socialbug je napisao:
bigman je napisao:
socialbug je napisao:
Tako i ja kažem, mrš svi u Kanjon i ne misli hoće li ti otac, komšija, ostati bez posla... Gajbušu na rame, urlaj (ako znaš zbog čega i zašto urlaš), gotivi se sa argentinskim macama i full gotiva...

Не, остани у кући
и мрзи. Редом. Све.Док си у кући, не пропусти да сваку ставку живота повежеш са политиком, како би исту могао бесумучно развлачити квази аргументима, "провјереним" информацијама, теоријама завјере и слично...
Otkud ti to da ja mrzim nekog? Ako je mržnja pisati činjenice (rafting je
amaterski sport, totalno bezvezan posmatraču sa strane - čisto gubljenje vremena) onda zaista mrzim sve odreda

Да, као милион других спортова. Ниси рекао ништа ново и револуционарно.
Даље, посматрање било којег спорта је губљење времена. Неко воли са једним, неко са другим спортом, неко ипак са десетим да губи вријеме...
Ако сви знамо (а знамо) да је то аматерски спорт и да обично не привлачи публику у великом броју, а само ти и још пар ликова то непрестано понављате, то ми говори да имаш огромну жељу да умањиш, омаловажиш и упрљаш овај догађај (са све "рекла казала" аргументима). Ја га не дижем у небеса, јер сам ВРЛО ДОБРО свјестан рафтинга као спорта, али покушавам у томе наћи што више добрих ствари (а има их, Богу хвала) за мене и околину у којој живим. Овако лијепих ствари, макар у спорту, код нас је веома мало и ја подржавам и радујем се сваком првенству (поготово свјетском), макар оно било и у кликерању.