BSE je napisao:
nekoliko pitanja, ako info_elti ne bi bio problem odgovoriti :
- zasto u vecernjim casovima na kanalima iz srbije svakih 15 min. se pojavi meni ?
- kad ce se vratiti titl na Travel?
- slika na FoxCrimeu je u ponedjeljak (cini mi se) bila sasvim solidna, dok je od utorka opet uzas
- da li se vec sastavljaju paketi za digitalnu ?
- zasto postoji razlika u kanalima na catv i mmds?
Ovih dana su se reprogramirale kartice stare godinu dana i to je bio razlog, da se je pojavio meni na ekranu, nema razloga da se na istom kanalu pojavi meni do sledeceg reprogramiranja kartice, koje sigurno nece biti tako cesto.
U ugovoru je definisano koji procenat titlova mora biti a nisu stvorene obaveze da najave unapred koje emisije imaju titlove. Tako da su sebi dali za pravo da to zavisi od njihove dobre volje. Trenutno ih nema ni na jednom jeziku i u drugim drzavama.
Fox Crime je na visokoj frekvenciji i ima vece gubitke nego drugi kanali, tako da je moguce da je kod nekih korisnika slika slabija zbog nizeg nivoa tog kanala, pozovite servis u vecini slucajeva oni mogu resiti taj problem sa Fox Crime.
To sa paketima na digitali,trenutno je prvi i osnovni problem Dvb-c tv aparati, a izbor programa izvrsicemo odmah posle rjesenja tog problema, ponude tv programa imamo vec na stolu.
Sto se tice mmds, trudicemo se da osnovni paket mmds bude slican catv semi, postujuci cinjenicu da kabal moze ponuditi neogranicen broj kanala dok mmds negde oko 80 kanala, pa ce razlike biti, medjutim ugovori su univerzalni sto znaci korisnik ce moci otkazati mmds i prikljuciti se na nas kabal, cim kabal dodje do njega bez ikakvih dodatnih troskova. Planiramo u dvije naredne godine pokriti 70 % podrucja sadasnjeg MMDS-a, a sa mmds-om cemo pokrivati nova podrucja udaljena od Banja Luke i Prijedora.