Ako si ti onaj pravi, naravno da ces joj biti buducnost...
To je ono sto sam vec pomenula - Nije umijece biti prvi, vec je umijece biti posljednji...
Sad se sjetih price jedne svoje komsinice, koja se prije nekih 30 i kususr godina udala, nevina i kako kaze, nije znala ni kako "ona muska stvar" izgleda...
Upoznala je muza na igranci u svom selu (na koju su je roditelji pratili) i on ju je pozvao na ples... Sutradan za vecerom, ona je pred cijelom familijom izjavila:"A jeste onaj Rade lud, nosi pistolj na igranku. Dok smo plesali, cijelo vrijeme me je zuljao..." Otac ju je samo pogledao, bacio kasiku, ustao od stola i majci rekao:"Objasni joj"... Majka joj se obratila:"Budalo jedna, kakav pistolj... To mu se *urac digao"... Jadna, ostala je u cudu, kako sad to da se *urac moze dignuti...
Elem, prije nekih 15-tak godina cula sam je kako kaze:"Eh, zato sto, kad sam se udala nista nisam znala, ni probala, hajnprc (ili se kaze hanjprc?) me je uhvatio poslije tridesete..."
Sve sto nije u mladosti, kasnije je svojski nadoknadila...
Covjek mora protjerati kera, neko manje, neko vise, neko prije, neko kasnije, ali tako to biva u zivotu...
Kad smo kod toga, uvijek sam za to da se provodi i vuca prije mene, pa se onda lijepo smiri...
Zudi, ne mozes tako generalizovati i reci da sve zene 10 puta smanjuju broj svojih partnera... To nije istina... Vec sam pomenula, a i sada opet ponavljam, uvijek iskreno patneru kazem koliko ih je bilo, prije njega...
No, kad cujem izjave poput ove tvoje, zapitam se da li je mozda bolje da pocnem lagati, ako vec mnogi od vas muskaraca ne cijenite istinu...