, skoro svi na forumu su se sami uvjerili....

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:42 
i ja cu u subotu.. mada mislim da ce bas biti krkljanac.. kontala veceras, ali vrijeme me smetnulo... mislim da cu se sutra odvozati da vidim sta ima.. ide li ko sutra?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
A gde misliš sutra?? U Foču?? :D DOleko je, bolje čekaj subotu :D

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sutra ekipe idu na Taru .. jedino mozes otici u onu kafanu u Karanovcu .. sjesti pokraj Vrbasa .. meni je i tamo prekjuce bilo super :D bigman .. nek' se prijave svi forumasi koji ce biti u subotu tamo .. lako cemo se onda naci

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:49 
u focu, nego sta.. ma ne, odvesti se da vidim, sta je i kako tamo.. jer nisam bila do sada, a kontam nece sutra biti kolaps i guzva..

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sutra vjerovatno saobacaj do Buka nece biti blokiran. Mada, staza za "slalom" voznju je i prije Krupe, cak i da je put do Buka blokiran, mozes je vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
majlili je napisao:
i ja cu u subotu.. mada mislim da ce bas biti krkljanac.. kontala veceras, ali vrijeme me smetnulo... mislim da cu se sutra odvozati da vidim sta ima.. ide li ko sutra?

Neces verovati... idem ja :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Danas je bilo ok po meni. U pocetku je stvarno bilo problema sa prevozom, vecina buseva je kasnila, ali kako je dan odmicao i to se sredilo. U subotu bi sve trebalo biti ok, a i puno je blize staza za slalom od staze za sprint :) Hvala Bogu pa sutra ne idem u Focu, ima da odmaram uz Vrbas :)) A nocna trka ce biti perverzija, probe su bile odlicne, trka moze biti samo jos bolja :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
U subotu poslije trke.. ce biti kakva zuraja? Dragi mi se nalozio na Brazilke pa sam mu dala slobodno to vece :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
ajkula je napisao:
U subotu poslije trke.. ce biti kakva zuraja? Dragi mi se nalozio na Brazilke pa sam mu dala slobodno to vece :D

Idem ja sa njim i ja cu ga cuvati :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nisam sumnjala :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2009, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Hm, nema zenske reprezentacije Brazila :) A ima zuraja svaki dan :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]