banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
Sondri je napisao:
U Realu vrijede Casillas, Ramos, Sneider, Robben i Huntelaar, ostalo zdravo za zamjenu... Igrači koji nisu ključni igrači u svojim reprezentacijama, ne zaslužuju da igraju u vjerovatno najvećem klubu na svijetu. Heinze, Pepe, Cannavaro, Raul, Higuain, Marcelo, Guti,... ili su već odradili svoje ili su sasvim prosječni igrači, a sa takvima se ne može očekivati titula prvaka Evrope!

Tragicni su rezultati Reala, kad se vidi koliko ulazu u klub
5 zadnjih godina - 5 puta ispali u 1-8 finala

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
http://tinyurl.com/NEMANJA-VIDIC-GOL-Mancester10
Gol Vidica za 1:0

Jos se Inter bori, ne predaju se...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
ONE UNITED, MAN UNITED!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Cestitke Manchester :) Sad neka osvoje sve trofoje :) A bila je dobra utakmica, steta sto Inter nije dao barem jedan gol .. A Inter pod hitno treba neke stopere koji imaju malo mozga :>

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jebes klub u kom nemas resenja dok se Zlatan ne otvori. Kao da igraju klinci u naselju pa je jedan najbolji i daj njemu da on suta :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zanetti 42 dodavanja, uspješnost 97%!!! Ja sam davno rekao da je Inter smiješan i da bi se na ostrvu borio za UEFA kup i to ako bi im opet išle na ruku sudijske greške kao u Italiji. Neki dan sam čitao na RTL ttx-u da su prvi u tome, 162 sudijske greške u njihovu korist. Da je sve suđeno kako treba, imali bi 11 bodova manje i bili bi četvrti!!! Juventus bio bio peti, a Roma prva!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
bigman je napisao:
Знам само да ће их Манчесетер одучити од фудбала...

Ез ај сед.
Још да напоменем да само фудбалска ИНСТИТУЦИЈА може створити онакве величине. Свака част нашим бившим капитенима!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Šta se dešava sa Giggsom??? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Šta se dešava sa Giggsom??? :D

Још двије сезоне, ладно...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 00:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2005, 20:40
Inter je klub,ne tim..mada...koji ima para a nikada nije imao muda..pogotovo za završni korak,najvažniji..ovo je bilo klasično razbijanje,kao i sinoc Liverpoolovo nad Madridom....po meni ovogodišnje najrealnije finale..Liverpool FC vs Manchester United FC...i naravno pobjeda crvenih..redsa...sa Merseysidea...ipak je to veliki klub...bez titule u Premiershipu...ali nije samo to jedino takmičenje.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Citiraj:
DUDU je u 35 minuta provedenih na terenu Olimpica bio prilično nevidljiv, a promašeni jedanaesterac mu je donio najslabiju ocjenu ili ga ostavio neocjenjenog u novinama.

:D

Citiraj:
Roma ipak nije Burnley, ili možda hrvatski napadač nije bio spreman za utakmicu ovakvog kalibra. Njegov promašen penal pokazao se kao nebitan.

:lol:

Al' najjace je sinocnje ukljucenje na Olimpic na HRTu (kontam naravno pao go), DUDU u 85oj minuti ulazi u igru, strasni su. :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Najljepsa scena je bila na kraju meca kada Zlatan trazi Vidicev dres ... tek da se zna ko je majstor ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Iskreno mi je žao što nisam gledao kako Liverpul rastavlja Real, mada sam kraljevski klub jako gotivio, ali iz igračkih dana Peđe Mijatovića i naravno dok je u njemu igrao jedan jedini car fudbalske igre Zinedin Zidan, ali sve naknado postalo je prava smijurija. Počev od izbora trenera, igrača sumnjivog ili osrednjeg kvaliteta, pa do ovih posljednjih gafova sa kupovinom Dijare i Huntelara. Objektivno, 20 miliona evra za Huntelara je sasvim pristojna i realna cijena u sadašnjem stanju na tržištu, ali ne ako će taj igrač igrati samo u španskom prvenstvu. Dijara je blijeda kopija Makelelea i stvarno ne znam nijedan drugi klub na svijetu, koji bi za tog igrača izvalio 20 miliona evra. Ruku na srce, nisam bolje ni očekivao od Mijatovića. Kao igraču mu skidam kapu, ali kao klupskom funkcioneru, mogu samo da mu se nasmijem. Ilija Ivić i Ivan Tomić recimo, za njega su svjetske klase u svom poslu. Uglavnom jedna riječ je dovoljna - smiješno. Liverpul je prava Kup ekipa, što je dokazano u više navrata, a po hiljaditi put se pokazalo da taj tim jednostavno nije isti sa Džerardom i bez njega. Kako bi Džerard izgledao u drugom dresu, mislim da nikad nećemo saznati jer je čovjek srce, duša i mozak ove ekipe.

Sinoć je Mančester postavio Inter i Murinja na mjesto. Fizički bolje pripremljeni, taktički potkovaniji i daleko kreativniji i konkretniji, Mančester nije mogao da ne pobijedi. Stičem utisak, a to je samo moje mišljenje, da je Inter i do ono malo prilika, došao više slučajno, nego kao plod nekih izrađenih akcija. Jednostavno glavni kreator igre je Maikon, a glavni oslonac u svemu je Ibrahimović. Totalno disfunkcionalna ekipa, gdje je Ibrahimović na 40 metara od gola i sam pokušava da riješi sve, gdje igraju dva klasična zadnja vezna Viera i Kambijaso, gdje je najkreativniji igrač u vezi Dejan Stanković, a četvrti u tom rombu Zaneti. Sve u svemu, i za Murinjove standarde, previše nelogičnih postavki. Čudi me iskreno, da on, kao veliki taktičar i psiholog, što mu bezrezervno priznajem, nije shvatio da Ibrahimović jednostavno nije i neće ni biti igrač sposobna za velike utakmice. Ako sam dobro razumio Blažička sinoć, Ibrahimović je od Ajaksa do Intera, odigrao 15 utakmica u nokaut fazi evropkupova i nijednom nije postigao pogodak. Stvari su dakle prilično jasne, pa me čudi, da je Murinjo odlučio da se upravo na njega najviše osloni u takvoj situaciji. I da dodam da je onaj Baloteli, nevjerovatno arogantan dečko, za svojih 18 godina. Ponaša se kao da iza sebe ima osvojene 3 zlatne lopte, a ne tri jake utakmice i par postignutih golova. Vaspitne mjere su za njega nužno neophodne...

I za kraj Nemanja Vidić... Šta reći osim da je Berluskoni rekao da ne pita koliko košta da ga dovedu u Milan. Izrastao je u takvu igračinu da je to prosto nevjerovatno. Sigurno, ako ne najbolji, onda jedan od 3-4 najbolja štopera na svijetu u ovom trenutku. Da je Englez ili Italijan, već bi bio u najužem krugu kandidata za Zlatnu loptu, ovako će morati još da se potudi, ali već je dostigao neslućene visine. Na strau sinoćnji pogodak, ali igra u odbrani je bila fenomenalna. Bez ijednog uklizavanja, bez žutog kartona, u džep je stavio Ibrahimovića, a i ostale. Svaka čast...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Nitro je napisao:
Čudi me iskreno, da on, kao veliki taktičar i psiholog, što mu bezrezervno priznajem,

S tim se jedino ne slazem. Mourinho nije nikakav psiholog, a takticar je veoma osrednji. Nije u zivotu doveo mladog igraca i od njega nesto napravio. Oslanja se na gotove igrace, a unistava sve ostale.
Taktika mu je nikakava. U Interu igra sa 3 DMCa i Stankovicem, kakav je to vezni red. Na pocetku sezone je kupio dva krila, Quaresmu i Mancinija. Gdje su oni sad? Jednog ispljuvao i otjerao, drugog nema nigdje. A na pocetku sezone je tjerao i Stankovica na kojeg se sad najvise oslanja. Ako ostane u Interu opet ce kupovati sve dok slucajno ne naleti na kvalitetnog igraca. A do tada ce se ponasati kao arogantna budala i kreten, nije on nikakav trener on je idiot.

PS Izgleda da je udario navijaca Man Utda poslije utakmice, pa ce u corku.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Interova odbrana - nula bodova. Maicon i Santon su svakako vise manje non stop u napadu, Samuel je penzija, jedini koji valja sinoc nije igrao (Chivu).
Kakvo je ono cuvanje Vidica na korner u cetvrtom minutu? Viera je izgleda razmisljao u koju ce birtiju nakon utakmice, a ne o tome gdje mu je igrac.
Ne znam, po mom misljenju, Murinjo nikada nije bio, niti ce biti veliki trener. Proslavio se osvajanjem LS sa Portom, ali ne moze se reci da je imao los tim. Tada su za Porto igrale sve zvjezde u usponu (Deco, Carvalho, Maniche, Derlei, Costinha ...).
Uostalom, jedan osvojen trofej sa "slabijim" timom ne cini te odmah velikim trenerom. Otto Rehagel je sa Grcima osvojio Euro 2004, ali to ga ne cini velikim. Da je to ponovio 2008, skinuo bih mu kapu (svi znamo kako su Grci prosli).
Za kraj, ona igra Intera od sinoc me podsjetila na NBA i Sixerse sa Iversonom u timu. Forsiranje jednog igraca, ako sta uradi, onda je kralj, ako ne, nikom nista.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sondri je napisao:
U Realu vrijede Casillas, Ramos, Sneider, Robben i Huntelaar, ostalo zdravo za zamjenu... Igrači koji nisu ključni igrači u svojim reprezentacijama, ne zaslužuju da igraju u vjerovatno najvećem klubu na svijetu. Heinze, Pepe, Cannavaro, Raul, Higuain, Marcelo, Guti,... ili su već odradili svoje ili su sasvim prosječni igrači, a sa takvima se ne može očekivati titula prvaka Evrope!

Zaboravio si Gaga koji je i koji će biti stub igre Reala narednih godina i oko njega će se graditi tim.

Sondri je napisao:
Mogu oni njih odučiti, al tamo igra jedan fudbalski mag, Ibrahimović! Bukvalno sam može donijeti prolaz jednim potezom...

Ibrahomović je veliki igrač, jedan od najboljih napadača svijeta, što je dosta daleko od onog što je bio prije dvije godine.. jedan od najboljih igrača svijeta. Nitro je 100% u pravu kad kaže da Zlatan nije igrač za velike utakmice i da mu teško mogu proći ona bicikla i zajebancije koje prolaze protiv Leccea, Genoe i sl.

Što se tiče Liverpoola i Reala, mislim da je bezveze sad pisati neke komentare kako su svi to sve znali, kako se to sve izdaleka vidjelo i sl. Tok utakmice su bitno promjenili prvi i drugi gol koji su čista neregularnost. Torres je napravio faul 1 kroz 1, a onaj penal bi sudio jedan od sto sudija i upravo taj jedan je sudio tu utakmicu. I u normalnim okolnostima se teško dostiže dva (odnosno tri) gola prednosti, a pogotovo kad si isfrustriran znajući da si pokraden.

Za Bayern i Barcu nemam riječi, svaka čast. Podolski je opet pokazao da je igrač za velike utakmice, ali isključivo za velike (potpuno suprotno Ibrahimoviću), a što se tiče Barce, igra ko sat.

Ostale utakmice nisu nešto pretjerano vrijedne pomena, samo je još jedna ostala.

encore, tvoje komentare je postalo dosadno čitati. Ti navijaš za Chelsea i sve u čemu vidiš Murinha i automatski mrziš sve ostalo. Garantujem da igra Juventusa ne bi bila ni približna onome što su pokazali (a pokazali su mnogo, pogotovo u prvom poluvremenu) da je igrao Sissoko. Čovjek koji je za najkraće vrijeme u istoriji kluba postao miljenik navijača, a svih ljubitelja fudbala. Momak koji razbija sve protivničke napade, koji, vjerujem, u ovom trenutku bi mogao igrati u bilo kom klubu na svijetu i koji je praktično nezamjenjiv u Juventusu. Zamjenio ga je Tiago koji je jedan od najvećih promašaja u istoriji kluba, što je pokazao i na toj utakmici. Niti može da potrči, niti može da uzme loptu, niti može da pruži loptu kako treba, ili ih šalje u prazan prostor ili van granica igrališta..

Druga bitna stavka je neigranje jednog Camoranesija, čovjeka koji u nogama ima velikih utakmica koliko pola igrača Chelsea zajedno. Jedan Trezeguet, Iaquinta i kasnije Amauri sa svojih 190cm nisu dobili 2-3 kvalitetna centaršuta, a i od koga bi? Nedved se povrijedio (a i prestar je), Salihamidžić je svoje davno odigrao, Grygera nikada nije ni znao centrirati, a Molinaro nije vrijedan pomena. Neigranje Legrottagliea (trenutnog štopera reprezentacije Italije) zasigurno ima dosta udjela kod dva primljena gola Juventusa.

Uprkos desetkovanoj ekipi, dodatno oslabljenoj izlaskom Nedveda, Juventus je pružio odlično prvo poluvrijeme, satjerao Chelsea na 40m i držao ih tu čitavo poluvrijeme, do poslijednjih nekoliko minuta kad je pao taj nesretni pogodak. U drugom poluvremenu su opet krenuli samouvjereno i hrabro, dok blago retardirani Chiellini ne pravi drugi krajnje bespotreban i glup prekršaj i dodatno oslabljuje ekipu.

Po pravilima fudbala, kada igrač namjerno rukom skrene loptu koja ide u okvir gola to je crveni karton i penal. Beletti je napravio paradu koje se ni sam Buffon ne bi postidio, pravio se budala tvrdeći da nije igrao rukom (?!?) i prošao i bez žutog kartona. Gol je Juventusu dao dodatni polet, kao i ulazak Giovinca (koji još nije spreman za ovakve utakmice), ali jednostavno u desetkovanoj i premorenoj ekipi nije bilo dovoljno snage za završnicu.

Chelsea je zasluženo prošao dalje, kao bolji iz dvije utakmice, ali takođe i uz dosta sreće izazvane odsustvom najpotrebnijih igrača u ekipi i Chiellinijevom glupošću.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Mourinho pod istragom zbog udaranja navijača šakom u glavu?
Navijač prijavio napad

Prema pisanju otočkih medija, trener Intera Jose Mourinho nalazi se pod istragom mančesterske policije radi navodnog napada na jednog navijača Manchester Uniteda.

Inter je u uzvratu osmine finala Lige prvaka poražen od Uniteda na Old Traffordu 2-0 i ispao je iz daljnjeg natjecanja, a Mourinho je navodno šakom udario jednog navijača Uniteda koji ga je provocirao prilikom izlaska sa stadiona, a u blizini momčadskog autobusa.

Policija je zatražila video snimke s kamera koji pokrivaju područje na i oko stadiona, te bi one trebale otkriti što se zapravo dogodilo.

"Nešto prije ponoći zaprimili smo prijavu osobe koja je rekla da je udarena šakom u lice u blizini stadiona Old Trafford. Istraga je u tijeku", stoji u priopćenju mančesterske policije...

Zivcana budala!!! 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
evo da i ja bacim komentar.
liverpul -real, sasvim ocekivano, u realu nisu imali sa cim da napadnu liverpul, bez nistelroja. raul je svoje davno odigrao, i kao sto neko rece, s obzirom koliko novca potrose, jako slabe rezultate prave. nekako mi se cini da u realu nemaju strpljenja ni za igrace ni za trenere i da odmah ocekuju da osvoje sve. i ja sam mozda jedini kome se onaj diarra svidja kao igrac i mnogo me podsjeca na malelelea, samo sto je jos brzi. i mislim da ce da bude extra igrac.
mancester - inter, cist dokaz koliku pomoc inter ima u prvenstvu italije, ali opet da je inter pogodio bar jednom od onih slucajnih prilika, danas bi inter bio u 1/4 finalu. sta reci za vidica, covjek je igracina, i mislim da u odbrani mancestera je ferdinand taj koji grijesi a vidic ispravlja.bolji mancester, ali su se dosta bojali intera. tacno je da ibrahimovic u nokaut fazi nije nijednom dao gola. jednostavno, njima treba kreator, tipa pirlo.
juventus je pruzio maximum sa igracima sa kojima raspolaze i ranijeriju treba cestitati. melberg, legrotalje, grigera, molinaro, markijoni, markizio,poulsen, salihamidzic, tijago... nisu kalibar igraca za juventus, i meni nije nikako jasno kako ranijeri pravi sa njima tako dobre rezultate. u juventusu od prije tri sezone od ovih igraca ne bi niko igrao, a sad su u prvih 11. najveci hendikep je to sto im se povrijedio sisoko, covjek igra fenomenalno, pravi je razbijac, a zna i nesto napraviti sa loptom.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 16:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Nitro je napisao:
Ruku na srce, nisam bolje ni očekivao od Mijatovića. Kao igraču mu skidam kapu, ali kao klupskom funkcioneru, mogu samo da mu se nasmijem. Ilija Ivić i Ivan Tomić recimo, za njega su svjetske klase u svom poslu.

Tomić djelimično, ipak je za Fejsu dao milion :confused3: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_Felix_Moses_ je napisao:
Nitro je napisao:
Čudi me iskreno, da on, kao veliki taktičar i psiholog, što mu bezrezervno priznajem,

S tim se jedino ne slazem. Mourinho nije nikakav psiholog, a takticar je veoma osrednji. Nije u zivotu doveo mladog igraca i od njega nesto napravio. Oslanja se na gotove igrace, a unistava sve ostale.
Taktika mu je nikakava. U Interu igra sa 3 DMCa i Stankovicem, kakav je to vezni red. Na pocetku sezone je kupio dva krila, Quaresmu i Mancinija. Gdje su oni sad? Jednog ispljuvao i otjerao, drugog nema nigdje. A na pocetku sezone je tjerao i Stankovica na kojeg se sad najvise oslanja. Ako ostane u Interu opet ce kupovati sve dok slucajno ne naleti na kvalitetnog igraca. A do tada ce se ponasati kao arogantna budala i kreten, nije on nikakav trener on je idiot.

PS Izgleda da je udario navijaca Man Utda poslije utakmice, pa ce u corku.

Нисам ни ја неки обожавалац Муриња, али ово ми је засметало.
То што није довео младог и направио од њега нешто, је зато што нигдје није био дуже од двије године. За то вријеме, тешко да ико може нешто направити. Из Станковића и Камбијаса (поготово овг нашег :wink: ) је извукао максимум, што може само психолог и тактичар. Ако Сантон ишта направи у каријери (а направиће), само њему може бити захвалан. А Деко и Карваљо могу само њему да се захвале на часовима фудбала.

@BlackHand, знам зашто си написао то за Златана, не слажем се и мислим да Златан игра боље него икада у животу.

@2Fast2Furious, сваки тренер који освоји ЛШ је аутоматски велики тренер. Гледај да то запамтиш. Бесмислено је поредити успјехе тренера репрезентације и клупског тренера, једноставно, нема смисла. Даље, играче које си набројао истих или сличних квалитета, има сваки клуб који је изашао из групне фазе.

Око неких куповина се слажем, али за сличне промашаје има примјера и у другим клубовима на свијету. У осталом, овом изјавом је Мурињо све рекао:
Citiraj:
- "Ne možete samo doći i očekitvati da osvojite Ligu šampiona tek tako. Jedan način je da sa mnogo novca, koga više nema toliko, kupite superzvezde, a drugi način je da izgradite tim koji sazreva tokom vremena"
- "To je proces, nije nikakvo čudo. Dolazak na vrh je posledica vrednog rada. Pitaću predsednika da li može da mi bude dostupan da mu objasnim zašto smo ispali. Na kraju krajeva, ja odgovaram njemu i ja bi trebalo da dajem objašnjenja i planiram sledeće poteze"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]