banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2009, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
BLAF77 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
blaf, lako je kad samo vozis u lokalu

Vozim i na otvorenom, ljeti posebno.

I ja... Svako malo par stotina kilometara autoputa u komadu... Tako da mi ti jeftini brisaci na velikim brzinama ne pomazu uopste...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Dobro znam taj problem - pri brzinama ~160 vecina brisaca "leti" iznad sajbe bez pritiskanja. Ranije sam na autu imao one sa "spojlerima" i ponasali su se sasvim OK. Zadnje 2 godine vozim sa brisacima koji su citavi izradjeni od gume (kao Aerotwin) i nema najmanjih problema sa efikasnoscu cak i pri >200.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ha, da je bar 160... Zbog nisko polozenog vjetrobana kod mene preskace vec na 130... Sa druge strane, ako bas nije neka jaka kisa i ne trabam ukljucivati brisace...

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2009, 22:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ovi aerotwin uopste nemaju tih problema, ni ovi sa spojlerom. Al recimo fiestu kad vozis 140 sto je skoro max brzina i ukljucis brisace oni se jedva vrate:))

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 01:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Na jednom zelenom Twingu je danas zloupotrijebljen auspuh za unistavanje asvalta ispred Pingvina pa sve do filozofskog i dalje na parking, a ovde niko nista ne prijavljuje, paaa...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
BLAF77 je napisao:
Na jednom zelenom Twingu je danas zloupotrijebljen auspuh za unistavanje asvalta ispred Pingvina pa sve do filozofskog i dalje na parking, a ovde niko nista ne prijavljuje, paaa...

nisam ja ,ne "silazim" cesto u grad:lol: nego,ako ko naleti na kakvu stop lampu,lijevu za twinga 2002 nek' prijavi 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 08:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
azdajica-ny je napisao:
BLAF77 je napisao:

nisam ja

:lol: :lol: :lol: :lol: Lazes, priznaj da jesi nije sramota :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imao je obe stopke, moram priznati, da ne grijesim dusu.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
azdajica-ny je napisao:
BLAF77 je napisao:

nisam ja

:lol: :lol: :lol: :lol: Lazes, priznaj da jesi nije sramota :lol: :lol: :lol:

ama rekla bih da sam ja,al' stvarno nisam,ne idem ja u grad tako cesto,od utorka do utorka :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
smucek je napisao:
To je ta sigurno:)). Kad vozis autoputem nocu i pospricas onda ti stopke izgledaju kao velike mrlje preko cetvrtine sajbe:))

e, to je i kod mene, sajba izgleda kao da je premazana nekom plastikom, ali kad zamahnu nekoliko puta, onda je ok, nije bas da ostaje mrlja...mozda je i kod mene kombinacija metlica i lose tecnosti....ko ce znati, tecnost kupila u Tropicu...
sad ce se forumasi medjusobno prepoznavati po masnim sajbama.. :)
NEGO, pitanje- skripi mi papucica kvacila , auhgrrrr, usi bole od tog ruznog zvuka..kako se to podmazuje ili gdje da odvezem da to srede?
imala bih ja jos nekih milion pitanja, ali to cu poslije, da ne trpam sve u jedan post.. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2007, 10:40
Ej društvo, sad da ne otvaram novu temu, postaviću ovdje pitanje.. Ne može se baš reći da je to "crklo" al eto-popucali su mi branici na golfu dvici, pa bih to trebao zamijeniti.. Može li me iko uputiti gdje da ih kupim?? Takođe i plastika od retrovizora je pukla... hvala.. poz

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Meni se upokojio akuLuMator :(
Zna li neko gdje su najpovoljniji, varta, black horse edicija, cini mi se... Ili neki iste cijene (do 80 KM) a da je kvalitetniji od Varte? Najslabiji mi treba, 45-ica.
Ovaj je nosen na punjenje, ali nema mu spasa, cim 1 dan ne vozis auto on se isprazni i mrtav :(

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 15:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Black Horse ti je najjeftiniji i radi godinama bez problema. Taj tvoj bi trebao kostati oko 50-tak maraka... Samo pazi na kojoj je strani plus, a na kojoj minus.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 16:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ja sam kupio horsa prije dvije tri godine i nije bilo problema, bio je oko 50 -60 maraka.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni je Varta izdrzao 5-6 godina, pa sam poslije zbog cijene uzeo Crnu kob`lu (Black Horse). Tad se moglo za stari dobiti nekih 10KM na otpadu, ali i u nekim prodavnicama su ga uracunavali u cijenu pa davali popust. Imaj i to u vidu i prodji Tranzitom onih par prodavnica, ne moras dalje jer su sve to iste cijene i akumulatori,sumnjam da ces negdje naci toliko jeftinije da ti se isplati hodati i traziti.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a onaj akumulator "servis" ili kako se vec zove dole u Boriku,ja sam platila 90km i god garancije,al' ne znam koji je :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Rakun_Slavko je napisao:
Meni se upokojio akuLuMator :(
Zna li neko gdje su najpovoljniji, varta, black horse edicija, cini mi se...

U tea Promesi su najjeftiniji :lol: ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 20:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

seven of nine je napisao:
NEGO, pitanje- skripi mi papucica kvacila , auhgrrrr, usi bole od tog ruznog zvuka..kako se to podmazuje ili gdje da odvezem da to srede?
imala bih ja jos nekih milion pitanja, ali to cu poslije, da ne trpam sve u jedan post.. :D

I kod mene skripi (ili struze) ma otkad je auto uzeto. Zvuk dolazi od opruge ili tako neceg na klatnu. Par puta sam podmazivao sa sprejom za oruzje koji djeluje par mjeseci pa onda opet. Mislim probati sa silikonskim sprejom, da vidim i to cudo. Ali opet ko zna sta je kod tebe (mozda je i sam lezaj pri kraju, a to je vec posao i trosak), a mozda je isto nesto bezveze kao kod mene...

Pitaj dalje...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
a onaj akumulator "servis" ili kako se vec zove dole u Boriku,ja sam platila 90km i god garancije,al' ne znam koji je :lol:

Kad je beg bio cicija :lol: Svi daju garanciju od min 1 godinu, ako ne i dvije

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2009, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
azdajica-ny je napisao:

Tudor :-? :-? :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]