banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Jan 2009, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Hrvatskim novinarima razbijeno vozilo i ukradena oprema

Novinarima Hrvatskog radija u Beogradu je razbijeno vozilo i ukradena oprema, potvrdilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kako je agenciji Beta rečeno u MUP-u, policija "intenzivno radi na rešenju tog slučaja".
Incident se, kako je prenela Hrvatska radio-televizija (HRT), desio sinoć kada su se dva novinara Hrvatskog radija na povratku sa Kosova, gde su bili na zadatku, zaustavili u Beogradu radi odmora.
Oni su ostavili službeno vozilo na parkingu hotela Slavija, a kada su se posle sat vremena vratili zatekli su razbijeno vozilo iz koga je odneta oprema vredna više od 15 hiljada evra i njihove lične stvari.
Kako je naveo HRT, beogradska policija je brzo stigla na mesto događaja i uzela otiske prstiju, a u potrazi za kradljivcima izvršila je i pretres obližnjih kafića, ali bez rezultata.
Hrvatska televizija je dodala i da su hrvatski novinari "imali samo reči hvale za postupanje policije".
Novinari su se jutros vratili u Hrvatsku.

http://www.blic.rs/hronika.php?id=76707

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2009, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
yebiga ja sam uvijek bio protiv nasilja, ako cemo oko za oko, zub za zub pitanje je samo dokle ce nas to sve dovesti jer gore potonuti ne mozemo...

sad bi trebalo da neko razbije auto RTS-a u Zagrebu, pa onda opet osveta u BG, i yebes ti to...

takva besposlena banda nas samo sramoti, bilo koje nacije, sto je najgore to su sve balavci koji u vrijeme rata nisu bili ni u planu da ce se roditi...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2009, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tacno tako...za nadati se da ce pocinioci ovog vandalskog cina biti uhvaceni a steta nadoknadjena...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2009, 19:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi sta je vama kakvi "nacionalne osvete" u autu je bila oprema vrijedna 15 hiljada evra kakvi vandali to su ljudi profesionalci da su neki balavci razbili bi sajbe i nagulili.
Ostavite vi kasetofon ili jaknu u autu pa ce te vidjeti sta ce se desiti a ne opremu vrijednu 15000 evra.
Neopravdavam ali sva se prica svodi na to sto je u Beogradu opljackan auto HRTa sa tom opremom u autu i u Zagrebu bi ga opljackali.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2009, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da slažem se, daleko veća šteta bi bila da su novinari pretučeni, s obzirom da su napadi na novinare u HR veoma učestali. Oni prebijaju svoje novinare.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2009, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Cuj prebijaju, to je davno bilo, zastarjeli metod. Sad su napredovali, dizu ih u zrak.
Mislim da incident nema apsolutno nikakve veze s tim odakle su ljudi, sem sto ce se dici veca hampa i sve dobiti puno veci znacaj od realnog. Ne ostavlja se ni jakna u autu, a kamoli tako vrijedna oprema. Ljudi odradili dobar poslic i to je sve. Svaka cast policiji na reakciji, mozda ih i pohvataju ako su tako pristupili slucaju.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 00:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sve ja vas shvatam, ali ne mozeze ni sa sigurnoscu tvrditi da ih nije privuklo to sto su vidjeli sahovnicu na tablicama, mozda su obilazili oko auta pa skontali sta je u njemu... bas su znali da ta oprema kosta 15 hiljada eura...

oko Pukanica se jos ne zna, navodno nalogodavac nije iz Hrvatske, a pocinioc zlocina sigurno nije iz Hrvatske sto je vec i utvrdjeno..

a sta kazete na to sto su srpski forumi, fejsbuk puni prijetnji da ce Hrvati 2012. proci u Beogradu kao Srbi u Zadru na SP u rukometu...

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ја да сам директор ХРТ-а, ја би их казнио што су опрему вриједну 15 000 евра оставили у ауту на пакингу!
И нема то никакве везе са шаховницом на таблицама. Остави ти своје ауто на том паркингу са опремом те вриједности и видјећеш да ће се десити исто! Макар имао српску заставицу са натписом "Бог чува Србе" окачену о ретровизор...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Jednom prijatelju je ukradena torba sa notebook-om, drugom je opet ukradena obična torba sa knjigama a trećem jakna sa dokumentima u džepu...

Ova tri slučaja su bila u 3 različita grada i nemaju veze sa nacionalnošću. Jedino što ih povezuje je činjenica da su ostavili interesantan predmet na vidno mjesto...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 15:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nisam ni ja rekao da 100% imaju veze s grbom RH na tablicama, ali mogu se dovesti u vezu... sama beogradska policija je rekla da se moze dovesti u vezu s tim zbog vandala koji divljali po Zadru prema srpskim rukometnim navijacima ...

i bolje da nema veze s nacionalnoscu jer mi je pun q vise toga vec skoro 20 godina...

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
To je kao slucaj kada Srbin narkoman uzme 3 kamena i baci po jedan kamen na srpsku crkvu, katol. crkvu i dzamiju.

U prvom slučaju bude optužen za uništavanje imovine a u druga dva slučaja za uništavanje imovine, raspirivanje međurasne netrpeljivosti, nacionalizam, ugrožavaje prava vjerskih manjina, ... :)

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2009, 21:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Ljudi sta je vama kakvi "nacionalne osvete" u autu je bila oprema vrijedna 15 hiljada evra kakvi vandali to su ljudi profesionalci da su neki balavci razbili bi sajbe i nagulili.

Vrlo moguce da je bilo bas ovako!

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2009, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
neka budu sretni sto im je auto ostalo, ipak je BGD to, tamo sve ukradose bez obzira bilo domace ili strano

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]