banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jan 2009, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Nist' ja rekla nisam :D Samo copy paste :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2009, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ups a ja zaboravi navodnike... E sad je ok.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Citiraj:
ON: Ovaj muškarac će privući mnoge poglede svojim senzualnim usnama, zainteresovanim pogledom I muževnim izgledom. Ispod toga svega krije se medjutim naivna I prilično odsutna osoba, sklona fantazijama I osvajanju vetrenjača.

:oops: 1/1 :oops:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ON :Muskarac rodjen u znaku Ovna veliki je osvajač žena. Za njega je praistorijska podela na muškarce I žene I dalje na snazi. Tretira ih kao plen, kao slabiji pol I upravo zato ga žene vole. O ženskoj psihologiji nema pojma, što je dobro, jer }e njeno povlačenje zbog nedovoljnog iskustva I loših ranijih situacija protumačiti kao provokaciju I videti u njoj veštu zavodnicu sa kojom može imati nezaboravan sex.
Erogene zone: zalisci (obično ih ima), glava, uši, polni organ
Imajte na umu: ne zna šta je ”predigra”
Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

:D :D sto bi rekla jedna drugarica sa foruma "nemoguc si" (u smislu naporan) :D nije mij jasno da su zaboravili napisati djelimicno lud :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
OVAN
ONA:
Imajte na umu: posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju

Živa istina, nevezano za seks, da ne pričam na šta sam ja ličio poslije takvih tretmana!!! :lol: :lol: :lol:

Dobra tema, moraću je detaljnije pogledati čim ukradem vremena na uštrb nečeg važnijeg :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Ljudi nemojte mene citirati, nisam ja sastavljala tekst. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka

Hristov je napisao:
Citiraj:
ON: Ovaj muškarac će privući mnoge poglede svojim senzualnim usnama, zainteresovanim pogledom I muževnim izgledom. Ispod toga svega krije se medjutim naivna I prilično odsutna osoba, sklona fantazijama I osvajanju vetrenjača.

:oops: 1/1 :oops:

A sta je s ostatkom teksta
Citiraj:
U sexu je slobodan I otvoren za svaku vrstu kontakta. Nema klasičnu, standardnu vezu, ali ima uvek nekoga. Najve}I izazov su mu avanture na putovanjima I u neočekivanim situacijama. Nekada sex sa drugaricom ili drugaricom bivše devojke. Voi sve da proba.
Erogene zone: glava I listovi
Imajte na umu: nije gadljiv ni najmanje, pa šta zamislite sa njim možete lako da ostvarite…
Idealan sex: u nekom mraku na oborenom sedištu automobile, u vozu, avionu…

? :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 10:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
A sta je s ostatkom teksta
......
? :D

Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka

Kako ono kazu, smajliji govore hiljadu rijeci. Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
LAV

ON : Ako bismo kroz dve reči morali da opišemo mu{karca Lava onda je to sa JA HO]U! Ovde je reč o muškarcu koji je izrazito sebične prirode, zaokupljen jedino sopstvenim potrebama, a u krevetu ekstremno lenj. Medjutim, van kreveta je pažljiv i u stanju da zbog ličnog imidža ženama pruži sve što zažele pa tu nalazi kompenzaciju. Često se ponaša kao dete jer ga "niko ne shvata”,
zapovednički traži šta mu se prohte.
Erogene zone: polni organ I ledja
Imajte na umu: može biti skandalozan, da pred vama startuje još njih tri, da se skine go na sred plaže samo zbog opklade (u stvari želi da se pohvale veličinom svog polnog organa)
Idealan sex: on leži na ledjima sa rukama zabačenim iza glave dok partnerka ispunjava svaku njegovu želju.

e ovo su slagali - sve u 16.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

oni koji se vole.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 14:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
cicak je napisao:
LAV

ON : Ako bismo kroz dve reči morali da opišemo mu{karca Lava onda je to sa JA HO]U! Ovde je reč o muškarcu koji je izrazito sebične prirode, zaokupljen jedino sopstvenim potrebama, a u krevetu ekstremno lenj. Medjutim, van kreveta je pažljiv i u stanju da zbog ličnog imidža ženama pruži sve što zažele pa tu nalazi kompenzaciju. Često se ponaša kao dete jer ga "niko ne shvata”,
zapovednički traži šta mu se prohte.
Erogene zone: polni organ I ledja
Imajte na umu: može biti skandalozan, da pred vama startuje još njih tri, da se skine go na sred plaže samo zbog opklade (u stvari želi da se pohvale veličinom svog polnog organa)
Idealan sex: on leži na ledjima sa rukama zabačenim iza glave dok partnerka ispunjava svaku njegovu želju.

e ovo su slagali - sve u 16.

Moguce je da ti se skoro nista ne slaze, zato sto je za cjelokupni karakter podznak jednako vazan kao i znak. Vjerovatno su ti znak i podznak totalne suprotnosti, pa si neuravnotezena osoba koja bi jos trebala znati i raspored planeta u prvoj kuci i slicno... Takav je slucaj i kod mene (najgora moguca kombinacija), pa se ni kakvom opisu mog znaka nisam pronalazio godinama. Ali poslije sam imao cak priliku da gospodja astrolog uradi za mene natalnu kartu i slicno, pa sam totalno promijenio odnos prema astrologiji. Gospodja je definitivno mogla citajuci neke moje pjesme i pripovjetke donekle shvatiti kakav bih ja mogao biti karakter, ali vecinu istina koje mi je rekla, zapravo nikad nisu spomenute u mojim radovima... Jedino mi nikako ne uspijeva da shvatim na koji prokleti nacin to zaista funkcionise (dobar dio stvari u mom slucaju stalno se ostvaruje), odnosno kako je postaviti u odnosu na nauke. Ja vjerujem u nauku, prije svega.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2009, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e pa vidi. ja u to ne da nisam vjerovao nego sam se cak ismijavao svemu sto je vezano za gatanje, bajanje, caranje.
i onda te zivot jednostavno jednom suocio sa cistom "astrologijom" kojoj od tada polazem veliko povjerenje.

BTW bavi li se iko tim, onako vise sa profesionalne strane?
imaju li neka uputstva za ucenje citanja i pravljenja natalnih karata? iam masa linkova ali je to fakat ne kontam.
a volio bih se dublje posvetiti tome.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 11:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Cicak, pokusaj proguglati skola astrologije ili nesto, mora biti rezultata. Pogledaj prvo koji si znak i podznak i nadji sajtove koji to objasnjavaju. Mozes tako nauciti osnove. Ali daleko od toga da u astrologiju treba bezuslovno vjerovati.

Mene horoskop nikad nije posebno zanimao. Ono, imao sam obicaj da pogledom preletim clanak o tome u novinama ako naletim na njega, plus sam poznavao najgrublje osnove problematike i to je sve. Medjutim, jedna knjizevnica i astrolog iz Hrvatske je citala neke moje knjizevne radove i sama se ponudila da mi izradi natalnu kartu. Nisam je odbio. Smatrao sam da to radi zato sto sam joj simpatican, ali zena me bas i nije obradovala rezultatima, mada je ogroman broj cinjenica fakat pogodila. Ispade da mi zvijezde nimalo nisu naklonjene. Mislim, los sam ljubavnik do bola, ali nije do mene. Tako mi se zvijezde postavile. Zesci sam maler, sta da se radi...

Izmedju ostalog, gospodja je nabrojala sve moje dotadasnje ribe u zivotu, zapanjujuce uspjesno. I jako je kratko trajalo, mislim, to nabrajanje. Zesce kratak niz, jebiga… Poslije mi je jos rekla da cu se ozeniti osobom (pretpostavljam zenskom, mada nije izricito naglasila) koja ima sunce u prvoj kuci. Navodno ce nas brak trajati u dobru i zlu od tad pa do vjecnosti, ali ce biti daleko od harmonicnog. Kao, bazirace se uglavnom na fizickoj privlacnosti i strasti i gomili zucnih rasprava sa pepeljarama u letu i razigranom oklagijom kao glavnim argumentima ili nesto. Ali harmonije i dubljeg razumijevanja nece biti. Pa jebiga… To me je natjeralo da modifikujem svoj prilaz curama. Sad ih u startu pitam imaju li sunce u prvoj kuci i to. Ako imaju, moram da se drzim dalje od njih jer bi nasa eventualna emotivna veza vjerovatno zavrsila tragicnim ishodom. Odlucio sam da totalno izlevatim zvijezde – uopste se necu zeniti. :)

Zato, ti zajebi izradu natalne karte. Mirno spavaj :).

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka

Eto, vidis, super ti je motivaciju za zivotom dala ta zena. :angry1: Prvo, sama sebi protivrijeci, rekla je da ces se ozeniti, sto znaci da je fiksno, ona je to vec "vidjela", znaci desice se :roll: , a ovamo ti kaze da izbjegavas djevojke sa "suncem u prvoj kuci". Trebala ti je odma reci, znas sta, nemoj se nikad zeniti, budi sam i crkni u samoci. Zasto se potruditi za bolji zivot, za srecan zivot, za zivot u dvoje. :-?
Ovako ti je samo stvorila nervozu i usadila ti osjecaj da nicemu ne vrijedis i da nisi zasluzio da volis i da budes voljen. Bravo! 1:0 za nju. :angry3:

Meni je tih astrologa , vracara i gatara preko glave! Vise odmazu ljudima nego sto pomazu. A i ubjedjena sam u to da nisu tu da nam pomazu.
Znaju oni reci sve i o tvojoj proslosti, ali nisu ni tu cista posla. Prvo govore o proslosti da covjeka "zavedu u svoju mrezu" ,pa mu onda skroje buducnost po svom planu. Da ti je rekla "sutra ce te pregaziti kamion", ti bi vjerovatno sutradan stao na sred ceste imajuci u glavi njeno "proricanje", i vjerovatno bi te kamion i pregazio. I super, ona pogodila,a u stvari natjerala te da se sam ubijes. Ili da ti je rekla da ako ozenis muskarca da ces biti sretan do kraja zivota, ti bi vjerovatno onda krenuo u akciju traziti sebi muskarca za zivot , jer , ona zna, ona je astrolog. A u stvari ona nije nista pogodila, nego te samo natjerala da realizujes njenu ideju. :angry3: Ma...

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 12:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma Leona, samo sam karikirao stvari. Ne mislis valjda da sam od onih likova koji bi stali pred sleper punog piva, da me pregazi i tako ispunim sudbinu ?!... Ja to prihvatam poluozbiljno, a kad pisem, pisem kroz shalu i ironiju :)... Nije ona rekla da izbjegavam doticne dame, vec je to moj skromni doprinos strategiji muvanja riba. Ali samo kenjam :)... Kad se meni svidja neka cura, najmanje bitna stvar je horoskopski znak. Jos iskrenije, ako je Lav u horoskopu, osim sto mi se svidja, pomalo je se i plasim :). Sve gledam kako i gdje i kad da strugnem...

Ali imala je ova gospodja jos par sjajnih uboda, bas zna da razvedri covjeka, citiracu je :

"Dakle, sklonost magijskom i smrti jaca je u horoskopu nego li se vidi u pisanju"
"Moze znaciti majcinu sklonost samoubojstvima, kao i tvoju"
"Prijateljstva, naume, planove, zajednicke poslove, kao i ubiranje novaca od honorarnih poslova opet ti obiljezava vec spomenuta Neptun konstelacija. Dakle medju prijateljima imas ovisnika, ljudi koji lazu, agresivaca, neobicnih ljudi s naglim ispadima i ljudi sklonih zivjeti na tudji racun. Planovi su ti zbrkani, u zajednicke se poslove ne upustaj. Nadalje, dobra rjesenja i kad jesu, stizu usporeno, a cesto ih ne vidis,"
" prihodi bi mogli biti nestalni, troskovi nepredvidljivi. Ali neke krajnje sirotinje nece biti"
"Najtezim mi cini sto svijest ide drumom, podsvijest i iracionalno sumom, a ti izmedju toga nesnadjen ko Alisa u zemlji cuda, pitas sebe ko da susjeda pitas, kud ces sam sebe doplaviti."

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
ON: Muškarac rodjen u znaku Blizanaca obično je lep, muževan, dopadljiv, iako deluje ponekad infantilno. Ima neodoljiv osmeh koji zove direktno na ”druženje”. Medjutim, medju Blizancima je najviše ziheraša, koji se plaše da budu odbijeni,
pa se stoga vešto služe dvosmislenim izjavama kako bi mogli da se povade
prebacuiju}I partnerki da je sve pogrešno shvatila. Tajna fantazija mu je sex u troje: on I njih dve.
Erogen zone: pričajte mu dugo telefonom šta }ete da mu radite, šaljite mu sms poruke za vreme sastanka, jer mu je erogena zona mozak!
Imajte na umu: postavlja}e vam provokativna pitanja (tipa, kako bi reagovala da dovedem sad svoju bivšu devojku da spava sa nama…) prihvatite njegovu igru I jedino tada ne}ete na kraju pu}I od besa, kada prasne u smeh I kaže da je samo ispitivao vašu reakciju
Idealan sex: kama sutra je pisana za njega, ništa mu nije strano

Овај дан је баш лијепо почео.... 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hari_Haler,
ovako sto se zvijezda tice, ako ti je sudjeno, onda ti je sudjeno i tu izmjene nema, koliko god ti bjezao od toga, to ce se desiti pa taman.
sto se tice tih njihovih proricanja, znate, astrolozi nisu gatare, ako cemo sad pricati o ljudima koji su se stvarno tomu posvetili.
meni je eto savjetovano da se kanem nekih stvari, i poslusam, eto da nisam danas me ne bi bilo vjerovatno. eto ukazali mi i poslusam. maknem se od vrtloga u kojem se kuhala voda za moju glavu.
ali je ovaj astrolog fakat lik, koji ti ne otkriva sve i svasta, daje ti neke smjernice kuda ces i kako ces, mada se od nekih stvari ne moze uteci. objasnjava ti tvoj karakter i kako se nositi s njim.
da ne duljim, ne da je "pogodio i predvidio" neke svari nego je nevjerovatno koje je detalje iznio.
tu sam ostao zapanjen, i tu sam poceo da vjerujem u utjecaj zvijezda na nas planet i nas samih.
dalje, malo je ljudi koji ce ti prici sa prof. stanovista. pusti babe tracare, dajte ljude koji se time bave 20-30 godina i ne rade to radi para.
ima nesto u tome... a cinejnica mi je bilo i previse da bih mogao reci koga ovaj mulja...
i tebi kazem, ako ti je tako zapisano, dzaba ti je sve sile svijeta te spasiti nece.
sto bi nas narod rekao: DOKLE VIJEKA DOTLE LIJEKA.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Citiraj:
Poseduje sve ženske vrednosti Venere : nežnost, istančanu čulnost, lepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi. Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane. Voli da koristi usne I jezik jer je oralan tip. Najpre tako upoznaje partnera. Zato su I njeni poljupci dugi, opojni I duboki. Od partnera očekuje prvikorak kada je reč o upoznavanju I izlascima, dok u krevetu preuzima glavnu reč.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Znaci Cicak, svaki otpor je uzaludan. Zaljubicu se u zenu u znaku ili podznaku lava i bice to mnogo zajeban brak... To su prilicno dominantne zenke. Provalio sam vec da zene imaju nevjerovatno snazan poriv da nas oblikuju prema svojim zeljama i potrebama. Kao - mozda bi bilo bolje da ti to ovako... Trebali bi mi otici ondje... Pusti njega, on je tako dosadan... Hajde veceras ipak tamo. Ta ti nova pink kosulja divno stoji, siri te u ramenima i otvara u struku...

Onda se jednog jutra probudis i shvatis da je uspjela To da ti ucini. Ucinila je da si isti muskarac kao i svi ostali. I zasto je onda fakat htjela tebe, ako je samo htjela tipa koji je isti kao i svi ostali ???... Ne kontam ali zene mi stalno to pokusavaju uciniti. :)

To Lavice najzajebanije znaju da rade.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]