Ma Leona, samo sam karikirao stvari. Ne mislis valjda da sam od onih likova koji bi stali pred sleper punog piva, da me pregazi i tako ispunim sudbinu ?!... Ja to prihvatam poluozbiljno, a kad pisem, pisem kroz shalu i ironiju

... Nije ona rekla da izbjegavam doticne dame, vec je to moj skromni doprinos strategiji muvanja riba. Ali samo kenjam

... Kad se meni svidja neka cura, najmanje bitna stvar je horoskopski znak. Jos iskrenije, ako je Lav u horoskopu, osim sto mi se svidja, pomalo je se i plasim

. Sve gledam kako i gdje i kad da strugnem...
Ali imala je ova gospodja jos par sjajnih uboda, bas zna da razvedri covjeka, citiracu je :
"Dakle, sklonost magijskom i smrti jaca je u horoskopu nego li se vidi u pisanju"
"Moze znaciti majcinu sklonost samoubojstvima, kao i tvoju"
"Prijateljstva, naume, planove, zajednicke poslove, kao i ubiranje novaca od honorarnih poslova opet ti obiljezava vec spomenuta Neptun konstelacija. Dakle medju prijateljima imas ovisnika, ljudi koji lazu, agresivaca, neobicnih ljudi s naglim ispadima i ljudi sklonih zivjeti na tudji racun. Planovi su ti zbrkani, u zajednicke se poslove ne upustaj. Nadalje, dobra rjesenja i kad jesu, stizu usporeno, a cesto ih ne vidis,"
" prihodi bi mogli biti nestalni, troskovi nepredvidljivi. Ali neke krajnje sirotinje nece biti"
"Najtezim mi cini sto svijest ide drumom, podsvijest i iracionalno sumom, a ti izmedju toga nesnadjen ko Alisa u zemlji cuda, pitas sebe ko da susjeda pitas, kud ces sam sebe doplaviti."