banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2008, 13:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
MuskoBre je napisao:
Barem se vishe ne moramo brinuti za hriscansku cistotu roda.

Hrišćanstvo - šta je to? Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
MuskoBre je napisao:
Digresija je napisao:
Kako ce se neki s gorcinom u ustima prisjecati ovdje izrecenih/napisanih rijeci...

A ovako ce im izgledati bracni partner u datoj situaciji -> :evil3:

Sve sami moralisti. Barem se vishe ne moramo brinuti za hriscansku cistotu roda.

Pa nismo moralisti, svako iznosi svoje mišljenje. Ja sam radije za prekid neke veze koja ne ide nego za prevaru. PRevara u braku? To mi je baš odvratno... Pogotovo ako su tu djeca i ako saznaju... Ne znam je l vama bolje da varate, da djeca znaju, a da je brak i dalje tu nego razvod, svako sebi, ženi/udaj se ponovo i punto.
Gledajući sad na tu prevara situaciju, govorim kako mislim da bih se postavila. Nisam nikad bila u toj situaciji, možda zvučim premoralno, al brate, ako ne možeš spustit k***c, onda stvarno....
Kao što već napisah, bitno je da neko i razmišlja je li vrijedno prevare ili ne to sve što je izgradio s tom osobom.... Ako je spreman sve izgubiti, onda može i raskinut/razvesti se. ako misli da to nije ništa, to je samo sex bez ičega (obično na kraju ne ispadne tako), onda nek zamisli svog partnera u istom tom sexu bez osjećaja, pa nek sepogleda u ogledalo i vidi svoju facu gađenja...
Digresija, pitaj svoju ženu o poligamiji... ako se oboje slažete da možete sa strane da razgrćete, super, savršen par, funkcionisaćete vječno...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 13:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
ajlin svaka cast,ovako razonuje samo zrela i kompletna licnost

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 14:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
tja sta god da napises krivo te shvate,
pisana rijec zna bas biti teska za komunikaciju,
elem poenta nije bila da li vise varaju oni koji imaju 45, ili 15 ili 75 ili 25,
slozicemo se svi da varaju vise oni koji cesce odnose i imaju (dakle 20te 30te)
ono sto sam ja primjerom napustanja muza zbog vanbracnog izleta u 45oj godini htjela reci, jeste da se izjeva tipa da me prevari odmah bi ga ostavila lako daju kad neko ima 22 godine, a kad dodje do 32 taj isti neko ce se zapanjiti nad cinjenicom da mu je majka priroda dala da mu se svidi vise od jednog muskarca a drustvo nametnula da jednom (mozda izabranom previse rano) treba biti vjeran do kraja zivota,
drugim rijecima nije to prirodna odluka biti vjeran, vec trazi trud a zivot zna biti dug i pun izazova pa neki pokleknu, ne treba im zbog toga glavu na panj stavljati,
isto tako ne treba ni svoju unaprijed za panja opredjeljivati,
prevara je prosto tema koja je slozena i ne da se univerzalno prokomentarisati,
neko rece prevara je seks,
onda znaci sasvim je ok ako ti je muz citav zivot zaljbljen u tvoju sestru, al eto posto si ti ostala trudna i on te ozenio nece nikad biti s njom, vazno da se nisu kresnuli,
i milion drugih primjera,
mislim da je kljucno da kad se daje misljenje o temi da se ne podje od jednog primjera i onda daju bombasticne izjave tipa ja nikad ne bih... i ja bih odmah njega ostavila tra la la...
ali dobro ja sam sa 22 bila sigurna da cu se udati za tadasnjeg momka, a sad bih pukla od smijeha na tu ideju, takav je zivot

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja samo kažem da bih radije raskinula vezu neko umakala sa strane. Znači, ne mislim se udavat, taj papir mi ne znači ama baš ništa. Ako nekog prevarim, onda znači da mi se ta osoba puno sviđa jer nikad ne bih prevarila na prvu. Ako mi se neko puno sviđa, želim da budem s njim, a ne da imam taj one night stand i poslije samo o tome da mislim i živim jadnim životom sa partnerom kojeg ne volim. Dakle, imamo 1 život. Ako nam neko opasno zapne za oko, jebiga, baš baš ga želimo, to onda znači da je naša trenutna veza gotova. Ja ne mogu nekog bašššš da želim i razmišljam stalno o njemu, a biti s nekim u vezi i nadat se da je to to i da super funkcioniše. Znači čim ja imam misli o nekom drugom, znači to više nije to. Zašto onda nastavljat?
Imam 22 god, ne mislim da ću se udati za sadašnjeg momka, ne mislim da ću se uopšte udati. U ovom trenutku volim svog momka, znači lijepo nam je, al ja razmišljam samo za današnji dan. Otkud znam da mi se neće avion srušit...
I najgluplje je što si napisala s 22. Neko zrelije razmišlja s 22 nego neko s 45. Stoga...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 15:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
EiLeen je napisao:
Ja samo kažem da bih radije raskinula vezu neko umakala sa strane. Znači, ne mislim se udavat, taj papir mi ne znači ama baš ništa. Ako nekog prevarim, onda znači da mi se ta osoba puno sviđa jer nikad ne bih prevarila na prvu. Ako mi se neko puno sviđa, želim da budem s njim, a ne da imam taj one night stand i poslije samo o tome da mislim i živim jadnim životom sa partnerom kojeg ne volim. Dakle, imamo 1 život. Ako nam neko opasno zapne za oko, jebiga, baš baš ga želimo, to onda znači da je naša trenutna veza gotova. Ja ne mogu nekog bašššš da želim i razmišljam stalno o njemu, a biti s nekim u vezi i nadat se da je to to i da super funkcioniše. Znači čim ja imam misli o nekom drugom, znači to više nije to. Zašto onda nastavljat?
Imam 22 god, ne mislim da ću se udati za sadašnjeg momka, ne mislim da ću se uopšte udati. U ovom trenutku volim svog momka, znači lijepo nam je, al ja razmišljam samo za današnji dan. Otkud znam da mi se neće avion srušit...
I najgluplje je što si napisala s 22. Neko zrelije razmišlja s 22 nego neko s 45. Stoga...

Mala greskica u citavom tekstu je to sto ti i nemozes umakat i da hoces :lol: :lol:
Bez ljutnje i vrijedjanja molim :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 15:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 15:11
tja
opet ograniceno razmisljanje
koliko definicija treba dati pa da postane jasno da je svaka manjkava
kazes neces se udavati, pa sta to mijenja na stvari?
znaci li to da se samo u braku moze varati?
i opet tacno je da neko sa 22 moze da zna vise od nekog sa 45,
ali neko zreo (pa imao 22 ili 45) obicno se ne ogradjuje od buducih postupaka u smislu ja nikad necu...
osim mozda ubiti rodjenu majku.. a ni za to nisam sigurna
prosto mi je zazvucalo djetinjasto to kako se kroz odgovore vidi da ljudi posmile da li bi prevarili, pa razmisle o svom trenutnom partneru,a ljubav jos jaka, pa kazu ne ja nikad ne bih pozeljela drugog a ako i bih odmah bi ostavila ovog,
a poslije nekog vremena desice ti se da ces definitivno pozeljeti drugog a onog prvog ces toliko voljeti da ti na pamet nece pasti da ga ostavis (ako bdues imala srece),
e tu neki pokleknu pa si ispune zelju sa drugim a neki izdrze pa si je ne ispune,
cisto ti hocu reci da je to sasvim normalna stvar, zivot je dug, ako budes imala srece taj s kim si sada ce ti zaista postati neko koga nikad neces htjeti da ostavis ali priroda cini svoje i pozeljeces i druge, a tvoja je odluka hoces li se svaki put kad se to desi izboriti s tom svojom zeljom ili neces,
ja mislim da je neizmjerno vaznije da budes te srece pa da tog pored koga si volis toliko da ti ne pada na pamet da ga ostavis, a ostalo je sve luk i voda

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 00:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
blue je napisao:
@Rose,

Bitan parametar uspješne veze je riješenost partnera da istraju u toj vezi.

Hm, da ( sa zadrskom ). Ne rijesenost po svaku cijenu, vec dok traje uzajamna ljubav.

Citiraj:
Kad sve drugo zakaže, ostaje samo ta volja da održi vezu.

Mislim da ako sve drugo zakaze, nije vrijedno volje.

Citiraj:
Vjernost ne poistovjećujem sa harmonijom u vezi.

Nego sa vlastitim principima ? Barem kod mene je tako, onog koga volim necu prevariti ne zato sto to tako treba, vec zato sto ga volim. Ne postoji iskusenje koje bi me moglo navesti na prevaru ako volim osobu.

Citiraj:
Prilika čini lopova, je li.

Ne, onaj ko ne krade nece nista ukrasti bez obzira na priliku.

Citiraj:
Koji smo to 'mi', tako privlačni?

Sto si privlacniji/ja, to si izbirljiviji/ja.

p.s. Nece nas nesto. :lol:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Grof Ratkaj je napisao:
Japanese_rose je napisao:
"Izleti" izmedju dvije odrasle osobe se - ne dogadjaju, mislim da je to znak da je vezi/braku dosao - K-R-A-J.

Ne mora znaciti da je kraj. Ako se pametno izvede, "izlet" moze da znaci tek malo osvjezenja u uspavanom braku...

Da mi je samo znati ko-tu-koga-laze ?

a ) ti - zenu ?

b ) ti - ovu sto je ucesnica u 'izletu' ?

c ) ti - sebe ?

Brak koji se razbudjuje na ovaj nacin je vec u komi.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 15:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Feb 2008, 10:43
Sto se tice teme... Po meni ako dodje do prevare u braku onda je to samo jedan pokazatelj da u toj vezi nesto ne stima. Ako je sve OK i ako su i jedno i drugo jednako zainteresovani za sex onda ne vidim razlog zasto bi jedno trazilo sex i van bracne zajednice.[/quote]

Halo, da se razumijemo nije samo sex prevara...sex kao sex je najbezbolniji....

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DACA 94 je napisao:
Sto se tice teme... Po meni ako dodje do prevare u braku onda je to samo jedan pokazatelj da u toj vezi nesto ne stima. Ako je sve OK i ako su i jedno i drugo jednako zainteresovani za sex onda ne vidim razlog zasto bi jedno trazilo sex i van bracne zajednice.

Halo, da se razumijemo nije samo sex prevara...sex kao sex je najbezbolniji....[/quote]

Daj jos primjera.........

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
drzanje za ruku,gledanje preko ramena,stola u kafani,skolske klupe....neprocijenjivo
za sve drugo tu je sex :lol: :lol:
stalno lazemo i varamo partnere pa makar i za sitnicu.to je u ljudskoj prirodi

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 17:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
@Rose,

Čovjek ne mora biti privlačan da bi imao ne znam kako dobro mišljenje o sebi. Uopšte me ne čudi kad neki krkan za sebe misli da je faca i da zaslužuje sve što poželi. I da može da bira svaku ženu, i traži najbolje od svake ženske.

Ono što me čudi je kada drugi nasjednu na to, kada prihvate neutemeljno hvalisanje. Ali to je onda samo moja ljubomora, je li. :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
drzanje za ruku,gledanje preko ramena,stola u kafani,skolske klupe....neprocijenjivo
za sve drugo tu je sex :lol: :lol:
stalno lazemo i varamo partnere pa makar i za sitnicu.to je u ljudskoj prirodi

Ebiga i ti sad,bes ga pretjera...........

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
Japanese_rose je napisao:
Da mi je samo znati ko-tu-koga-laze ?

a ) ti - zenu ?

b ) ti - ovu sto je ucesnica u 'izletu' ?

c ) ti - sebe ?

Brak koji se razbudjuje na ovaj nacin je vec u komi.

Nema tog bračnog druga ko je baš 100 posto iskren prema svom partneru. Bilo da je riječ o nekoj mrlji iz prošlosti, potajnom konzumiranju "Kinder Pingui"-ja, skrivenoj perverziji ili "šaranju" sa strane... Ta otvorenost nikad nije (i ne treba da bude) potpuna, i laže onaj koji kaže da je svom životnom drugu ili drugarici rekao i priznao baš sve...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 18:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
nazalost 98.9 tacno grofe :D

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Nema tog bračnog druga ko je baš 100 posto iskren prema svom partneru. Bilo da je riječ o nekoj mrlji iz prošlosti, potajnom konzumiranju "Kinder Pingui"-ja, skrivenoj perverziji ili "šaranju" sa strane... Ta otvorenost nikad nije (i ne treba da bude) potpuna, i laže onaj koji kaže da je svom životnom drugu ili drugarici rekao i priznao baš sve...

Ako ćemo da cjepidlačimo onda je sve nemoguće.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 02:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
zitanjac je napisao:
prosto mi je zazvucalo djetinjasto to kako se kroz odgovore vidi da ljudi posmile da li bi prevarili, pa razmisle o svom trenutnom partneru,a ljubav jos jaka, pa kazu ne ja nikad ne bih pozeljela drugog a ako i bih odmah bi ostavila ovog,
a poslije nekog vremena desice ti se da ces definitivno pozeljeti drugog a onog prvog ces toliko voljeti da ti na pamet nece pasti da ga ostavis (ako bdues imala srece),
e tu neki pokleknu pa si ispune zelju sa drugim a neki izdrze pa si je ne ispune,
cisto ti hocu reci da je to sasvim normalna stvar, zivot je dug, ako budes imala srece taj s kim si sada ce ti zaista postati neko koga nikad neces htjeti da ostavis ali priroda cini svoje i pozeljeces i druge, a tvoja je odluka hoces li se svaki put kad se to desi izboriti s tom svojom zeljom ili neces,
ja mislim da je neizmjerno vaznije da budes te srece pa da tog pored koga si volis toliko da ti ne pada na pamet da ga ostavis, a ostalo je sve luk i voda

Upravo o ovom Ajlin govori. Čim ti padne na pamet da nekog prevariš znači da je ta veza luk i voda :fadein: To prvo.

A drugo, meni u vezi ne cvjetaju ruže, daleeeeeko od toga, ali nikad nisam niti ću prevariti svog momka. Nisam u tom fazonu... Neću da se ponavljam...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 09:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Ma ja cu uvjek ostat pri onom svom da cu mlatnuti uvjek sa strane kad budem imao priliku....!!!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ronny_legenda je napisao:
Ma ja cu uvjek ostat pri onom svom da cu mlatnuti uvjek sa strane kad budem imao priliku....!!!

Pa jasta nisi saFun pa da se istrosis :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 250 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]