banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Apr 2009, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocais u pravi si kada kazes da se posle svake utakmice bih na forum registruje mnostvo likova koji imaju nameru samo provocirati,ja jedino sto mogu je da im brisem postove ili da zakljucam temu jer nemam mogucnost da ih banujem.A sada vratimo se temi :Mislim da prvo mesto osvajamo gotovo sigurno,znaci sve zavisi od nas samih,ako pobedimo pod znacima navoda ove slabije ekipe tj Austriju i Rumune kod kuce i Litvance u gostima,protiv Francuza nam je dovoljan i bod,to je i vise nego realno.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Francuzi će kiksati protiv Rumuna, moraju i Rumuni jednu dobru utakmicu odigrati u kvalifikacijama :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 18:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Vid' SIJUKSA što se raširio otkako je postao moderator. Već pobrisa sve živo i mrtvo, a nije moderator ni par dana... :D
Tako sam i ja počeo, pun entuzijazma, a vidi me sad. Jedva čekam da nekoga ispič...am i još se veselim tome :D Doćićeš ti u moje godine SIJUKS.

Elem, sviđa mi se što Antić ne izvodi jedan tim na kvalifikacionim, a sasvim deseti n aprijateljskim utakmicama. Treba imati na umu da se i na prijateljskim utakmicama dobijaju bodovi i tako postoji mogućnost da se napreduje na onoj FIFA listi, na kojoj Srbija vavijek tone. Zato me je radovala postava na meču sa Švedskom. Par izmjena i svi u napad i tu nema ko šta da prigovori. Ako igraš napadački, taman i da primiš pet golova, neće niko da ti zamjeri, a ne kao prije... Odigramo nešto taktički, zatvoreno, a primimo tovar golova. Zato sam ja i pizdio na onoj utakmici protvi Francuske. Nikad gora Francuska, obezglavljena i bezidejna, a naši ukopani na svojoj polovini. Srećom popravljeno je to sve...
Uglavnom dobro je... Samo da je još onaj pravi kreator na sredini, plejmejker tipa Piksija, da gura zadnji pas napadačima i bila bi to vrhunska selekcija, ali ni ovako nije loše (nagovještava li Ljajić taj potencijal?). Igra se fudbal i to je najvažnije.
I dalje me kopka to forsiranje Ivanovića na beku, jer mi se čini da bi tandem Ivanović - Vidić bio vhunski par štopera i svakako me raduju odlični nastupi Ivana Obradovića. Dečko je sjajan igrač i biće još bolji, jer za razliku od njegovih vršnjaka raznoraznih talentovanih dripaca, koji e zagube u prosječnosti, on izgleda ima radne navike i volju da se usavršava, a to je dobro. Veliki plus je i koncentracija kvaliteta, jer za svako mjesto u timu, postoji i adekvatna zamjena.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 18:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
ma antic legenda jednstavno preporodio je ovu repezentaciju 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2009, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Malo opet off topic....
Sta je opet neko provocira,pa nije to nista novo samo mi je zao sto ne vidjeh tu sliku da kazem i ja neku pametnu :lol: :lol:
Ali sve dok se ovakva stvari desavaju a bilo je toga dosta a i bice jos i nece zadugo stati,ja se grohotom smijem :lol: :lol: i lijepo mi je :D

Pogledajte ih samo ,kako su jadno-smešni :lol:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D1%83.html

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2009, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Моžda sam mnoooooogo glup ali STVARNO NE KONTAM kakve veze sa svim tim ima zastava Turske :roll: Jadno :cry:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2009, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Neka Ivanovica na beku..pa momak je dao 3 gola u kvalifikacijama...najvise u nasoj grupi!
A sto se tice veznjaka,Stankovic je na utakmici protiv Svedske imao zavidan broj fenomenalnih pasova.Bez njega i Vidica ne bi mi bili ni blizu ovoga gdje smo sad.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Citiraj:
FIFICA

Hvalospevi na račun selektora Radomira Antića i reprezentativaca Srbije ne jenjavaju. Nejač, žene, starci, vojni obveznici, novinari, modni kreatori, kućni ljubimci, svi su u ekstatičkom raspoloženju kada je nacionalni tim u pitanju

A kako i da ne budu kada se konačno i nama događa fudbalsko proleće na koje se toliko čekalo. Nećemo se sada pridruživati slatkorečivoj većini u pojanju oda o igri, bratskim odnosima u timu, nabujalom nacionalnom ponosu. O tome smo govorili ranije, pa da se ne bismo ponavljali, nastavak tog posla mirne savesti prepuštamo drugima.

Osvrnimo se zato na nešto što bi nam ponositi osmeh sa lica moglo ubrzo da pretvori u grimasu očajanja. Svetskoj kući fudbala, tom oličenju zemaljske pravde, zapalo je za oko ubacivanje pirotehnike u teren i lomljenje nekoliko stolica od strane pojedinih navijača u Konstanci. Izdalo ju je strpljenje, koje je tako dugo gajila prema Srbiji, da je sada kap prelila čašu, tako da će svaki sledeći incident biti surovije kažnjen, sve do izbacivanja ekipe iz daljeg toka kvalifikacija. Uzgred, dosetili su se da opomenu i Hrvatsku, čiji su miroljubivi simpatizeri toliko baklji pobacali po terenima širom Evrope, da ne bi čudilo da ih je i sam Sep Blater krstio „vatrenima“. Ali kako smemo i da posumnjamo u pravednost tih divnih ljudi iz Ženeve, kada nijedan kantar na ovome svetu ne bi mogao tako tačno da odmeri pravdu, kako to samo oni umeju. Pošto nam ne pada na pamet da više sami sebe žigošemo, jer smo posle sto godina iskustva, konačno shvatili da šut s rogatim ne može, ništa nam drugo ne preostaje nego da na svaki način predupredimo svaki budući problem. Jer u Južnu Afriku moramo da odemo, pa makar i nečastivi lično predvodio FIFU. Zoran Laković je saopštio posle utakmice kako je FSS učinio sve što je u njegovoj moći da spreči neželjene posledice, i bezmalo je bio u pravu. Savez i nema drugih instrumenata sem da ljudski zamoli da se ne divlja, da apeluje na zdrav razum.

Plasman reprezenatacije na Svetsko prvenstvo je nacionalni interes par ekselans, i zahteva angažovanje državnih organa, od predsednika Republike do vatrogasca na stadionu. A taj interes jasno i glasno kaže: „Ne sme biti huliganskih ispada na kvalifikacionim utakmicama“.
Mora se jasno staviti do znanja svakom onom kome bi palo na pamet da se ogluši o ovu zapovest, da će biti nemilosrdno kažnjen. Pravno rešavanje ovog važnog pitanja svakako će biti kamen spoticanja, ali se takvome barem mora zapretiti da će biti izložen javnoj sramoti, tako što će recimo, na bilbordima biti izložena njegova slika sa imenom, prezimenom, nadimkom i natpisom „Zbog mene Srbija ne ide na Mundijal“.

Bratska Rusija bi mogla da nam izađe u susret i omogući nam da takvog uputimo na daleki istok, na društveno koristan rad. Vekovna tradicija Baćuški u tom načinu prevaspitavanja, daje čvrste garancije da bi prestupniku brzo bilo ukazano na sve opasnosti koje igranje vatrom nosi. Posle zimskih čarolija iza Urala, i plamička šibice bi se klonio.

Pojedinci sa viškom energije imaju domaće prvenstvo, kup, eventualno regionalnu ligu za egzibiciju trendova u balkanskoj navijačkoj ponudi. Utakmice reprezentacije moraju biti oslobođene pretnji isključivanjem, i oko toga ne sme biti apsolutno nikakvog kompromisa. Inače ćemo u Afriku ispratiti Francuze i Litvance, i baviti se u nas večnim pitanjima, ko je kriv, da li je moglo drugačije i zašto nas svet toliko ne voli.

:evil3:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Кењају новинари опет заједнос фафом.

Погледајте на У92 Антића у емисији "Полиграф".

Најјаче је било кад га онај гмаз Југослав пита о казни коју је платио неком шпанском новинару 1993. године на суду (око 12.000€) зато што је бранио Радована Караџића у неким новинама а овог новинара назвао фашистом (због неког његовог текста на тему Караџић, Срби, рат итд.), а Антић поносно каже јесам и опет би.
Онда Југослав наставља да пита: "Добро то је било 1993. године а јесте ли данас променили мишљење о Караџићу?". А Антара краљ само кратко каже: "Не."

Сваа част!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Добро могу нас казнити, али за утакмице у гостима првенствено одговара организатор меча који је направио пропусте допустивши навијачима да унесу исте те бакље које су направиле хаос.

Једна ствар, немам ништа против бакљи оне су саставни дио кореографије и без њих није то то, али зашто се бакља мора бацити у терен, зар није јадноставно најбезболније рјешење да се када изгори само спусти у дно трибине и све ће бити у реду, на крају је покупе чистачи и ту се сага завршава.

Ово о избацивању је глупост, пошто када би се ишло том линијом страдали би прво хрвати које редовно бомбардују све терене бакљама а не заостају за њима ни "бознианс"...
Ту су даље и Турци, Грци, Кипрани, сви користе бакље...

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2009, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Да ускладите обавезе за следеће мечеве :)

Наредне утакмице наше репрезентације
6. јун Србија – Аустрија
10. јун Ф. Острва – Србија
9. септембар Србија - Француска
10. октобар Србија – Румунија
14. октобар Литванија - Србија

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 12:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slika

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je veliki napredak na poslednjoj listi Svjetske fudbalske federacije. "Orlovi" su skočili za 13 pozicija i trenutno su 23. reprezentacija svijeta sa 819 osvojenih bodova. Još veći napredak na rang listi FIFA zabilježila je selekcija BiH, koja je trijumfima nad Belgijom u Genku i Zenici, skočila čak 20 pozicija i trenutno zauzima 38. mjesto sa 737 bodova. Na čelu je trio evropskih selekcija - Španija, Njemačka i Holandija, ispred višestrukih svjetskih šampiona, Brazilaca.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 20:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 14:36
enc0re je napisao:
Моžda sam mnoooooogo glup ali STVARNO NE KONTAM kakve veze sa svim tim ima zastava Turske :roll: Jadno :cry:

pa to je odraz nacionalizma stari moj jebiga zivimo sa nacionalistima i njihovom nametnutom bolescu zvana nacionalizam,hvala bogu pa nisu svi kloni tom bolescu zato nemojte stavljati sve bosance pod isti kos i mi smo protiv toga da se nose turske zastave... al nije sad tema o tome
nego srbijanska reprezentacija :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ладно мислим да смо најјача репрезентација на свијету у прекидима! Бане, Немања, Жига - А извођачи Деки и Милијаш.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
bigman je napisao:
Ладно мислим да смо најјача репрезентација на свијету у прекидима! Бане, Немања, Жига - А извођачи Деки и Милијаш.

Poslije Banetove pleske Liverpoolu slažem se s tobom... a ima tu još par igrača koji pridonose, Jovanović u 16 i Krasić za izvođenje... Ako me sjećanje dobro služi nije ni Boško loš kod slobodnjaka, nikad se ne zna... A Tošić? :wink:

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2009, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne trosite tastaturu, samo napisite SRBIJA!!! :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 10:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2009, 09:36
urbana_extravaganca je napisao:

Најјаче је било кад га онај гмаз Југослав пита о казни коју је платио неком шпанском новинару 1993. године на суду (око 12.000€) зато што је бранио Радована Караџића у неким новинама а овог новинара назвао фашистом (због неког његовог текста на тему Караџић, Срби, рат итд.), а Антић поносно каже јесам и опет би.
Онда Југослав наставља да пита: "Добро то је било 1993. године а јесте ли данас променили мишљење о Караџићу?". А Антара краљ само кратко каже: "Не."

Сваа част!

Gde može to da se pogleda?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
nesha je napisao:

Сваа част!

Gde može to da se pogleda?

Vidi na sajtu B92. Emisija poligraf.

Citiraj:
al nije sad tema o tome
nego srbijanska reprezentacija

Srpska reprezentacija.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2009, 19:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
al nije sad tema o tome
nego srbijanska reprezentacija

Srpska reprezentacija.

И мени сметају те поделе, ко фол неко српскији од другог, то је до географије :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2009, 00:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=899&nav_id=353706

Ево га линк до интервјуа са РАдомиром Антићем у Полиграфу. Краљ!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]