banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 10:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 628 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
‚ma joj..u tom je fora..ne da mi se objasnjavat :wink:
Slika

Slika

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2007, 16:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2007, 00:45
Utopija je napisao:
ajoj kad se stim ovog crtica pod brojem 8. u mrazulkovom postu sav se isprepadam. Ja sams e stalno bojao onih zvukova. iiik :o :o

A dali se secas mozda imena ili nesta drugo u vezi sa tim crticem???mozda znas cija je proizvodnja???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jan 2008, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sjecate li se ovih likova???
http://www.youtube.com/watch?v=eZ46UAVBti8

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2008, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
a Toro i Poncho? :)

sjeca li se neko onog starog crtica, zvao se Vece amatera, kad razni likovi izlaze na scenu i provaljuju se, skidaju ih sa scene dugim stapom i niko se ne smije osim nilskog konja u prvom redu i to nesto nalik ovome "hm hm hm ha ha ha" :D

sto se tice rakuna : Ciril Stipsa : moj sin? mooooj siiiiin? Moj bivsi sin!!!!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 12:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
AAAaaaaaaaa Wally Gator u crvenom camcicu,.. umirem evo suze mi liju od smijeha aaaajj Slika
Neki dan je na HRT-u bio Eustahije Brzic nekoliko epizoda..kad onaj malj jurca za njim... :lol:najbrza plava zmija

Sjetih se Gustava i prof. Baltazara..a svaka cast onom ko se sjetio Barum barum-a :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
barum barum je La linea (iliti linija :P)
sjeca li se neko Snorkija? ili Bojana? ili Pat i Mat (ili kod nas zvano A je to) ? :)
ili kako se zvala ona lutkarska serija koja je pocinjala prikazivanjem nekog majstora i njegovog psa, pa se kamera spusti u misju rupu, i tamo zive neke kreature (mislim da se zvase Fracks ali nisam siguran) a i covice kao iz Lego kockica, sto stalno nesto grade od staklenih sipki i ove kreature im to redovno pojedu

btw kako vam se svidjaju ove danasnje zezancije u vidu Oggy i zohari i Spuzva Bob?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Oggy i zohari i Sponge Bob su fenomenalni crtani

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Kalamarko, Luna, Patrik, gos'n Kljestic i Skockani ofkors :lol:
redovno gledam na RTLu ujutro..opasni su skrojz :)
-A je to- sam redovno gledala na HRT2 ujutro oko 8.30...hehehe kraljevi..kad ukljuci peglu i ode rjesavati krizaljku, a pegla progori i sto i pod i propadne dole kod onog drugog :lol:
Uopsteno danasnji (vecina) crtici su blagi ocaj u poredjenju sa onim iz vremena kad smo mi bili djeca... Yu Ghi OH(valjda se ovako pise) i ostala njasra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
BSE je napisao:
kako se zvala ona lutkarska serija koja je pocinjala prikazivanjem nekog majstora i njegovog psa, pa se kamera spusti u misju rupu, i tamo zive neke kreature (mislim da se zvase Fracks ali nisam siguran) a i covice kao iz Lego kockica, sto stalno nesto grade od staklenih sipki i ove kreature im to redovno pojedu

http://www.youtube.com/watch?v=w4jf0ZfwRSw

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2008, 14:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
BSE je napisao:
barum barum je La linea (iliti linija :P)
sjeca li se neko Snorkija? ili Bojana? ili Pat i Mat (ili kod nas zvano A je to) ? :)
ili kako se zvala ona lutkarska serija koja je pocinjala prikazivanjem nekog majstora i njegovog psa, pa se kamera spusti u misju rupu, i tamo zive neke kreature (mislim da se zvase Fracks ali nisam siguran) a i covice kao iz Lego kockica, sto stalno nesto grade od staklenih sipki i ove kreature im to redovno pojedu

btw kako vam se svidjaju ove danasnje zezancije u vidu Oggy i zohari i Spuzva Bob?

>Postavio sam jednu epizodu Bojana na prethodnim stranama :D
Muzika mi je super.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 12:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2004, 20:12
COCO je napisao:
Upravo sam pogledao špicu "Sport Bilija" i baš sam se osjetio star :D
Sjeća li se neko kultne novosadske emisije za djecu "Lutkomendija",sa sve onim Arapom što hoće kućiiiiiiiiii i njegovom kamilom Matildom, onim starim orlušinom, cvrčcima što sviraju violine i još 500 čuda?
Nema na youtube-u :cry:

Jao, jaoooo... "O, zašto nemaš četiri nogeeeee"... Ah, presjajno!

http://www.myspace.com/godsaveclubbing

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 14:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2008, 13:35
I nedeljni tobogan sa Minjom Subotom,i Kockica,iz relativno novijeg doba.Neznam da li se iko sjeca crtanog Sandokan?Kraj 70 tih i pocetak 80 tih,ni ja ga se ne sjecam,bio sam suvise mali,ali sjecam se da su se stariji igrali Sandokana i nekog negativca,i svi su htjeli biti Sandokan.A mi smo se igrali partizana i svaba,i svi smo htjeli biti partizani.Sad bi svi vjerovatno htjeli biti svabe.Uostalom,cega se igraju sada djeca dole ko nas?Dali se uopste igraju onih igara kao sto smo mi nekad,ili samo na kompjuteru igraju igrice?Ako je iko upucen,molim za informaciju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 15:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2008, 17:25
Stevan Bond je napisao:
Uostalom,cega se igraju sada djeca dole ko nas?Dali se uopste igraju onih igara kao sto smo mi nekad,ili samo na kompjuteru igraju igrice?Ako je iko upucen,molim za informaciju.

aha kako da ne...igraju se gluposti za koje ja nikad nisam cula.neznaju se igrati...ko prije.ja prije nisam imala vremena da jedem i da piskim,koliko je to sve bilo zanimljivo kad smo se igrali.

A sto se tice crtanog jos gora situacija.Djeca uzivaju u POKEMONIMA i ostalim glupostima...DIGIMON...ja te crtane a ma bas nista ne kontam.Prvo sto su to oni dosadni Kineski crtani gdje SVAKI LIK IZGLEDA ISTO,sve neke face deformisane i sve neko nasilje se tu ispoljava.STRAVA I UZAS...

Ja sam gledala Strumfove,TOm i Jery,Leteci medvjedici i tako to... :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 15:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

da,da,po cijeli dan napolju,nemas vremena jesti,sve do navece,dok stara ne krene u potragu,pa ponekad bude i pokoja cuska.I tako kad dodjes kuci,umoran,ogladnio,jedes,zadaca,i krevet.Svi bili zdravi,i fizicki i psihicki.Kako se lijepo sjetiti tih vremena.Pomalo mi je zao ove djece danas.Nisu oni krivi,a nisu ni svjesni kako djetinjstvo moze biti lijepo.Po cemu ce se oni sjecati svog djetinjstva?Po pokemonima,i ovim manijackim igricama?Stvarno mi ih je zao.Volio bih na momenat vratiti se u proslost,samo na momenat.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 15:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Stevan Bond je napisao:
da,da,po cijeli dan napolju,nemas vremena jesti,sve do navece,dok stara ne krene u potragu,pa ponekad bude i pokoja cuska.I tako kad dodjes kuci,umoran,ogladnio,jedes,zadaca,i krevet.Svi bili zdravi,i fizicki i psihicki.Kako se lijepo sjetiti tih vremena.Pomalo mi je zao ove djece danas.Nisu oni krivi,a nisu ni svjesni kako djetinjstvo moze biti lijepo.Po cemu ce se oni sjecati svog djetinjstva?Po pokemonima,i ovim manijackim igricama?Stvarno mi ih je zao.Volio bih na momenat vratiti se u proslost,samo na momenat.

aaa i ja isto....samo da vidim i osjetim kako me mama lemala kad dodjem sa kilu blata u kucu obuvenih cipela i s vrata govorim:DAJ VODEEE!!!!a jezicina do zemlje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 15:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

da da,kod mene je klofac za tepihe bio diplomatsko sredstvo za rjesavanje problema.Zove li se to klofac jos?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 15:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Natally,74400 i pozivni 080?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 16:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Stevan Bond je napisao:
Natally,74400 i pozivni 080?

????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 16:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ok,mislio sam da te to na nesto asocira

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
:popcorn:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 628 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]