banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2008, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Stari, svaka tebi čast, al' činjenica je da spamuješ. Baš spamuješ. Pišeš postove bez ikakvog rezona, ne obazireš se na dobronamjerne kritike moderatora, odgovaraš na svaki post i kad nemaš odgovora, a kompletna administarcija mi je svjedok da se nikada nije obrisalo nečijih postova za tako kratko vrijeme kao tvojih.

Svi novi članovi su dobro došli, naročito ako su aktivni, ali daj se malo kontroliši pri postovanju, ne moraš odgovarati na svaki post. Kad smo već kod pravila, postoji jasno definisana politika o spamovanju.

A što se tiče mog "iživljavanja", da sam znao da moje komentare doživljavaš na taj način, ne bih ti se ni obraćao.

Molim da ova kratka prepiska između mene i manitua ne naruši suštinu teme i da se ne skreće s toka. Znam da je offtopic, ali postovi će ostati ovde do daljnjeg, po manituovoj molbi.

@manitu: Pretpostavljam da imaš odgovor na ovo što sam ja napisao, te bih te zamolio da mi pošalješ pp, da bezveze ne idemo u off.

Cheers

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
:lol: :lol: ljudi,ljudi

MisS_DeviL je napisao:
..... na to sada jako pazeim, posto me brzopletost jednom kostala, a da se neke stvari isprave, vec je bilo prekasno...Dakle, tri puta izmjeri prije nego sto presjeces :wink:

Taj fazon..al jbg..kad je meni sve extremno kad mi se neko svidi...ili odugovlacim i preispitujem u detalje....ili na prvu istripujem da smo extra par...sad samo tjutim
:-#

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 12:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
.

Poslednji put menjao ogledalo dana 03 Apr 2008, 14:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ne padam lako ninakakvu pricu. Vise pratim emocije i intuiciju, razum u takvim stvarima rijetko kad funkcijonise. Inace, vise volim biti lovac nego lovina, na zalost. Sto je lovina teza za uhvatiti to vise poludim, nazalost. A obicno, sto muvanje duze traje, duze traje i veza jer osobu bolje upoznamo. U slucaju ''brzopletosti'', uvijek nesto promakne pred ulazak u vezu, pa to spoznamo tek kasnije.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
ocigledno svi vi ovde zesce baratate tim pojmom -brzopletosti- sta vam je to uopste ja stvarno ne kontam? :oops: :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
To znaci: nismo se kako treba upoznali, ali zaljubljeni smo pa cemo krenuti odmah da ne gubimo vrijeme (a toliko toga za izgubiti...)!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
vidim svi su na intuiciji......je*alo majku....niko ne fula.... :lol: ...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 14:25 
off topic

Daj ljudi koristite normalne rijechi, a ne te gluposti (mogu i ja napisati rezon e*eni, ali normalno da ce ljudi lakshe shvatit kad kazesh razlog).

i koji k.... je valorizacija?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 01:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Ja naivna k'o francuska sobarica...sve povjerujem i zaljubim se, pa me onda ne sljive ni za suvu shljivu...sa trece shljive iz malog shljivika pored velikog shljivika namjenjenog za shljivovicu od shljiva..a?

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 08:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
:lol: :lol: :lol:

Ja bih voljela da padnem na dobru pricu....da me laze do besvijesti...a ja da uzivam, kezim se po cijeli dan i lebdim kao leptirica... :D ali...niko ne zna lagati tako dobro :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Tema je vrlo jednostavna. Padate li na priču? Ima li neko da ne razumije suštinu prvog posta?

Mora li svaka tema biti ispunjena ronnyevim lažima, XIXnim jebanjima i ne znam ni ja čime još? Podforum je "Ljubav, sex, erotika". Možda je 5% ljudi koji obraćaju pažnju na ono "ljubav".. Raskokodakali ste se o glupostima, koje veze s temem nemaju. Ima tema "Sponzoruše", prožvakana je, ali ako je neko ostao nedorečen, nek slobodno piše tamo.

Do sada je tolerisan blaži chat, ali vi na temi od 7 strana pravite 6 strana chata. Od sada ide strožija cenzura, na drugi način ljudi nikad neće uvidjeti čemu ovaj podforumu u stvari služi..

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Tajnica je napisao:

Ja bih voljela da padnem na dobru pricu....da me laze do besvijesti...a ja da uzivam, kezim se po cijeli dan i lebdim kao leptirica... :D ali...niko ne zna lagati tako dobro :lol:

To je to. Ucite lagati. :angry3:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2008, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
lazem fenomenalno :lol: ali uopste ne padaju na pricu,bar ne kad si preko 25 g. da bi pale na pricu mora se poklopiti vise stvari istovremeno kao i osnovna:da nisi u svom gradu,pa ovde svi sve znaju...jedino ,sto bi rekao blakhand,manijaci koji lazu curice od 15,16,17 imaju relativno uspijeha jer "starijoj " to ne igra.ona mora da ima dokaz ,da vidi,da opipa,da osjeti ...svaka prema svom afinitetu.nekima je CAK i samo novac bitan,neke traze vise........uglavnom sve je vise usamljenih..........
naravoucenije:nekad se treba "pustiti" i pasti na pricu....makar na pocetku :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Prica/spika/zvaka je pokretac komunikacije. Ako toga nema nece biti nista iza toga. Ako je dobra "zvaka" naravno da cu se primiti i zeljeti dublje upoznati osobu.. Sve sto je povezano sa zdravim humorom prolazi.. One uobicajne: "Da ti tata nije vajar kad te tako dobro izvajao" nema sanse da prodju :D

Ovom prilikom apelujem muskom rodu da bude kreativniji u startanju.. Zalosno je kakvim startom se upucavaju :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
ajkula je napisao:
Prica/spika/zvaka je pokretac komunikacije. Ako toga nema nece biti nista iza toga. Ako je dobra "zvaka" naravno da cu se primiti i zeljeti dublje upoznati osobu.. Sve sto je povezano sa zdravim humorom prolazi.. One uobicajne: "Da ti tata nije vajar kad te tako dobro izvajao" nema sanse da prodju :D

Ovom prilikom apelujem muskom rodu da bude kreativniji u startanju.. Zalosno je kakvim startom se upucavaju :)

Obozavam starijim komsinicama sloziti spiku,samo moraju mi se javiti da znam da su tu a ne da zatvaraju vrata dupetom :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Komso, svaka ti je za samare :lol: :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2008, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand dokle cu ja trpiti ovakve uvrede na forumu :( sav zenski svjet me napada poduzmi nesto Titati i partije :lol: :lol:

Komsinice nemoj da si nagla,ja ti nebi nikad slozio neku ljevu spiku...... :P

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ajkula je napisao:

e vidis,to ti je sjajna ideja pa bi bilo dobro ,da ovde u ovoj temi sve zene iznesu ili top 5 najboljih upucavanja ili top 5 najgorih,pa da i nama bude lakse :D a nesto cemo nauciti i o zenama....

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
ajkula je napisao:

e vidis,to ti je sjajna ideja pa bi bilo dobro ,da ovde u ovoj temi sve zene iznesu ili top 5 najboljih upucavanja ili top 5 najgorih,pa da i nama bude lakse :D a nesto cemo nauciti i o zenama....

COVJEK JE PRAVI PRAVCATI JARO KING :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2008, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

Star magarac se ne uci samara nositi :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]