banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 20 Apr 2009, 16:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2009, 14:31
Slazem se da ne treba bacati uplatnice,ali nije ih neophodno ni cuvati zauvijek.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 16:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Celine je napisao:
Slazem se da ne treba bacati uplatnice,ali nije ih neophodno ni cuvati zauvijek.

Nisam ni ja mislio zauvijek vec do prve registracije.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 16:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Je l s tim definitivno nema kalkulacija? Nikako da dodjem do definitivnog odgovora da li taj tronozac slika ili samo memorise??

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 17:43 
Početnik
Početnik

Ma ne treba ni do tada,znam pouzdano,prije par dana sam imala registraciju auta i niko mi nije trazio uplatnice da pokazem od placenih kazni.Ne znam kako ide s neplacenim kaznama,valjda po istom sistemu,samo sto moras prvo platiti,pa tek onda registracija :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 17:46 
Početnik
Početnik

Sto se "tronosca" tice,koliko sam cula "slika" i salje kuci na potpis i naplatu. :D :D :D Osim ako si peto auto u kadru,pa te previdi. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
smucek je napisao:
Je l s tim definitivno nema kalkulacija? Nikako da dodjem do definitivnog odgovora da li taj tronozac slika ili samo memorise??

Mislim da ne slika, ali ti odma' odstampa 'racun', tj. koliko se vozio, koliko je ogranicenje, gdje su te uhvatili i ostalo. Ne mogu se brisati podaci iz njega, bar mi tako rece policajac juce, kaze: "oprostio bih ja tebi, ali ne moze zbog radara".

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 17:57 
Veteran
Veteran

E hvala na odgovoru. Nekoliko puta sam prosao pored tih tronozaca, a vozio sam preko ogranicenja (zaustavili vec nekoga). Nikad mi nista nije doslo.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 19:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Celine je napisao:
Ma ne treba ni do tada,znam pouzdano,prije par dana sam imala registraciju auta i niko mi nije trazio uplatnice da pokazem od placenih kazni.Ne znam kako ide s neplacenim kaznama,valjda po istom sistemu,samo sto moras prvo platiti,pa tek onda registracija :)

Slusaj u 99% slucajeva uplatnica ce doci do onog kome treba ali nas sustav je takav da sve moras cuvati odredeno vrijeme. Ja kad sam placao kaznu i pitao zenu na salteru sta sad ona mi kaze cuvaj do registracije da imas dokaz o placenoj kazni.
Nije mi se jednom desilo da mi dode opomena da platim racun za tel. koji je vec placen ali posto cuvam odrezak jos me nisu zajebali a ima ih koje jesu bas zbog toga sto ne cuvaju placene racune.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Tommy Vercetti je napisao:
Ne mogu se brisati podaci iz njega, bar mi tako rece policajac juce, kaze: "oprostio bih ja tebi, ali ne moze zbog radara".

Kao sto se ne mogu brisati snimci presretaca pa smo sa 60km/h prekoracene brzine dosli na "ne vezanje pojasa" :D A slucaj prije toga, uz malo price i poznatog tate do "telefoniranja u toku voznje" :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Za bijelog golfa i brisanje kazne znam da moze, provjereno (;

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I golf i polo. Samo mi nije jasno u cemu je caka. Likovi ne uzimaju novac samo ti napisu manju kaznu?!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jel` ima i Polo sa kamerom? Znam bijeli golf V, znao sam mu i tablice, ali ne znam za polo. Prije je bio golf IV.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
ajkula je napisao:
Tommy Vercetti je napisao:
Ne mogu se brisati podaci iz njega, bar mi tako rece policajac juce, kaze: "oprostio bih ja tebi, ali ne moze zbog radara".

Kao sto se ne mogu brisati snimci presretaca pa smo sa 60km/h prekoracene brzine dosli na "ne vezanje pojasa" :D A slucaj prije toga, uz malo price i poznatog tate do "telefoniranja u toku voznje" :lol:

Tako je to .. baustelci dodju u grad .. pa divljaju po putu :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dok nam je tata na koje se izvlacimo.. A i na meso se dugo ne ceka :D

:lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 22:35 
Veteran
Veteran

I ja znam za golf, otkud sad polo. Jos ako je sdi eto veselja:))

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo sam se sme'la. Golf je bio u oba slucaja. Prvi put sam previse u vozaca gledala :oops:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajkulo, jesi parkirala u petak ili subotu navece ispred bivseg Amadeusa? Vidio sam neku belu ladju sa njemackim tablicama.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bivseg cega? :)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajooj, nije Amadeus. Mozda je Mocart bio. Ne radi mozak, nikako da se sjetim ni starog ni novog naziva. Poslije San Rema, sljedeca kafana kad krenes ka Face.
La Nina se zove sad.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2009, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

La Nina? Nisam to ja bila.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]