Nigdje nisam pisao o ljudima koji od sebe prave frikove (šta ste se povampirili k'o da slušate norvežanski black metal

), nego o ljudima koji vole trvd zvuk, sem u slučaju gdje sam pomenuo darkere, koji u svakom pogledu prave od sebe frikove.
Inače ni ja ne smatram metalcima ove što rade svašta od sebe. To su prosto, ljudi sa potrebom da se po nečemu istaknu, ali ni sami ne znaju po čemu.
Ali zanimljiva mi je pojava da gdje god spomeneš pozivne strane metala, panka, hardcora ili sličnog ''junk music''-a, odmah dobiješ talas kritika na osnovu bilo čega što si rekao. Kao da mnogima srce kuca baš u tom ritmu, ali ne bi baš da to naglas priznaju, pa onda upućuju bilo kakve kritike, samo da ne bude da su pohvalili navedeni objekat razgovora, te da ih sutra ne bi slučajno komšije pomiješale sa devijatnim pripadnicima društva

.
A što se tiče tekstova koji vrijeđaju inteligenciju, to je stvarno široka tema, koju ne može da izbjegne ni ''Death'' ni ''The Exploited'' ni Zdravko Čolić, pa bi sad o tome mogli naširoko, a meni baš nešto nije sad do toga

...
Peace brothers. Always look on the bright side of life dž-dž, dž-dž-dž-dž-dž-dž

.
P.S. I da!..I ja volim punk, metal, hardcore i svu ostalu nezrelu muziku (što nezrelije to bolje), a izgledam fino i pristojno k'o bombona, da me odma' majci možeš voditi, pametan sam, duhovit, zreliji od većine koju poznajem (možda ne poznajem prave) i kao što se može vidjeti iz ovog teksta, po svoj prilici - narcisoidan, tvrdoglav, i ne volim da slušam (kad nešto neću da čujem) ni kad mi se lijepo kaže

...
P.S. 2 - Eh, propašću u životu...znam...