banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 02:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 08 Okt 2008, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
malo fijesti i sa polja fiksne telefonije, pisem ovdje jer je to sve sad mtel, i teol je postao mtel sama ponuda je na mtel.ba sajtu.
evo:

Citiraj:
Loyalty program "m:tel klub"
Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas o uvođenju loyalty programa „m:tel klub“ za rezidencijalne korisnike fiksne telefonije od 1.novembra 2008.

Članovi „m:tel kluba“ automatski postaju svi rezidencijalni korisnici koji imaju zasnovan pretplatnički odnos u m:tel fiksnoj mreži, a koji redovno izmiruju dospjele obaveze do 20-tog dana u mjesecu i nemaju zaostalih dugovanja po osnovu korišćenja telefonskih usluga.

Članovima „m:tel kluba“ omogućuju se besplatni razgovori iz m:tel fiksne mreže, subotom, u tarifnoj zoni lokal-unutar mrežne grupe, u toku narednog obračunskog perioda.

Članstvo u „m:tel klubu“ važi za naredni obračunski mjesec, a obnavlja se mjesečno, ukoliko pretplatnik ostvari pravo na članstvo „m:tel kluba“.

Tarifni paket "BH Flat"
http://www.telekomsrpske.com/Telekom/sr ... aKey=536:1

Uz novi priključak – besplatan telefon
http://www.telekomsrpske.com/Telekom/sr ... aKey=434:1

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2008, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Mtel uveo i paket za slabovidnja i slijepa lica sa pretplatom od 10km koji ukljucuje 100 minuta razgovora u mtel mrezi, 50 u fiksnoj i 100 poruka. Zanima me samo sta ce im ovoliko poruke, bolje da su ljudima dali jos minuta razgovora.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2008, 11:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
the_grunf je napisao:
Mtel uveo i paket za slabovidnja i slijepa lica sa pretplatom od 10km koji ukljucuje 100 minuta razgovora u mtel mrezi, 50 u fiksnoj i 100 poruka. Zanima me samo sta ce im ovoliko poruke, bolje da su ljudima dali jos minuta razgovora.

Ovo moze u crni humor :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
BH MOBILE SUPER PAKET ZA STUDENTE

Novi, SUPER POVOLJAN pretplatnički paket BH Mobile usluga namijenjen je svim redovnim studentima bh. fakulteta, državljanima BiH!

Studenti, korisnici ovog paketa, imaće:

- 10 KM mjesečne naknade koju mogu u potpunosti iskoristiti za razlićite vrste saobraćaja: razgovore, SMS poruke, MMS, GPRS i roaming usluge.

- posebno povoljne cijene razgovora u periodu od 21 do 8 sati radnim danima, kao i cijeli dan subotom, nedjeljom i u dane državnih praznika, za pozive unutar BH Mobile mreže i prema fiksnim mrežama u BiH i

- 3 MB besplatnog GPRS saobraćaja mjesečno, uz automatsku aktivaciju GPRS-a i dodjelu mMailbox-a kapaciteta 5 MB.

Za korištenje ovog paketa studenti su obavezni dostaviti potvrdu sa fakulteta o redovnom školovanju u tekućoj školskoj godini*. Korištenje je ograničeno na jedan prikljućak po korisniku.

PAKET ZA STUDENTE - cijene saobraćaja, po 1 minuti:

Pozivi unutar BH Mobile mreže radnim danima od 8 do 21 sat
0,24 KM

Pozivi unutar BH Mobile mreže radnim danima od 21 do 8 sati, te subotom, nedjeljom i državnim praznicima od 0 do 24 sata
0,17 KM

Pozivi prema fiksnim mrežama unutar BiH radnim danima od 8 do 21 sat
0,19 KM

Pozivi prema fiksnim mrežama unutar BiH radnim danima od 21 do 8 sati, te subotom, nedjeljom i državnim praznicima od 0 do 24 sata
0,13 KM

Pozivi prema drugim mobilnim mrežama u BiH
0,27 KM

Sve navedene cijene su bez uračunatog PDV-a

* Studenti, korisnici ovog paketa, dužni su jednom godišnje, do 20.11. tekuće godine, dostaviti (novu) potvrdu o redovnom školovanju. U slučaju da korisnik u predviđenom roku ne donese potvrdu, automatski se “prebacuje” na tarifni BH Mobile paket mini 15, što će biti definirano ugovorom između korisnika i BH Telecoma.

BH Telecom daje više!

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ BLBoy

naziv teme - mtel, ne BH Telecom

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kao sto sam vec rekao potezi bh telecoma ili eroneta takodje uticu i na mtel akcije u buducnosti tako da je usko povezano i korisno pratiti sta to radi konkurencija da bi mogli otprilike znati sta to mozemo ocekivati od mtel u buducnosti. Inace mislim da je i sam naziv teme zreo za promijenu jer imamo i BHT i Eronet predstavnistvo u BL tako da su njihove usluge dostupne potencijalnim korisnicima u BL pa zasto onda da se ne diskutuje i na tu temu jer ovo nije mtel forum pa da eksluzivu ima mtel sa svojim info i vijestima vec je rijec o slobodnom i otvorenom forumu dostupnom za siri dijapazon info.Sad koga interesuje neka cita samo mtel vijesti ovo neka preskoci nikakav problem. ja objavljujem info od sva 3 operatera tako da ne objavljujem samo jednostrane info.Raspravljanje o samo jednom operateru i ne razmatranje alternativa vodi jacanju monopola, jer ako negiramo da postoji konkurencija onda prihvatamo monopol i posljedice visih cijena koje bi nas u tom slucaju mogle zadesiti ukoliko to shvate dominantni operateri na 3 podrucja u BiH(a tog su i djelimicno vec svjesni). A kada se to desi svi se bune zbog visih cijena, zato ne vidim razlog zasto navijati samo za jedne (osim ako neko ne radi u mtel) i samim tim indirektno sebi izbijati vise para iz dzepa.Svako treba da ima slobodu izbora kog operatera koristiti samo tako se moze do bolje konkurencije i nizih cijena koje korisnici traze.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Pa te cijene poziva i nisu baš jeftine.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hmm mozda nisu ali dosad najjeftinija pretplata, cak upola niza nego na mtelu i eronetu, a dobra stvar je ovaj 3MB gratis gprs saobracaj.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2008, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
kao sto sam vec rekao potezi bh telecoma ili eroneta takodje uticu i na mtel akcije u buducnosti tako da je usko povezano i korisno pratiti sta to radi konkurencija da bi mogli otprilike znati sta to mozemo ocekivati od mtel u buducnosti. Inace mislim da je i sam naziv teme zreo za promijenu jer imamo i BHT i Eronet predstavnistvo u BL tako da su njihove usluge dostupne potencijalnim korisnicima u BL pa zasto onda da se ne diskutuje i na tu temu jer ovo nije mtel forum pa da eksluzivu ima mtel sa svojim info i vijestima vec je rijec o slobodnom i otvorenom forumu dostupnom za siri dijapazon info.Sad koga interesuje neka cita samo mtel vijesti ovo neka preskoci nikakav problem. ja objavljujem info od sva 3 operatera tako da ne objavljujem samo jednostrane info.Raspravljanje o samo jednom operateru i ne razmatranje alternativa vodi jacanju monopola, jer ako negiramo da postoji konkurencija onda prihvatamo monopol i posljedice visih cijena koje bi nas u tom slucaju mogle zadesiti ukoliko to shvate dominantni operateri na 3 podrucja u BiH(a tog su i djelimicno vec svjesni). A kada se to desi svi se bune zbog visih cijena, zato ne vidim razlog zasto navijati samo za jedne (osim ako neko ne radi u mtel) i samim tim indirektno sebi izbijati vise para iz dzepa.Svako treba da ima slobodu izbora kog operatera koristiti samo tako se moze do bolje konkurencije i nizih cijena koje korisnici traze.

Ti bi slobodno mogao pisati scenario za teoriju zavjere 2 :) :) Opusti se, mislim da ako otvorimo eronet i bht temu i ako ih moderator sve 3 stavi u sticky bice preglednije za korisnike, a ne ovako da pravimo papazjaniju.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma mislim da je ovako dinamicnije, a sve su to info od telekom operatera tako da ne vidim razlog za razdvajanje.Uz to ovako se moze vrsiti i poredjenje 3 operatera.
Ako pogledas cak i na mtel forumu ljudi na temi mtel novosti iznose info o tome sta sve ima i nudi konkurencija kao sugestija mtelu da poboljsa svoju uslugu, pa ne vidim sto bi to ovdje bilo problem.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 02:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Hertzog je napisao:
the_grunf je napisao:

mtel je uveo paket za slabovidna i slijepa lica sa pretplatom od 10km koji ukljucuje 100 minuta razgovora u mtel mrezi, 50 u fiksnoj, a koji ne uključuje sms poruke.
Lica sa oštećenim čulom sluha za 10 km pretplate imaju paket sa 500 sms poruka.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

balkanski ąpijun je napisao:
Hertzog je napisao:
the_grunf je napisao:

mtel je uveo paket za slabovidna i slijepa lica sa pretplatom od 10km koji ukljucuje 100 minuta razgovora u mtel mrezi, 50 u fiksnoj, a koji ne uključuje sms poruke.
Lica sa oštećenim čulom sluha za 10 km pretplate imaju paket sa 500 sms poruka.

sa m:tel sajta:
Mjesečna pretplata za korisnike ovog paketa iznosiće 10 KM, a uključuje: 100 besplatnih minuta razgovora u m:tel mobilnoj mreži, 50 besplatnih minuta u m:tel fiksnoj mreži i 100 besplatnih poruka.

http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ey=256:271

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to su trebali davno uvesti ali dobro bolje ikad nego nikad.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uvođenje 3G tehnologije u BH Mobile mrežu.Svečano potpisivanje ugovora o uvođenju 3 G tehnologije u BH Mobile mrežu između BH Telecom-a d.d. Sarajevo i Ericsson Nikola Tesla iz Zagreba bit će upriličeno 6. novembra u Generalnoj direkciji BH Telecoma.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Dosta više o bh telecomu na m:tel-ovoj temi! Zahtijevam ban BL Boy-a. :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 21:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidim da ti volis ove jednostrane info.Kazem koga interesuju samo mtel info nek samo njih i cita ove nek preskoci cemu tolika frka. Vec sam rekao tema je zrela za promijenu naziva jer u BL sada posluju 3 firme koje nude iste usluge pa zasto bi se samo raspravljalo o uslugama jednih, jer su sve 3 firme medjusobna konkurencija.Vrlo brzo nakon privatizacije i liberalizacije-9
(promjene operatera uz zadrzavanje broja) ce se sve to izmijesati i postace nebitno koji je ciji vec samo koji ima bolje usluge i nize cijene.Tada ce i vise biti korisnika usluga druga dva kao i u drugom entitetu mtela ili nekog treceg.Evo primjera radi sta bi se recimo desilo da Telenor kupi bht, korisnici telenora bi imali iste privilegije kao i mtel pri putovanju u Srbiju i CG nizi roaming.

Poslednji put menjao BL Boy dana 05 Nov 2008, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
najbolje bi bilo napraviti jos 2 nove teme bihnet vijesti i eronet vijeti...
I pisati za svakog operatera u njegovoj temi i nema svadje i nema ljutnje..
Pa ko hoce neka cita o m:tel-u a ko hoce neka cita o eronetu ili bihnet-u...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to neka razmislja admin ovog foruma ili ko vec uredjuje jer ako je mtel zaljepio ne bi bilo fer da ne uradi i sa te druge dvije.u suprotnom favorizovao bi mtel. Sto se mene tice nemam nista protiv da se tako nesto izvede, ako nekome toliko smeta mada nema razloga za to, ali mislim da nekome vise smeta sadrzaj napisanog i to sto tu ponudu nema mtel nego bilo sta drugo.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2008, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
to neka razmislja admin ovog foruma ili ko vec uredjuje jer ako je mtel zaljepio ne bi bilo fer da ne uradi i sa te druge dvije.u suprotnom favorizovao bi mtel. Sto se mene tice nemam nista protiv da se tako nesto izvede, ako nekome toliko smeta mada nema razloga za to, ali mislim da nekome vise smeta sadrzaj napisanog i to sto tu ponudu nema mtel nego bilo sta drugo.

m:tel tema nije uopste sticky, i stvarno ne razumijem cemu taj tvoj stav. Niko nista ne govori protiv druga dva operatera na ovom forumu, ali bilo bi red da se drzimo tema. Ako bas hoces da pises o svemu otvori temu pod nazivom mobilni operateri u BiH pa pisi do mile volje :)
poz.

Vrh

PostPoslato: 06 Nov 2008, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije problem otvoricu ako ti vec toliko smeta ili ako si toliki formalista.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]