blejalo je napisao:
hahaha ako ce vam biti lakse osvetih druga WsB-a juče, ne dadoh prijatelju da kupi u biscomu racunar

eh ja isto tako cujem tamo kada ljudi kupuju pc,znaci ovako dosao tata sa dva sina koji laik veci od veceg ali ajde kazu oni dajte najbolji pc nepitam za pare(odma mi bilo jasno nemaju pojma,jer bi samo sastavljali i samo birali komponente),i sada lik(prodavac) ide da sastavi listu. i on sada kaze da je x1600(da dobro se sjecam x1600) kaze to je najbolja kartica i NAJSKUPLJA prodao ju je po cijeni blago 8800 ULTREEEE!!! kaze ona vam dodje 500 KM!!!Ja samo onako gledam,kao ono jel ovo normalnooo?CPU dade 3500+ za 350 KM!!!!!.I meni dopizdilo i reagovao sam rekao kako je to nefer uzeo cijenik i pokazao prave cijene i onda da pomognem ljudima otisli sno u mobile trade i pan-ex i itcomputers uzeli dijelove i ja sam otisao da im sam sastavim.i htijeli su mi dati i pare i zahvaljivali se jer sam im za 2000 km napravio extra makinu.i dan danas kada ih sretnem zahvaljuju mi se.
lijepo je pomoci ljudima

.
Uglavnom ovako ja gledam nase prodavnice:
Za hardware:Mobile Trade,Pan-Ex,HGSpot
Za opticke medije)cd,dvd...):Biscomm
Za periferiju:Pan-ExmItcomputers i mobile trade
Za multimedija uredjaje i sitne stvari za pc(kablovi,opticki citaci...):Itcompuers
pozz