banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 14:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2008, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
superhik je napisao:
did someone mention četvrtak?

"love is in the air"

KAZOO

četvrtak, 14. 02. bar MYSTIQUE :wink:

Bude kakve reprize? :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
jok :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 01:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 14 Feb 2008, 01:00
moze li mi neko reci koji izbacivaci rade u ovom klubu?

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2008, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
superhik je napisao:
jok :wink:

:cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 16:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Bio sinoc i preksinoc...
Navuko sam se :D

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2008, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Sta ima veceras tamo?

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
Karbo je napisao:
Koja je razlika izmedju krkanskih narodnjaka i osobe koja koja koristi treminologiju "extra, full, fensi..."?
Barem ovde kod nas ti sto slusaju krkanske narodnjake se tako "izrazavaju"...

ps Prijateljski savijet... dodaj svom bogatom rijecniku sledece rijeci pa ces biti "svijetski obrazovana osoba":

Faken (jebo teee)
Fully Sick (do jaja)
Ringaj me (zovni me)
Dropuj me (odbaci me)
No worries (nema frke)

Evo primjer koristenja slicne terminologije. Bas u Mystique sinoc sam bio sa nekim drustvom, jedan cova kaze konobaru da ce piti "Ice tea" a konobar pogleda u njega 'ko ofca i kaze "Aa?", ovaj mu odgovori "Ledeni caj!" na sto konobar kaze "Ledeni caj, stize odmah." i okrene se i ode. Znaci, bas u skladu sa tvojim savjetom.

Sto se tice samog mjesta, da pohvalim ventilaciju. Za razliku od drugih mjesta gdje gazde stede na struji, tamo mozes da odes i da izadjes a da ne smrdis bas previse.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
oOo je napisao:
Karbo je napisao:
...a da ne smrdis bas previse.

:lol: :lol: :lol: Legendo...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:43 
Pripravnik
Pripravnik

le_papillon je napisao:
oOo je napisao:
Karbo je napisao:
...a da ne smrdis bas previse.

:lol: :lol: :lol: Legendo...

... kad izadjes iz kafane. Od dima...

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ma znam, kontam te! :D Samo mi bilo smiješno... A u pravu si skroz, stvarno je grozno kad izađeš pa ti i bubrezi bazde na cigare.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2008, 22:04 
Pripravnik
Pripravnik

le_papillon je napisao:
Ma znam, kontam te! :D Samo mi bilo smiješno... A u pravu si skroz, stvarno je grozno kad izađeš pa ti i bubrezi bazde na cigare.

A ovo za štednju struje nije šala. Prije nekih 6-7 godina ja pričao sa jednim likom što ugrađuje spuštene stropove i te stvari i ja ga pitam jel ima mušterija medju gazdama kafića, jebiga ja tada visio po kafanama i smetalo mi to što nakon izlaska sutradan cijeli dan iskašljavam sranje iz pluća (inače ne pušim). I on mi kaže kako je 2 mjeseca prije toga ugradio vrhunski klima sistem i spušteni strop u jedan od tada popularnih kafića. Ja kontam tip me zeza i kažem mu da se tamo crkava od dima, na što mi on kaže da je sistem ugrađen radi inspekcije ali da nije uključen klima uređaj već je samo uključen dio ventilacije koji izduvava zrak napolje ali ne i glavni sistem, jer je gazda nakon kratkog korištenja skontao da klima vuče struju pa nije bio voljan da daje par stotina KM više za struju. Eto ti kako je na jebenom Balkanu, imaš super sistem ali ga ne koristiš.

A posebna priča je koliko ima pušača, po službenim procjenama smo prvi u Evropi po broju pušača na 1000 stanovnika. Ne znam dal se meni čini, ali ja imam utisak da kod nas žene mnogo više puše od muškaraca i to čim uđu u kafanu odmah pripale cigaru i ne gase ih dok ne izađu, pa se onda nalakte sa cigarom u ruci, baš su ženstvene. Ali to baš i nije tema za ovaj post.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2008, 08:30 
Citiraj:

Evo primjer koristenja slicne terminologije. Bas u Mystique sinoc sam bio sa nekim drustvom, jedan cova kaze konobaru da ce piti "Ice tea" a konobar pogleda u njega 'ko ofca i kaze "Aa?", ovaj mu odgovori "Ledeni caj!" na sto konobar kaze "Ledeni caj, stize odmah." i okrene se i ode. Znaci, bas u skladu sa tvojim savjetom.

To ti je kad seljak hoce da bude gospojin...ne ide to (podsjeti me lik na Dereka Trotera i njegovo znanje francuskog jezika koje je inache naucio iz neke knjige za automehaniku)... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 16:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:22
dobar je klub ko klub od do...al je bezze 3p na koji se vodi...hocu reci da takvo mjesto nije za RU-urbane ljude...vamo smo urabani a vamo nismo al sve u svemo smo face tj.da bi ljudi koji nisu u tom 3p bolje iskoristili prednosti tog kluba i samim tim bi i atmosfera bila bolja.....dodushe ima tu i ok ljudi al u manjini...sve je to TurboFolk shto bi reko kolega Rambo ako mene pitate ,al je klub dobar ko klub... :confused4:

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
psyborg je napisao:
Citiraj:

To ti je kad seljak hoce da bude gospojin...ne ide to (podsjeti me lik na Dereka Trotera i njegovo znanje francuskog jezika koje je inache naucio iz neke knjige za automehaniku)... :evil3:

kaze se dingospo :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
bila sinoc. muzika ok ista kao u bumu sve to stoji.
a ono sto je mene najvise isfuralo tu su glupi konobari koji pokusavaju (a i uspjevaju) da izlevate narod koliko je god moguce. od nevracanja kusura do odnosenje polupune cuge kad se okrenes na sekund do naplacivanja duplih racuna i laganja o istim.. ja bome tamo vise ne idem a vidim da im tako i odgovara da tamo idu ovce za shishanje koji na takve stvari "ne gledaju" i razbacuju se parama al to je i logicno jer ih ocigledno nisu ni zaradili (atmosfera je sva u fazonu kravatastih privatnika i ocajnih sponzorusica) :confused1: :confused1: :confused1:
tnx but no tnx sto se mene tice!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Karbo je napisao:

mene to ništa ne čudi . . . pošto obožavam martini, jednom sam u onom kafiću u parku Petar Kočić naručila martini rosso, lik se izgubio totalno, prvo sam pomislila da nisam dovoljno razgovetno rekla ali sam skapirala da nema pojma o čemu govorim :lol: posle sam morala po srpski ''Crveni martini'' 8)

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 11:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
Evo treci vikend kako idem u MISTIKUUUEEEE...
...mjuz korektan, cica mice su glavni razlog zbog cega cu ponovo doci...sve u svemu skroz ok!

Konobari kradu? Bas me cudi! :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
i nijednom se nisi javio..???

pičko! :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
ej znaci vidim tamo je super a jel mora se imati neki vip kurac ovo ono il moze svak uci ? Godine do 21 il tako nesto ??
:evil3:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2008, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
da li se moze u patikama uci? :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 309 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]