banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 18:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2007, 00:31
Cetvrtkom besplatni kokteli za djevojke...
Srijedom cijene svih pica 2KM...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Prosli cetvrtak extra bilo, samo konobara nemozes uhvatit... I kad narucis, zaboravi... Zato za sank, i cekaj...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:41 
Početnik
Početnik

I nestalo im je leda oko 1,mada su i dalje sluzili koktele...opet OK. Nadam se da ubuduce nece biti tako i da ce biti malo brza usluga,pretpostavljam da je tesko iznijeti toliko pica kad je dzabana,svi narucuju kao ludi,ali ipak...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
jaki i kokteli sami sok na razredjivanje...hehe

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 16:13 
Početnik
Početnik

cink je napisao:
jaki i kokteli sami sok na razredjivanje...hehe

Ma nije istina,kokteli su bili kao sto su i svako vece,cak je bio i bolji izbor nego inace(vjeruj mi jer ih konzumiram dole svaki vikend).
Kako si jedva docekao da potcijenis nekoga bez ijednog argumenta..bas jadno.Izgleda da nikad nisi ni krocio u Boom ali si ipak nasao manu koktelima koje nikad nisi ni probao i lokalu u kojem vjerovatno nisi ni bio.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 16:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
blizzard11 je napisao:
Ma nije istina,kokteli su bili kao sto su i svako vece,cak je bio i bolji izbor nego inace(vjeruj mi jer ih konzumiram dole svaki vikend).
Kako si jedva docekao da potcijenis nekoga bez ijednog argumenta..bas jadno.Izgleda da nikad nisi ni krocio u Boom ali si ipak nasao manu koktelima koje nikad nisi ni probao i lokalu u kojem vjerovatno nisi ni bio.

nasa posla/......

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Koktela jeste bio veci izbor nego inace, al su isto prerazvodjeni, kao i inace... Jbg, na koktele se uvjek mozes zaliti, i na zestu, da ti je malo natoci, al zato uzmes pivo, i to samo da predamnom otvori, i nema frke :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 18:55 
Pripravnik
Pripravnik

hehe...u cetvrtak sam u boomu ostavio 100 eura i nadero se ko krava ali ne koktela vec vodke...a probao sam koktel koji mi je jedna djevojka dala da probam jer ona nije bila zadovoljna...i uverio sam se da je zivi razredjivac...ali sta je tu je...bitno je da se dzabe pije...a kad bi mixao prave koktele koliko dole bude naroda koji piju za dzabaka bio bi u minusu non stop...nadji koktel listu na netu...pa vidi malo sta su pravi kokteli i sta sve ide...a oni cak dole ne stavljaju niti onu najeftiniju gorbacov vodku koju dole naplacuju 3KM, a koja je ziva voda za smirnof....sve u svemu nije ozbiljan lolak vise decije zabaviste...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
cink je napisao:
hehe...u cetvrtak sam u boomu ostavio 100 eura i nadero se ko krava ali ne koktela vec vodke...a probao sam koktel koji mi je jedna djevojka dala da probam jer ona nije bila zadovoljna...i uverio sam se da je zivi razredjivac...ali sta je tu je...bitno je da se dzabe pije...a kad bi mixao prave koktele koliko dole bude naroda koji piju za dzabaka bio bi u minusu non stop...nadji koktel listu na netu...pa vidi malo sta su pravi kokteli i sta sve ide...a oni cak dole ne stavljaju niti onu najeftiniju gorbacov vodku koju dole naplacuju 3KM, a koja je ziva voda za smirnof....sve u svemu nije ozbiljan lolak vise decije zabaviste...

Tito dragi koliko ti mozes popit :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:53 
Početnik
Početnik

cink je napisao:

Prva stvar,da ista znas o koktelima ne bi tako pricao,poenta i jeste da se alkohol ne osjeti toliko a da udara po glavi.

Druga stvar,nisam bas vidjela Sobu da sipa vodu u koktele,za razliku od drugih lokala on u koktele stavlja Gorbacov vodku(koja je u cijenovnoj klasi sa Smirnofom-u slucaju da nisi znao),Beefeater gin,Bacardi i sl,umjesto smrdljivih jeftinih vodki i dzinova suboticke proizvodnje kako rade ostali.
Mozda ti se zbog toga cini da u njima nema alkohola-zato sto se ne osjete na spirit.
Stani malo za sank,vidi kako ih pravi,pa tek onda pricaj o tome.Sigurna sam da nema osobe koja se nece napiti od 3 Sobina koktela,toliko o jacini i kvalitetu istih...

Treca stvar,ne vjerujem da su oni izmislili koktele koji su kod njih u ponudi.Cak na koktel karti pise da su oficijelni kokteli IBA(provjerila sam na netu-to je jedina priznata barmenska asocijacija u svijetu),sto mi lici na ozbiljan pristup svemu tome od strane momaka iz BBR.

Cetvrta stvar-Posto je BBR djecje zabaviste za tebe,ne moras ni dolaziti dole.Imas "ozbiljne lolake"(kako ti kazes):Kantri,011,Zam,Krunu pa izvoli...ne moras ni dolaziti u (nazalost)jedini pravi klub u Banja Luci

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Boze oko cega ste se vi u stanju posvadjati... Majko draga.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 20:06 
Početnik
Početnik

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Boze oko cega ste se vi u stanju posvadjati... Majko draga.

Ne svadjamo se,nego me nerviraju ovi pametnjakovici kojima nista ne valja i koji su svu pamet svijeta pokupili...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
^^^ Bas fino sto promovises Boom... I blesav vidi da pokusavas neku reklamu progurati...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 07:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
blizzard11 je u pravu sto se tice koktela i ono jedini pravi club u Banjaluci, a boze moj reklama ko reklama Tarla ako gledas tako spomenuo/la je i Kantri,011,Zam,Krunu tako da..................

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
mangia je napisao:
^^^ Bas fino sto promovises Boom... I blesav vidi da pokusavas neku reklamu progurati...

vala baš, providno ko more na nekom eko ostrvu. :)

reče neko gore "ne moš konobara dozvat. " koja je svrha besplatnog koktela, ako ga neću dobiti, jer nemoš dozvat konobara? Može neko objasnit, molim? :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
A kokteli od ukiseljenog vina? То dodje kao corbica u pansionu. Sastave svo povrce koje je preostalo od jucerasnjeg priloga, propasiraju i eto corbe za danas.
A sto je poneki gost pljucno grashak ili koje dijete povratilo mrkvu....?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 15:13 
Pripravnik
Pripravnik

hehe....ko se to nama zapalio....a sto se tice 100 eura kako SOBA naplacuje i 100 eura je malo da se covjek napije...hehe...od sada samo sto narucim to odmah i placam lik buba cjene to je cudo....a kokteli supljak zivi....

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2008, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
ma ljudi o cemu Vi pricate gdje se moze napraviti pravi koktel da valja i da kosta koliko kosta ovdje kod nas.Daj nemojte biti smijesni ljudi mjesaju sta stignu i sluze se svakojakim trikovima, zato je kod nas najbolje ne piti zestu po lokalima. Da je pravi koktel ne bi mogao da stojis na nogama poslije drugog ili treceg. Usput da pitam je li neko pio LONG ISLAND ICE

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Jesam ja...

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2008, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
otjerali su nas vani koliko smo se prebili :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]