manitu uci da svira je napisao:
loziona,loziona
ja sam tata iznajmio usranog pasata na mjesec dana vani i to me kostalo 1470 eur plus sipanje..
ja i ne kazem da to ne rade vec da to nema veze sa foliranjem nego je fuckin luksuz,a konkretno znam lika iz cehe koji u garazi ima mercedesb meklaren(550000 eur)lamba murcelago(250000e)(sa obadav je vise puta bio u haniotiju zadnjih godina)ima bentlija (mogli ste ga vidjeti vise puta ispred hotela bosna)i ko zna sta jos nema,jednostavno ima love.samo sam ti htjeo reci da i onaj ko iznajmi gallarda na mjesec dana bas ima love i nije nikakav lik"levat" bla,bla rade to likovi....ja bih prvi uzeo gallarda na mjesec dana da mogu baciti u vjetar 15000-20000
btw voziti pasata ili neku slicnu "masinu" nije neki frajerluk
Manitu jaro ovo sve gore sto si naveo stoji,nisi naveo Ferarija ali nema veze.
Ti i ja vrlo dobro znamo sta taj tip radi i cime se bavi ali ovdje je prica o Levatima(tako da ih nazovem)sto po citavu godinu sljakaju dva do tri posla,jedu krompir i piju mljeko sto je rok trajanja istekao.
I levat iznajmi/renta auto dobro da bi dosao dole i pokazao kako se ima i moze

Takim ljudima je zivot jadan i oni su,bar po meni,maloumne i retardirane osobe....Tim levatima je bitno u zivotu da se kaze`jest ima dobro auto`(iako auto nije njegovo) i da cajke/sponzoruse se zaljepe sa njega ko muha za govno!
Mozes zamislit kad vidis u autu cajku/sponzorusu i baju,koji je to spoj a u glavama propuh dere!!bemti robiju
Ja nekazem da nema ljudi sto nemaju dobra auta,naprotiv ljudi imaju dobar poso ili imaju svoju firmu pa mogu si priustiti takav luksuz......samo sto taki se nepokazuju po ulicama