banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 13:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2009, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ово је акција Делија, а не функционера, финансијера, и остале гамади у клубу. Ни једног тренутка не сумњам у њихову искреност. Милион акција су покретали, за повријеђене, сиромашне и традиционално скупљају за Косово. Они ће и располагати са новцем и нико други. Звезда нам је толико дала и среће донијела, и најмање што ми можемо за њу да учинимо је ово. Без много филозофије, купим чланску (20 КМ на годишњем нивоу+карте 50% јефтиније), и потрудим се да што више пута у току године одем на утакмицу. Ово што су написали дјелује импозантно, дјелује охрабрујуће. Уз максимално залагање свих, може се спровести. Надам се да ће се то маркетиншки добро покрити, поготово дијаспору!

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 07:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Тих двајес марки годишње, то је мање од двије мјесечно. Те паре, кад да маса људи, могу много да помогну клубу, а ако пропадну (увјерен сам да неће!) нећу бити ни гладан ни жедан. Ако Север зајебе и муне паре, онда гасити клуб - а то се неће десити. Не вјерујмо овима, не вјерујмо онима - коме ћемо вјеровати? На тај начин нећемо ништа направити. Права ствар била би да се у овом сложе и навијачи и клуб и ветерани, како би акција имала стопостотан кредибилитет!

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
bigman je napisao:
Ово је акција Делија, а не функционера, финансијера, и остале гамади у клубу.

Мало појашњење...

Ово није акција Делија, ово је акција коју су иницијално покренуле Делије! Идеја је да и људи који себе не доживљавају као Делије (већ као обични навијачи ФКЦЗ) буду учесници ове акције.

Глупо је и неозбиљно да људи заузимају негативан став о акцији (па и апсолутно позитиван став) након једне конференције за штампу. Ово је за сада само идеја коју треба конкретизовати. Људи који су изложили ту идеју су се појавили јавно и стали иза те акције именом и презименом. Није идеја да Шурбатовић или Црвко одлучују о прикупљеним чланаринама, идеја је да на челу Клуба навијача буде група људи који имају и професионални и морални дигнитет (нису џабе споменули покојног Љубу Тадића, замислите да је је он на челу Клуба навијача и да је он особа која брине да се те паре не потроше на погрешан начин)!

Дакле, још смо далеко од почетка прикупљања пара (учлањења у Клуб навијача). Клуб треба бити правно лице, дакле мора имати осниваче, статут, овлашћена лица (која га представљају на примјер на суду или у банци), управљачке структура, контролне структуре... Све то треба бити урађено на један транспарентан начин!

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 07:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Misdongarde je napisao:
Ако Север зајебе и муне паре, онда гасити клуб - а то се неће десити. Не вјерујмо овима, не вјерујмо онима - коме ћемо вјеровати? На тај начин нећемо ништа направити. Права ствар била би да се у овом сложе и навијачи и клуб и ветерани, како би акција имала стопостотан кредибилитет!

Око повјерења...

Има тих прича "Звезда купила вођама станове", "Шурбатовић муљао у политици" и друго... Ко у то вјерује, нека вјерује!
Наравно, наивно би било тврдити да су у групи људи који чине језгро Делија све фини мамини синови ("ми нисмо цвећке ни цурице и знамо добро своје грехове"), али група као група јесте увијек доносила праве одлуке (од подршке ФКЦЗ преко супротстављања режиму С. Милошевића до хуманитарних акција за Србе на Косову).
Не тражи нико да навијачи ФКЦЗ вјерују неком од оних људи који су били на конференцији за штампу. Кад се Клуб навијача формира, људи треба да процјене ко је на челу Клуба, ко доноси одлуке и како... Учлане се, уплате 10 евра за прву годину... Најважнији ће бити почетак, како ће се та средства потрошити првих година. Тиме ће се изградити повјерење међу навијачима и тиме се стварају претпоставке да Клуб навијача постане дјелом и власник ФКЦЗ (као што су Реал и Барселона који су споменути).

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Мало појашњење...

Ово није акција Делија, ово је акција коју су иницијално покренуле Делије! Идеја је да и људи који себе не доживљавају као Делије (већ као обични навијачи ФКЦЗ) буду учесници ове акције.

Ја сам навео линкове који су обавезни да се прочитају ако се жели дискутовати о овоме и ко прочита, знаће шта сам мислио рећи. :wink:
односно:
Citiraj:
„Удружење навијача Делије Север, које чине све навијачке групе, оснива ново правно лице: КЛУБ НАВИЈАЧА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ. Ово из разлога зато што се можда сви навијачи Црвене звезде не осећају припадницима Делија. Чланови Скупштине оснивача новог удружења би били и навијачи, јавне личности, експерти, ветерани, људи из клуба... Председник такође мора да буде неко од интегритета и проверени Звездаш. Неко као што је то некада био, на почетку поменути, Љуба Тадић, а који би уједно био и овлашћено лице за располагање прикупљеним средствима, а по одобрењу УО Удружења.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 09:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Koliko mu možemo vjerovati? :evil3: Da li se možda uvlači navijačima, kupuje sebi još vremena ili istinu zbori? Možda nije isti ko ćaća mu... :lol:

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-13-04-2009/zvezda-ce-biti-kao-barsa

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2009, 20:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2009, 09:36
http://www.oaza.rs/sport/delije/other/p ... ljenja.pdf

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Добривоје... Звездин предсједник... амерички конобар... филмска звијезда!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VuEw95yYPE4[/youtube]

http://www.imdb.com/name/nm0848931/

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 09:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Uzmi me za kuma ili starog svata ili za djevera ako nemas brata :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.crvenazvezdafk.com/sednica-u ... ontent.htm

Citiraj:
Na večerašnjem zasedanju, usvojene su ostavke potpredsednika Vladimira Jugovića i člana Upravnog odbora Dušana Sekulića, a za novog člana UO izabran je Slobodan Radojčić, generalni direktor "Tojota Srbija".

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
"Avalica" otvara vrata fudbalerima Zvezde

Kafana "Avalica", popularna pogotovo među navijačima Crvene zvezde, mogla bi da bude spas za izgladnele fudbalere kluba iz Ljutice Bogdana.
Naime, vlasnik kompanije "Ekonomika trejd" i restorana "Avala", koji se nalazi prekoputa stadiona Zvezde, Milan Pejić, ponudio je fudbalerima crveno-belih da se ubuduće besplatno hrane u njegovom ugostiteljskom objektu, piše "Politika".
"O tome sam obavestio predsednika Zvezde Den Tanu. 'Avalica' je oduvek bila nezaobilazna stanica svih zvezdaša i zato od srca želimo da pomognemo voljenom klubu koji je u teškoj situaciji", rekao je Pejić, koji je svojevremeno bio fudbaler ćuprijske Mladosti, OFK Beograda, kao i predsednik Šahovskog kluba Crvena zvezda.
Zvezda je u ogromnim finansijskim problemima zbog čega je jedno vreme bila zatvorena čak i klupska kuhinja. Pojedini fudbaleri, poput Slovenca Mirnesa Šišića obelodanili su potom da neki mlađi fudbaleri nemaju novca za hranu, a to je predsednik Zvezde Den Tana demantovao.
Najnovija vest (zapravo to i nije vest) jeste da je račun Zvezde u blokadi i to još od 9. marta.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 14:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
ПАСКАЛИС ПАПАДОПУЛОС, МЕНАЏЕР ПАРКЕРА И ИСАХА, ПОРУЧУЈЕ:
Срећни су у Звезди
Чекају да им се исплате дуговања и не планирају никаква спектакуларна бекства

Све док се у јавности не појави неки „опипљив" доказ, „јурцање Звездиних челника аеродромом Никола Тесла за Бернардом Паркером и Мохамедом Авалом Исахом" остаће предмет прича, али и спрдње свих оних којима црвено-бело није омиљена комбинација, а, на штету нашег најтрофејнијег фудбалског клуба, вицеви се математичком прогресијом умножавају.
Ипак, у циљу разоткривања праве истине (или бар колико је могуће), после очевидаца који се куну да су у згради београдског аеродрома Ивић и Тана „урлали" како би умолили зимска појачања да се врате и клуб дуге традиције лише додатног бламирања, до Паркерових изјава „да се у Звезди никоме ништа не дугује", окренули смо број агенције за коју ради Мајк Макаб, човек који се представља као менаџер споменутих фудбалера. Одговор који смо и очекивали гласио је:
- Господин Макаб није у канцеларији, а што га тражите?
Када смо изустили имена бивших играча јужно-афричких Танда Зулу Ројалса и Амазулуа, љубазна секретарица нам је дала број Паскалиса Пападопулоса, рекавши да је он задужен за обојицу фудбалера.
- Чим сам видео позивни број +381 знао сам одакле ме зову. Претпоставио сам и зашто - рекао нам је пре него смо се и представили господин Пападопулос.
Ради се о покушају бекства Паркера и Исаха из Србије. Потребна нам је ваша верзија, јер овде свако прича шта стигне и неће бити чудо ако се појави да су обојица кренули у разгледање туристичких атракција оближњег Сурчина, али су пре тога на аеродром свратили по сендвич и кафу.
- Нема истине у причама око покушаја бекства. Па, ја сам их, на моју одговорност, довео у Звезду, јер је то клуб велике традиције и имена које се и даље препознаје у Европи.
Прича се да је ово био ваш „одличан маневар", те ће сада Звезда експресно морати да изврши бар део облигација везана за ову двојицу фудбалера...
- Нека пише ко шта хоће, а ако су Паркер и Исах били на аеродрому... Не знам шта су тражили. Ја сам пре десетак дана био у Београду и знам каква је ситуација у клубу. Па, ни у осталим државама није ништа боље. Неки имају начин да проблеме реше брже, док неки тек праве системе. Ово је коначна верзија, а не званичан или незваничан став Агенције. Паркер и Исах су играчи Звезде и потпуно су посвећени, а морам и да додам срећни, што играју у тако великом клубу. Друга је ствар што су другачије расположени због чињенице да им Партизан бежи много поена. Чекају да им се исплате дуговања и не планирају никаква спектакуларна бекства, нити се ја бавим претњама - завршио је Пападопулос.

Правда

:evil3:

Тући Смедерево! Ипак, вјероватно се ради о доста јачој екипи од Баната, тако да треба очекивати најјачи састав од почетка. Почиње за 20 мин, комбиновани пренос ће вјероватно бити на

http://www.radiobeograd.rs

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 15:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vodimo 1:0, dao Kleo iz voleja sa ...

Dva nuuuuulaaaa, opet Kleeeoooooo, vugelom 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 16:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

4-1, kraj. Kleo 2, kapiten 2 evrogola (po radio komentatoru). 8)

Daj, Slavko!!!! Penali Napredak - Sevojno :lol:

Ideeee iiiiiiii Slavko Perović za 1:0. 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 16:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Фино, Клео 2, Капитен 2. Идемо даље.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Lagano... idemo dalje

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 16:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dao i mali Bina. Evo sad izgleda odlučujući penal, 5-4 za Napredak. Idemo iiiiiiii gol. Nastavlja se izvođenje. :confused4:

Eeee, evo šanse da Sevojno dobije Napredak. Dali će to biti gol? Ptica, avion? Ne, to je Jovičiiiić ali zamalo, jer Šejić brani :confused2:

Braniiiii Nikolić kapitenu Kruševljana :confused1:

Sad će bude komendija... Iiiiiiiiiiiii Sevojno u polufinalu kupa!!! :oops: 8) Kakvi carevi.

Polufinale kupa: Mi, oni, Banat :angry3: i Sevojno 8) !

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Misdongarde je napisao:
Dao i mali Bina. Evo sad izgleda odlučujući penal, 5-4 za Napredak. Idemo iiiiiiii gol. Nastavlja se izvođenje. :confused4:

Eeee, evo šanse da Sevojno dobije Napredak. Dali će to biti gol? Ptica, avion? Ne, to je Jovičiiiić ali zamalo, jer Šejić brani :confused2:

Braniiiii Nikolić kapitenu Kruševljana :confused1:

Sad će bude komendija... Iiiiiiiiiiiii Sevojno u polufinalu kupa!!! :oops: 8) Kakvi carevi.

Polufinale kupa: Mi, oni, Banat :angry3: i Sevojno 8) !

Хахаха прејак си :)

Читам сад и Кебин мали се шалио на суђење против Партизана, знао сам ја шта ће бити људи оставили све у превенству за свјетлосну миљу па ко о чему Срби о суђењу.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 19:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Napisao sam "dali", spojeno :confused2: Žurba. Bilo je napeto. Penali su to.

Auuuuuu, kako dobri golovi, naročito keptenovi. 8) Da li se to vraća u svoju staru formu?

Inače, ovo se pjevalo danas :lol: :lol: :lol: :

Шта играчи имају за вечеру,
буђав лебац, буђав лебац,
на, на, на, на...
Шта играчи имају за вечеру,
буђав лебац, буђав лебац,

А код Добривоја у фрижидер свега
мортадела и нутела
на, на, на, на...
А код Добривоја у фрижидер свега
мортадела и нутела
...

Конобару, ај донеси за играче,
мало меса и колаче,
на, на, на, на...
Конобару, ај донеси за играче,
мало меса и колаче...

Сад Звездо на го, сад Звездо на го,
нема леба, го нам треба,
на, на, на, на...
Сад Звездо на го, сад Звездо на го,
нема леба, го нам треба...

Kakvi :king: :king: :king: :king: , pa ko je to smislio samo? :lol:

Naravno, čuli ste svi za "Buđav lebac" i Sveže Amputiranu Ruku Satrianija. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
А знам чуо сам ову пјесму, пишо сам се од смијеха :)

Ваљда цептер одбио Звезду, кажу хаос тотални, имам информацију да управа иде почетком следеће седмице...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]