banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: PINK HR - NET TV
PostPoslato: 06 Maj 2008, 11:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Jos jedan PINK???? RUZICASTI BARON IDE DALJE???
Citat:
"...kojeg je prije desetak dana platio 2,5 milijuna eura. Takvo ulaganje Mitrović drži zahvalnim zbog velike gledanosti koju ta televizija postiže, ali i zbog područja kojeg svojim signalom pokriva - program je vidljiv u središnjim hrvatskim županijama, a može se pratiti i u Zagrebu. Osim toga, Hrvatsko je vijeće za telekomunikacije 28. travnja NeT-u dodijelilo koncesiju za narednih 12 godina.

Na "stožerni" NeT spojit će se i GTV Zadar te TV Dalmacija, koje je Mitrović također preuzeo, dok su pregovori s riječkim RiTV-om još uvijek u tijeku."

http://www.index.hr/vijesti/clanak/n...cu/385008.aspx
http://blic.co.yu/zabava.php?id=39906
http://www.vecernji.hr/home/showbiz/3070538/index.do
http://www.nacional.hr/articles/view/44962/

Vrh

Tema posta: Re: PINK HR - NET TV
PostPoslato: 08 Maj 2008, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Evo još jedan osvrt.
Imam NeT na kablovskoj, tako da ću moći pratiti i to smeće, ako se obistini. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Bit će zanimljivo vidjeti kako će to Mitrović da napravi, jer po hrvatskom zakonu niti jedna od tih lokalnih televizija NE SMIJE mjenjati ime, tako da ime "PINK HR" će postojati samo u Mitrovićevoj glavi, nigdje drugdje. Uz to, te umrežene lokalne televizije smiju emitovati maksimalno 6h/dan istog programa (ostatak programa moraju imati lokalni program) i njihov umreženi program se ne smije preklapati međusobno po regionu gdje emituju. Ma ima još hiljadu caka zbog kojeg bi sve te televizije mogle vrlo lako da ostanu bez koncesija ukoliko Mitrović uradi ono što je naumio sa njima... a kako javljaju hrvatski mediji, na NET je u utorak već došla financijska policija da pretrese knjige ... :lol:

Lično sumnjam da će se to moći na taj način da obistini kako je Mitrović zamislio. Najlakše je pokupovati te lokalne televizije, no kasnije je nemoguće emitovati program na njima kako je Mitrović to zamislio.... hrvatski zakon trenutno dopušta samo 4 kanala na nacionalnoj razini, niti jedan više... :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2008, 13:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Samo treba jos jedan Pink :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2008, 23:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ulovio sam ovaj NET TV kod kuce u Slatini, na frekvenciji 55 UHF, dok se u gradu i ne nazire...
Program nije vrijedan komentara :roll:
Ali prije ga nisam imao nikako...da to nisu Mitrovic i negov pajdas Tonci Huljic vec poradili na slucaju PINK HR? :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Hoće li se onda prvoditi reklame i na ''hrvatski'' sa hrvatskim naglaskom, kao što se radi u BiH.

(reklama za deterdžent Duel sa glumicom Radmilom Živković, koja umjesto maternjim srpskim sa ekavicom, odjednom propričala sarajevski čaršijski sa ijekavicom) :roll: :roll: :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To sa PINK-om nema nikakve veze. Reklame se prilagođavaju za svako tržište, i normalno da nece ići reklama na ekavici u Hrvatskoj. Isto kao što recimo reklama za Coca-Colu /sa onom familijom "Sad sam dobro, sad mogu čekat"/ je zapravo hrvatska reklama i hrvatski glumci a ona se sinhronizuje na bosanski i srpski. Ne vidim gdje je nastao problem? :confused3:

p.s. a taj se prašak ioanako ne reklamira na HR televizijama, pa se ne moraš brinuti :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

koliko se ja sjećam reklame koje su napravljene u hrvatskoj piče u svom izvornom obliku na RTRS.

A drugo zar srpski nije konstitutivan kao i hravtsku i bih????

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 19:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
Dellboy momce, u Republici Srpskoj su sluzbeni jezici srpskog, hrvatskog i bosnjackog naroda. Stoga na RTRS mogu ici reklame kao i sve ostalo i na hrvatskom jeziku.
Republika Hrvatska je druga prica, tamo je sluzbeni samo hrvatski jezik i ne znam sta ti znaci to da ga stavljas pod nevodnike??!

U Republici Hrvatskoj reklame su na hrvatskom jeziku, tj.prilagodjene su trzistu. Tako i u Srbiji neces cuti na televiziji reklamu sa hrvatskim spikerom na hrvatskom jeziku. Nije to ko kod nas u Bosni.

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Bosna je uvijek izuzetak, naravno.
Meni je ona duel reklama baš bila dobra prije dodavanja ijekavice, sad mi je odbojna...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2008, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Treba skinuti kapu i Hrvatima i Srbijancima. Imaju bolje tv kanale od nas i drzavne i komercijalne. Daleko su odmakli s digitalnom televizijom a mi jos nismo poceli ni da testiramo. U Zagrebi ide i HD a kod nas sve pici u analogiji. :roll:

meni su nasi kanali odbojni, ne znas koji je gori, bio to atv, pink, rtrs,ftv,obn, bht, a da ne pominjem s ranja tipa vikom, simic, k3,bel,bn...

sta s nasim medijima nije u redu. zaostali smo 10 godina i za Srbijom i za Hrvatskom.

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti ''što kažeš da voliš Banja Luku'' neinteresujem ne hrvatska već da si pročitao gore đta sam napisao ne bi lupao ovo što si nalupao.

Pominjao sam nebulozu PINK-a da ''prevodi'' reklamu sa sarajevsko čaršijski naglaskom.

To što si ti šovinista pa ti ne odgovara da čuješ nijedan drugi jezik (bezobzira što ih možeš razumjeti) to je tvoja stvar. :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
points je napisao:
Bosna je uvijek izuzetak, naravno.
Meni je ona duel reklama baš bila dobra prije dodavanja ijekavice, sad mi je odbojna...

slazem se ako su vec uzeli glumicu koja prica na ekavski smijesano je da sad prevode jer to nije to isto ko kad bi filmove iz srbije prevodili ili ti glumci poceli da pricaju ijekavski ne bi bilo prirodno i ne bi mogli da glume kako treba.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 14:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

DELLBOY je napisao:
Ti ''što kažeš da voliš Banja Luku'' neinteresujem ne hrvatska već da si pročitao gore đta sam napisao ne bi lupao ovo što si nalupao.

Pominjao sam nebulozu PINK-a da ''prevodi'' reklamu sa sarajevsko čaršijski naglaskom.

To što si ti šovinista pa ti ne odgovara da čuješ nijedan drugi jezik (bezobzira što ih možeš razumjeti) to je tvoja stvar. :roll:

kakav je to sarajevskocarsijski? svaki grad ima svoj naglasak, pa i Beograd, i Zagreb, Novi Sad ,Sarajevo.

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 21:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uh kakva bolest... :confused2: :confused2: Da ne povjerujes... :confused2:

"Šuškalo se kako je splitski poduzetnik Zeljko Kerum odbio prodati TV Dalmaciju vlasniku srbijanske televizije Pink, samo zato što je Srbin.

'Sve što sam napravio napravio sam srcem i dušom, bez zakulisnih igara. Meni je Hrvatska u duši i volio bih televiziju staviti u stečaj radije nego je prodati Srbinu. Moramo razmišljati o tome hoće li naš brand doći u ruke nekome tko neće voditi računa o našim interesima. Nije dobro da sve prijeđe u ruke osobe koja će imati monopol i moći upravljati tržištem.'

Kerum nimalo ne sumnja u svoju sposobnost da bude splitski gradonačelnik."

tu je i video: http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/keru ... rbinu.html

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
IloveBL je napisao:
DELLBOY je napisao:

kakav je to sarajevskocarsijski? svaki grad ima svoj naglasak, pa i Beograd, i Zagreb, Novi Sad ,Sarajevo.
"sarajevskoćaršijski" ili ti bosanski :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Aaaa sada ce i Hrvati napokon slobodno moci da gledaju narodnjake :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 09:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mislim da na kraju od toga ništa neće biti. Burno počelo a završiće je kao i svi dosadašnji Mitrovićevi projekti u Hrvatskoj - neuspijehom i odustajanjem.

Jbga, Mitrović od 2000. u razno-raznim oblicima pokušava ući na HR tržište i sve što uvijek uspije jest dići ogromnu prašinu oko toga i nestati, odnosno spušiti. Tako će vjerujem biti i sad..

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
neka medijsko otupljivanje pocne :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
zigizmund je napisao:
Mislim da na kraju od toga ništa neće biti. Burno počelo a završiće je kao i svi dosadašnji Mitrovićevi projekti u Hrvatskoj - neuspijehom i odustajanjem.

Jbga, Mitrović od 2000. u razno-raznim oblicima pokušava ući na HR tržište i sve što uvijek uspije jest dići ogromnu prašinu oko toga i nestati, odnosno spušiti. Tako će vjerujem biti i sad..

Bolje za njih ako ne uspije..jer je to smece od kvaliteta programa...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]