banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zar ovde neko igra w3 uopste :) Mogao bi se sc2 igrati kad izadje, ako to ikad docekamo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 20:17 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Poznajući blizzard, biću srećan ako mi unuci dožive njihov "when it's done".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2007, 13:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2002, 00:11
You know you play too much Starcraft when you call your house your "Nexus".

You know you play too much Starcraft when you play basketball and ask your friends if the game is melee or UMS

You know you play too much Starcraft when you are poor and you tell your dad to harvest more minerals.

You know you play too much Starcraft when you decide to blow yourself up as a suicide bomber and shout "here's for the Swarm!"

You know you play too much Starcraft when you inject steroids into your arm on the way home to get there faster.

You know you play too much Starcraft when you pretend that a box is an SCV and you sit in it and pick your nose.

You know you play too much Starcraft when your solution for Iraq is "Battlecruisers. Mass Battlecruisers."

You know you play too much Starcraft when your only fear when massing Battlecruisers against Iraq is that they may have cloaked Wraiths waiting.

You know you play too much Starcraft when you sit in a traffic jam and wonder if your car has a Siege mode.

You know you play too much Starcraft when the Bunsen burner in chemistry looks deliciously inviting as a splash damage weapon.

You know you play too much Starcraft when you call your school bully a Dragoon.

You know you play too much Starcraft when you start calling rich people "n00bs" and tell them to play on real maps.

You know you play too much Starcraft when you walk by a construction site and wonder why they just don't warp everything in.

You know you play too much Starcraft when you mistake your grandmother for an Infested Kerrigan.

You know you play too much Starcraft when your friend is a Hydralisk. No matter what anyone else says, he's a Hydralisk.

You know you play too much Starcraft when you try to Optical Flare your dog.

You know you play too much Starcraft when you know everyone on Battle.net. Everyone on Battle.net knows you.

You know you play too much Starcraft when you know, by heart, how many hits it will take a marine to destroy a Battlecrusier.

You know you play too much Starcraft when you went as a Zealot for Halloween.

You know you play too much Starcraft when you have a small shrine dedicated to your SC CD case.

You know you play too much Starcraft when you change religions. You are now part of the Khalai.

You know you play too much Starcraft when the doctor injects the flu shot into you, you sigh relaxingly and say "ah, that's the stuff."

You know you play too much Starcraft when you force your mom to call the school bus a "Shuttle"

You know you play too much Starcraft when you see your friend in a fight and you shout "We must join our bretheren in battle!"

You know you play too much Starcraft when you worry about walking through narrow places because there might be burrowed lurkers.

You know you play too much Starcraft when you're sleeping with your girl and accidently scream "Kerrigan" instead of her name.

You know you play too much Starcraft when you cry yourself to sleep because your SC CD is missing.

You know you play too much Starcraft when you actually understand all of the above jokes.

You know you play too much Starcraft when you write all of these things out...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 11:56 
Urednik
Urednik

:lol: Joj kakvi fazoni :D

Svaka cast gdje ih nadje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
novi screenshots

http://www.gamershell.com/pc/starcraft_ ... shots.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2008, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
carref0ur je napisao:
You know you play too much Starcraft when you pretend that a box is an SCV and you sit in it and pick your nose.

You know you play too much Starcraft when you mistake your grandmother for an Infested Kerrigan.

gaddemn!

:notworthy:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 02:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

izašli prije tri dana

Terran Demo HD - 276 - mb http://www.gametrailers.com/player/31708.html
Terran Demo SD - 88 - mb http://www.gametrailers.com/player/31709.html?type= (pogledati)

Zerg Reveal Trailer http://www.gametrailers.com/player/31707.html?type=

Zerg Vs. Terran Gameplay http://www.gametrailers.com/player/31704.html
Zerg Vs. Protoss Gameplay http://www.gametrailers.com/player/31705.html

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 02:49 
Urednik
Urednik

Thx Vader! :))

Taman do jutra ce da skine ...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2008, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

StarCraft 2 tek sledeće godine
Osim što su najavili Diablo III, Blizzard ima i jednu lošu vest za nas: potvrdili su da Starcraft 2 definitivno ne izlazi ove godine, jer je trenutno dovršeno otprilike trećina kampanje. Ovim su demantovali informaciju da igra izlazi početkom decembra ove godine, i igru najverovatnije možemo očekivati negde tokom sledeće godine.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2008, 10:57 
Urednik
Urednik

E odlicno, mozda stignem da zavrsim trecu godinu fakulteta.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2008, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
e stvarno vise jedu go*na! :fist: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 13:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:10
Ред Алерт 3, Меџсти 3, Фолаут 3, Диабло 3, Старкрефт 2, Дисајплс 3, ови нису нормални, све излази у року од пола године. Па има да се пада.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 13:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mislim da je Medzsti 2 :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 13:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:10
И јес'. Од силних трица сам се погубио. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Citiraj:

ne mozes to zamjeniti, ali nikako :) (mmmmmmmmm, infested kerrigan!!!)

Citiraj:
You know you play too much Starcraft when you went as a Zealot for Halloween.

e ovo je dobar fazon, steta sto nema kod nas Halloweena :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 11:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Starcraft II postao trilogija
Rob Pardo je na Blizzconu 2008 koji se trenutno održava otkrio zanimljivu vijest glede StarCrafta II koju su promtno prenijeli svi svjetski mediji. Ovaj je RTS naime upravo postao trilogija čiji će nastavci biti samostalne igre, no Blizzardovci bi željeli da ih smatramo ekspanzijama.

Prvi će se pojaviti Terrans: Wings of Liberty, za kojim slijede Zerg: Heart of the Swarm i na kraju Protoss: Legacy of the Void. Zbog masivnosti projekta su navodno mogli odgoditi predviđeni datum izlaska na duže vrijeme ili razdijeliti igru na tri dijela što su na kraju i učinili. Zanima nas samo hoće li i cijena u dućanu za svaki dio biti podijeljena sa tri.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2008, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Vader je napisao:
Starcraft II postao trilogija
Rob Pardo je na Blizzconu 2008 koji se trenutno održava otkrio zanimljivu vijest glede StarCrafta II koju su promtno prenijeli svi svjetski mediji. Ovaj je RTS naime upravo postao trilogija čiji će nastavci biti samostalne igre, no Blizzardovci bi željeli da ih smatramo ekspanzijama.

Prvi će se pojaviti Terrans: Wings of Liberty, za kojim slijede Zerg: Heart of the Swarm i na kraju Protoss: Legacy of the Void. Zbog masivnosti projekta su navodno mogli odgoditi predviđeni datum izlaska na duže vrijeme ili razdijeliti igru na tri dijela što su na kraju i učinili. Zanima nas samo hoće li i cijena u dućanu za svaki dio biti podijeljena sa tri.

ovaj telesop "tri u jedan" fazon,zaista je orginalan, i, mogu reci svidja mi se.Hell mozda i zaigram starcraft II.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 22:04
Da se malo tema osvjezi...
ko nije neka skine battle report...a ko jeste..neka pogleda nove wallpapere :D

Beckett: We're in another galaxy. How much more out can you get?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

StarCraft 2 stiže u junu?
Kako se čini, dugo očekivani StarCraft 2 bi mogao doći u radnje još u junu ove godine. Naime, u ponudi igara koje se mogu unaprijed naručiti, lanac prodavnica video igara Gamestop nudi i SC2 i to od drugog juna ove godine. Sa druge strane, iz Blizzarda stiže vijest da oni nisu potvrdili 2.jun kao konačan datum izlaska ove ige, ali također nisu ni dali konkretan datum, odnosno nisu ni negirali ni potvrdili da bi StarCraft 2 ipak mogao izaći u junu. Ono što daje nadu fanovima da bi se igra mogla uskoro naći na policama prodavnica širom svijeta jeste i izjava jednog od glavnih ljudi Blizzarda, Paula Samsa, da ova kompanija planira da izda jednu "veliku" igru ove godine.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 01:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Vader je napisao:
da ova kompanija planira da izda jednu "veliku" igru ove godine.

E ako tako bude, onda cu je igrati. Ako ipak razdijele na 3 igre, onda nema sanse.
Onda ce biti ocigledno da hoce samo da nagrabe para...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]