banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 77  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: demofest
PostPoslato: 24 Jul 2008, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
TSM je napisao:
E da...momci iz Foce super sviraju i imaju odlican fazon samo su se pjevacice toliko isfulale na prvoj pjesmi da je to uzas. Dole to vjerovatno nije toliko zvucalo ali tv snimak uvijek pokaze pravo stanje.

Ta djevojka Andjela je malo popravila utisak na drugoj pjesmi koju su izveli.

Jeste, bas su se obe nafalsirale, pogotovo na prvoj pjesmi. Vjerujem da je i trema odradila svoje.
Al ja sam samo govorila za glas ove male Andjele, tj. njena boja mi se dopada. I na drugoj stvari tek pri kraju je pocela da pokazuje da ima i lijep raspon.
A F.I. je u pravu. Ljudi se ''previse'' trude i to rezultuje falsom. Mislim na pjevace. Tako je recimo i pjevac Aurore ( :wink: ), i Nadja i drugi koje ponese atmosfera pa se ne slusaju dovoljno.

U svakom slucaju idemo veceras da podrzimo Catrin Buku... :D
go, go, go .... fire in the hall.....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ipak je djuraz od BL meni prvi na listi .... :evil:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 17:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
F.I. je napisao:
Tako je bilo i na svirci... strasno su falsirali... na svirci te obicno ponese atmosfera.. i izvodjace i one koji su u publici...
Da li ti se desilo da snimas probu, svirku ili sta vec, bude ti super mislis sve je bilo perfektno, a onda poslusas taj snimak i shvatis da se ustvari nikad ne trebas oslanjati na osjecaj, jer te cesto prevari...
a snimak nikad ne vara...

NiZ je napisao:
???
Znaci, niko na drugoj takmicarskoj veceri nije znao pjevati, i svi su znali svirati? (osim lika sto tvrdi da "devojke vole lose momke..." koji je imao rastimanu gitaru :D ) Sumnjam...

Sve falseve koje sam cula na drugoj takmicarskoj veceri cula sam i na TV... u sustini to vece jedina koja nije falsirala je djevojka iz Slovenije, bend HUSH i Mostarke, Venus, su bile poprilicno korektne, narocito djevojka sa gitarom... tako da falsa nije bilo ni na TV... na bini je mnogo buke i logicno je da pjevaci imaju problem sa slusanjem... i jos trema i atmosfera...

Ja nikad nisam snimak dovodila u pitanje, na njemu sve cujes...

Ne razumijem sta zelis reci....???

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 17:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2008, 17:26
Prvo da se svima zahvalim na podršci.
Finale - vrlo važno. To ni izdaleka nije bio razlog da se prijavimo i dođemo u Banja Luku, jer smo već jednom svirali u Getu i bilo je fenomenalno unatoč tome što posjećenost nije bila baš izvanredna. Ali tih nekoliko luđaka (pozdrav Antidope-u) koji su se bacali unaokolo učinili su da svirka ispadne fakat totalno odvaljena.
Bitno je slijedeće - najbolji momenat mi je bio kad je voditeljica nakon svirke pitala ''publika, šta vi kažete'' na što su se svi proderali. Odvalio sam, i zbog toga se poslije dokrajčio alkoholom lutajući kroz masu.
Vidio sam da je netko spomenuo nesto kao ''vokal bezze'' - fakat se slažem, i ja sam popizdio. Nisam mogao da odolim onim džabnim pivama u backstage-u pa sam nalio prije vremena. Jbg, pripazit ću idući put :D .
Nosim samo najbolje utiske (respect čitavoj organizaciji i artist-u jer su svoj posao obavili besprijekorno) i tešku prehladu, jer sam većinu vremena bio mokar do kože. Jebote, gaće su mi bile mokre.
Hvala svima, i nadam se da se opet vidimo.
Majk (Beware)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

8)

:D

MA bilo je fenomenalno ... mozda jednom ukrademo onakvu binu samo za sebe ....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 23:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2008, 17:26
Opet ja. Maloprije mi javise da je organizator odlucio da ubaci jos po jedan bend iz svake kvalifikacione veceri u polufinale, a posto je Beware bio iduci na listi za drugu noc - upadosmo.
Snebulozao sam se, nista ne znam: eyes dilated in disbelief. Nadam se da se vidimo sutra.
Pozdrav svima.
Majk

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Nisam vas čula, al eto, baš mi je drago što upadoste.... :D
Ja nisam otišla u d. Borik jer mi je stvarno daleko od kuće da idem po ovom vremenu... Kastel je ipak KAstel... :D
Sad čekam rizalts :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 00:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Evo dodje "Grofica od Banjaluke" hahahaha... kuci puna utisaka!!!:)
Bendovi su oduvali veceras... svih 5 bendova koji su prosli su odlicni, samo mi je krivo sto nije Sasko Kostov medju njima, jer sam stvarno mislila da ce ici dalje....
Nasim bendovima, Grofu i Catrin sve cestitke!!!
Tripcycle je stvarno za mene bio iznenadjenje i mislim da su definitivno zasluzili najvise ocjene....

I da, drago mi je zbog Beware!!! :) srecno momci...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 00:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 09:44
Citiraj:
Vidio sam da je netko spomenuo nesto kao ''vokal bezze'' - fakat se slažem, i ja sam popizdio. Nisam mogao da odolim onim džabnim pivama u backstage-u pa sam nalio prije vremena. Jbg, pripazit ću idući put :D .

:D ok, iskrenost se cijeni. onda vam zelim da razvalite u polufinalu, i opravdate prethodne postove, jer ocito vas ljudi iz BL gotive. sretno i puno srece takodje zelim banjaluckim bendovima

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Sinoc bas jako vece, mozda najjace!
Jako mi je drago sto su pustili 5 bendova u prolaz, bilo je tesko za odluciti, narocito drago zbog Bewarea, pamet u glavu veceras momci, bez CH3CH2OH! :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
o boze izgleda da se onda meni nesto sinoc pomutilo , posto mi je drugo vece bilo dosta bol;je ...hm......meni se najvise svidio sasko kostov ali..., frida-bilo je fino samo s moje pozicije nista se nije culo ...zapravo jako malo refren druge pjesme morala sam naprezat usi...ok su i ove cakre , a te sto su najbolji nisam cula uopste znaci sad odoh na demofest stranicu da ih preslusam. sto se grofa tice on je zanimljiv i to je to ...medjutim ...nije meni to, bas to sto ja trazim od Kvalitetne grupe.
drago mi je zbog ovih momaka sto ih je bog pogledao ponovo pa su prosli. iskreno kontam da je forum imao dosta uticaja na to .

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ALi kako mi je draaago sto su navukli ove termite sto dodju samo zbog velikih imena :fist:
Znaci u pola 11 ih se nakrcalo milion (a do tada nije bilo mozda 200-300 ljudi u dvorani), i onda su morali jos sat-sat i po da gledaju demo bendove, samo sam ocekivao kada ce pajserana poceti zvizdati i vikati "dajte nam Rundeka" :lol: :lol: :lol:
Ljudi nikako da shvate da ovaj fest nije pravljen da bi dosla masa pogledati Urbana i Rundeka...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Rezultati web glasanja

Naziv : Grof Đuraz
Broj glasova : 742
Naziv : Raven
Broj glasova : 731
Naziv : Alex Black i Popbox
Broj glasova : 338

A prije 2 dana

Naziv : Raven
Broj glasova : 475
Naziv : Alex Black i Popbox
Broj glasova : 318
Naziv : Grof Đuraz
Broj glasova : 248

Svaka cast grofu na ovolikim glasovima, xaxaxa :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
:-? :-? :-? Ja samo otišao prije Rundeka, ne toliko zbog tog što me ne zanima već zbog jeb*nog dima :x :x :x

Što se tiče svirki ok su mi oni Slovenci, zaboravih im ime, i oni instumentalisti. Grof, kulturna zaebancija :D , Catrin Noise, pa očekivao sam više elektronike, manje svirke (što ne znači da je ovako lošije, naravno), ali super je. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Evo fotke sa 1,2,3,4-te veceri demofesta

http://vikend.rs.ba/fotke/demofest/

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A jes Djuraz bio dobar .... najbolji, bolji i od Beware! :)

@Tiki,
vidis da Demofest zna primiti kritiku i cak mozda potruditi se da ispravi gdje je pogrijesio.
Ovo za Beware je fenomenalno ... necu da ulazim u to zasto se zaista desila ova odluka, ja cu da mastam zato sto je Demofest shvatio da je pogrijesio u slucaju Beware i onda se potrudio da ispravi gresku.
Nemojte nam sada pokvariti osjecaj.....

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 13:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Za žiri koji nije primijetio kvalitet grupe Grimmski koja je daleko najkvalitetniji bend od svih, može se reći da je nekompetentan ili su bili suviše cuga ili šta već.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
ne mogu vjerovati da Sasko Kostov nisu prosli.. aaaaaa.... :(

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 15:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Catrin je najbolja odmah da kazem! I da nisam pristrasan (k`o sto jesam) to je tako a ja znam!

Zao mi je ali ne znam sta vam se svidja kod Saska Kostova? Super koncepcija,energija ali... Ne znam,previse hermeticno.

Vokali se druge dvije veceri slabo ciju(prve su mi,cini mi se,bili u redu).Zar je tako tesko podici "visoke" ili gain ili comp ili sta vec? Nemojte sad one price kako je strahobalno tesko ozvuciti ovo ili ono jer je tu samo pitanje balansa(miksa) i nista vise.Zato Narcisa nije cula vokal a nasi tonci vise od svega vole mid-range(Muddy,big Muddy...).Sorry ali to je tako. I nemojte sad neke matematicke proracune i superakusticne teoreme.Il se cuje-il se ne cuje.Svako ce oprostiti i razumijeti da je dvorana Borik prvenstveno SPORTSKA dvorana i da tu i ne moze biti nekog zvuka ili cega vec ali...
Sem tog "detalja" ozvucenje mi je veoma OK.

I ne mogu doci sebi,ja skeptik,da se nesto ovako dobro dogadja kod nas i nadam se da ce postaviti nove standarde za organizaciju i sve ostalo.Kritiku shvatite u tom duhu.

Cestitke svima zasluznima.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 16:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
marqueemoon je napisao:
ne mogu vjerovati da Sasko Kostov nisu prosli.. aaaaaa.... :(

potpis sinoc najjaci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1536 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 77  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]