banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 113  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2009, 01:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
Nadam se da ce otvoriti, visak konkurencije ne moze biti los.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
BL4ever je napisao:
MonaLisa je napisao:
Jaoooo kad se Kebap spomene voda mi krene na usta. Ima li toga u BL? (previše mi je da sada čitam sve ispočetka, ne znam da li ste već pisali)

KebaPe :lol: ne nudi niko, ali mislim da je kebabe nudila ona roštiljnica scary imena - Kanibal :wink:
kod agencije Smiljić (iza Media marketa).

Ma ne znam ja šta mi je ovih dana :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Vuk_samotnjak je napisao:
BLAF77 je napisao:
Isti je vlasnik Cap Cap-a i Quicka, a cujem da u Cap Capu na pijaci imaju pilece bijelo, ali nisam isao da probam. Nadam se da je kao ono u Quicku nekad.

Onakvu razliku u pljeskavicama ni naj senilniji kuvar nebi napravio.

A, ne, mislim da oni tu razliku pravdaju "novom koncepcijom". Ali kad vidim da mi izvadi pljesku iz one posude sa uljem pa je malo jos podgrije, buaaaaa.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 21:37 
Makar bi se oni chobani tukli ispred meka... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 22:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Jako jako udarna vijest na CNNu u Banjaluci demoliran MC Donalds u 04:15h po lokalnom vremenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 22:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Ne bih volio raditi kao Ronald McDonald u onom kostimu, pogotovo u nocnoj smjeni.A neko mora i maskota biti.
Zadnji put sam bio u Splitu u Mcdonaldsu, cheesburger i frape onaj i to je to, (iako otprilike kao BL to je turisticko mjesto pa moze im se, ali ovdje ne vidim kako bi nesto bili potrebni, ali opet nahrlili bi ljudi, globalizacija ipak)...prije toga samo 2 puta u Bg jos...vitalne funkcije u redu...ali da se otvori ovdje tesko da bi 2 puta usao...jednom je dovoljno
A imaju oni i vegetarijansku nekakvu "liniju" hrane, pa nije samo da meso moras jesti...

P.S. :lol: Znaci ima li bi ambasadu, americki ovaj novootvoreni fakultet i Mcdonalds kao strateske ciljeve demoliranja...da rasteretimo ambasadu :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 23:26 
Citiraj:
A imaju oni i vegetarijansku nekakvu "liniju" hrane, pa nije samo da meso moras jesti...

Sto ne znachi da je zdravo nakrkati se sira koji je masniji od krmetine. :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2009, 23:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
tensSa je napisao:
Citiraj:

Sto ne znachi da je zdravo nakrkati se sira koji je masniji od krmetine. :wink: :wink:

nisam ni rekao da je zdravije, samo jedan nacin da i ovi sto ne jedu meso ostave koju paru kod njih...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 09:53 
Josh da imaju fit ishranu gdje bi im kraj bio...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 10:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
probao sam prvi put Big Mac prije mjesec dana kad sam bio u Zg
znaci uzas, velicina je jedva za 2 cvarka, a ukus odvratan, smrdi na uzeglu kozu
ali i pored svega toga mnogo ljudi bi odlazilo u McDonalds samo zato sto je to izvikano
a sto se tice leskovackog rostilja znam da ima pored Adrie neki 016 ili tako nesto, nazalost ima onaj pravi leskovacki ambijent sa sve trosnim izgledom i sveprisutnim muvama :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
BSE je napisao:
probao sam prvi put Big Mac prije mjesec dana kad sam bio u Zg
znaci uzas, velicina je jedva za 2 cvarka, a ukus odvratan, smrdi na uzeglu kozu
ali i pored svega toga mnogo ljudi bi odlazilo u McDonalds samo zato sto je to izvikano
a sto se tice leskovackog rostilja znam da ima pored Adrie neki 016 ili tako nesto, nazalost ima onaj pravi leskovacki ambijent sa sve trosnim izgledom i sveprisutnim muvama :)

I ja sam cuo da je taj 016 kao dobar i jednom prilikom krenem da vidim kakva je klopa, ali kad sam video na sta lici stvarno nisam mogao da jedem tamo.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 21:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
016-odličan roštilj....

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2009, 23:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Feb 2009, 15:27
taj 016 ima tamo gdje je nekad bio onaj restoran bele noci, stepe stepanovica. i meni je izgledalo ocajno, ali kad sam probao one njihove ustipke, ekstra su, sad mi ide voda na usta. stvarno jadno izgleda, ali klopa im je za 10.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 03:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam za jer što neko gore napisa, više konkurencije nije naodmet... A jedem tamo jako rijetko... Jedino mi se cheese sviđa... Dok je bio na ponudi za 1€ to je bila ok cijena, inače su skupi. Bolji kebab 100 puta, bar osjetiš ono meso.
A bolji mi je mek nego Burger king, prvi put sam tamo jela sad kad sam išla u Veneciju i ništa suvlje nisam pojela u životu.... Očaj očaj...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 09:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Izgleda da je odnos ukusa hrane obrnuto proporcionalan izgledu lokala.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
nadam se NIKADA pa ni tada, to je smece od hrane za mene (iako im sladoled nije los hehe)
kao prvo ko spuzva im onaj hamburger, strpas ga odjednom u usta, i natrpaju neke zacine/sosove , a ima puno kalorija..ma u svakom slucaju nema nijednu prednost
Samo sto ponekad popijem tamo kafu ili cappucino, kosta 1 euro a zaista je ukusno , ponekad si priustim i nesto slatko , i to je sve

Ja cu radije u BL u neki restoran i pojesti telecu corbu i salatu

Ja bi voljela da ima fast food zdrave hrane, ono sve integralni hljeb , raznorazne salate, riba, voce, muesli sa jogurtom , supice, corbice i svasta nesto za glavno jelo i desert, medjuobrok..Npr nesto kao gyros/kebab ali zdrava varijanta sa ribljiim filetom/salatom/neki lagani sos i hljeb je integralni, malo kalorija a ukusnoooooo

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima iza Ferhadije "fit-food Kanibal",integralna peciva,posnije meso,ćuretina,salate,proteinski i power obroci.Drži ga Tefa,isti onaj koji drži TEFA FIT fitnes klub.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
i to je smece...

a gdje je taj 016?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Zanatski pored Adrije.Prolaz uz Adriju,ne možeš promašiti ima drvene klupe i stolove ispred.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
hvala _zoka...

budemo probali...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2255 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 113  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]